Så här mysigt har Skorpan de när idol är på tv=)



Bilden säger allt!!


Mysigare katter får man leta efter!!!


Fan också, vaknade upp i morse av att jag hade så jävla ont i halsen och nu har jag blivit snor förkyld också. Fan asså, när man har börjar på en bra linje som man trivs med såå ska man helt plötsligt bli sjuk IGEN jävla skit. Jag har även haft massa jävla mardrömmar inatt, men jag har faktiskt sovit jävligt gott ändå, kanske beror på att jag har sovit bredvid honom ett par dagar nu och de är fan de bästa som finns och när man vaknar upp och ser dessa underbara katterna som ligger bredvid än och vill bara krypa under täcket och gosa med än, underbart säger jag bara=).

Ne, nu ska jag lägga mig i sängen och vila en stund så att jag blir frisk fortare=)


Mysdag med Mia<3 =)



Sorry för den dåliga uppdateringen, de blir så när man knappt sitter vid datorn längre. Ville bara berätta att jag har nu kommit in på barn och fritid linjen och jag trivs faktiskt hur bra som helst, har varit i skolan i 1 hel vecka nu varje dag kommit i tid också för den delen. Framsteg framsteg för mig=) hehe.

Idag har de varit en go och slapp dag. Har varit med min underbara Mia och vi 2 har varit helt själv hemma hos min granne som va oss en polare, så vi passade på att glo lite på film och myste med katterna hans..=) alltid lika mysigt och trevligt att vara med Mia. =) hihi.

Nu får jag sticka ner till tvätten och se om de är färdigt. Ha de bra så länge!!!

Linkin Park - In The End<3


Låtsas fan inte som att du är min vän, för tydligen så är du juh inte det.


Addis Black Widow - Goes Around Comes Around <3


Mensvärk och förkyldning på de! =/

Har inte alls sovit bra inatt vilken är väldigt konstigt eftersom jag sov bredvid min granne, eller en liten del av natten iallafall. Vaknade vid 2 med en sån jävla mensvärk, jag trodde fan jag skulle börja lipa. Försökte somna och ville bara krypa in i hans famn, men jag såg hur gulligt han sov och ville inte väcka honom, så jag tog på mig och gick upp till mig och försökte sova. Han låg inatt och va så snorig och jag kände fan va gött att inte jag behöver ha sånt problem på natten, trodde jag iallfall. Nu har jag blivit vrål förkyld och har säkert nyst 500 gånger idag. Fan asså, räcker de inte med att jag måste gå runt med världens mensvärk, nee nu måste jag bli förkyld också, som min mamma och syrra har varit. Fan säger jag bara.=( 

Om 1 vecka så börjar en ny säsong av One tree hill<3


Barn och fritid =)


Jag har känt ett tag nu att teater linjen som jag går på, inte riktigt är min grej. Jag älskar allt som har med teater att göra men jag känner att jag kommer ingen vart på den linjen och de blir att jag aldrig är där då. Så idag tog jag tag i de och va hos Syv och berättade för henne att jag ville byta linje till Bf (barn och fritid) satt och pratade med henne ett bra tag och sen gick vi vidare till min matte lärare som hon ville snacka med eftersom han är den som känner mig alldra bäst där i skolan, och han tyckte nog att de va de bästa valet för mig. Känner de själv att detta kommer bli mycket bättre. Att ta hand om barn är något som jag verkligen vill hålla på med framöver. Så på måndag så får jag antagligen veta om jag kommer in eller ej. Håller tummarn=)


Så här mysigt hade jag när jag tog upp min grannes kattunge som fick sova hos mig en stund inatt..=)



RSS 2.0