Älsklingarna<3

Nu va det länge sen jag skrev i min blogg, har haft lite fullt upp i mitt liv. Idag händer det inte så mycket kom precis hem från skolan, slutade typ vid 2 men jag orkade inte åka hem, är så trött på detta stället så att jag spyr. Iallafall på fredag är det sista dagen i skolan och sen har vi jullov och jag längtar såå otroligt mycket tills fredag för då ska jag vara med mina underbara änglar Kajsa, Ellinor och Vicko..=) älskar er tjejer.. utan er hade jag fan inte klarat av denna skiten jag går i genom.. Tack gode gud att jag har er...<3 Annars händer det inte såå mycket här hos mig..
Ni får ha det bra... pussspusss<3

Ord!!


Just nu sitter jag och skriver här i min blogg och lyssnar på musik från begravningen igår. Det är riktigt tufft just nu i livet, inte bara för att det är stressigt i skolan men just att jag förlorade en person till mig som jag älskar, även fast jag inte fick träffa henne så ofta så tänkte jag mycket på henne.
Iallafall idag har jag varit nere vid min gamla skola alltså kullaviksskolan och hälsat på mina gamla lärare och kompisar.. hehe, va riktigt roligt faktiskt det är kul att se när folk blir så glada av att se en..=) såå jag satt där nere och pratade med min gamla "hjälplärare" om man kan säga så.. hehe, och efter jag hade snackat med henne typ i 2-3 timmar så fick jag sjuts hem av henne och när jag stod där på parkeringen så fick jag syn på Nicolas min gamla klasskamrat med min kompis Kanitta.. och tydligen har dom varit tillsammans ett tag, så när jag såg dom komma där hand i hand så blev jag såå chockad, haha.. lite gulligt såå=) och nu på kvällen har jag och min familj haft en liten myskväll..=) riktigt mysigt faktiskt, hihi..


RSS 2.0