Nu är de träning som gäller för Vickis och Mia =)


Jag och min kompisar har bestämt oss för att sluta med allt slappande och all skräpmat och börja träna. Vi ska böaja på gym och när vi inte gymmar så går vi ut och går istället. Vi har redan börjat med detta, började igår faktiskt för jag är så trött på detta slappa livet, och alla skit mat/godis som jag äter, så nu är de bara att köra på. Jag har försökt innan med detta men de har inte gått så bra, men jag känner redna nu att de kommer bli mycket bättre denna gången för nu har jag någon som kan pusha mig, man kan pusha varandra liksom. Ne, detta ska bli jävligt skönt faktiskt, mår otroligt bra psykist också när jag tränar=)

Aja, nu ska jag lägga mig i sängen såå jag orkar gå upp imorgon till skolan. Ha de så bra så länge!!!

Idag blir min älskade katt 8 månader<3 =)


Akon - I Just Had Sex<3


Den som!!

☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣڿڰۣ☸
❤Den som vill dig något, kommer till dig❤
❤Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig❤
❤Den som saknar dig, tänker på dig❤
❤Den som vill ditt bästa, ger dig råd❤
❤Den som brinner för dig, finns alltid för dig❤
❤Den som älskar dig, lämnar aldrig dig❤
☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣ☸ڿڰۣڿڰۣ☸


Jag hatar att jag älskar dig!!




I don't feel joy!



I just tell myself to be happy, but I don't feel happy and when I try to change it, when I try to remember what being happy felt like, I can't. I don't feel joy. I don't feel inspired. I just feel numb.

Idag är de ingen vanlig dag för de är faktiskt syrrans födelsedag=)



Idag fyller min storasyster 21 år!! Grattis till henne<3

En go dag med bara Prison Break = Underbart =)


Roligt att man har blivit sjuk nu när de snart är dags för skolan. Jag har sovit ganska bra inatt bredvid honom och fasten jag har en sån jäkla hostan som jag nu har haft i några dagar så har jag faktiskt fått några timmars sömn.
Som sagt jag har blivit sjuk nu, och de är inte okej nu när jag börjar skolan imorgon. Men va fan jag har en feber som kommer och går, svättas och fryser, mår illa lite då och då, snorit som fan, när jag hostar gör de ont i lungorna och mina ögon gör fruktansvärt ont och dessutom räcker inte de utan då ska jag också ha en jävla mensvärk på de. Just nu är de en sån tyck synd om mig vecka. Haha. Tur att man har sina vänner och familj som är så gulliga mot än. 

Eftersom min granne och hans polare som just nu bor med honom skulle iväg och jobba klockan 8 i morse, så blev de att jag vaknade för jävla tidigt idag. Jag har inte äns någon skola idag, så de va jävligt segt. Låg dock kvar i hans goa säng och myste lite innan jag drog mig upp pågrund av den jävla mensvärken som jag har. Men nu ska jag iallafall lägga mig och titta på säsong 1 av Prison Break.

Ha de bra!!

RSS 2.0