Idag blir jag 19 år =) Grattis till mig!


Hata den du hatar, älska den du älskar! Men hata aldrig den du en gång älskat.

Hur kan ni säga att ni älskar någon, när ni sedan sitter och snacka skit om personen?

The Loft - Kiss You Goodbye <3


CmC Ft. Lenny - Tankar & Känslor<3


Lördag = Myskväll med bara Bella<3



Har inte mått så bra idag. Får hjärtklappning då och då, mår illa från och till, haft en fruktansvärd huvudvärk och sen har jag varit otroligt trött hela dagen. Så idag har de varit en lugn lördag för min del. Mina föräldrar är just nu inne hos våra grannar och tittar på Avatar och har de lite mysigt, dom har varit där inne i stortsätt hela kvällen. Så jag har haft en liten myskväll med Bella. Det är alltid lika mysigt när det bara är jag och min älskling. Nu ligger hon dock i trappa, men jag ska snart gå ditt och mysa med henne och visa hur mycket jag älskar henne. 

Ärren finns alltid kvar för att vi ska minnas, att det förflutna en gång var vår verklighet


1. Cmc ft. Lenny och 2. Tjadden ft. RSK

Dissen till Tjadden och RSK!


Svaret på dissen!

ATB - Don't stop<3


Kvällsstädning!

Jag har väldigt svårt för att sova nu på kvällarna, så jag satt och funderade på om jag skulle fixa i ordning mitt skrivbort lite. Och det har jag faktiskt gjort nu på kvällen eller nu i natt. Jag satt och tittade på mitt skrivbord och tänkte att nu får jag ta tag i detta och göra det lite fint på bordet, det har juh sett ut som fan, haha. Både mamma och pappa har frågat mig hur fan jag kan ha de så, dom säger att jag hittar juh inget när det är så stökigt. I vanliga fall brukar jag va väldigt noga med att det ska vara fint och rent, men jag har inte orkat lägga tid på att fixa mitt skrivbord. Men nu har jag äntligen gjort de. Så nu kommer mamma och pappa bli jätte glada i morgon när dom får se hur fint jag har gjort de. Nu sitter jag är med levande ljus och bara tar de lungt, funderar på att lägga mig i sängen och titta på en go film eller läsa lite innan jag somnar. Godnatt på er.


You think I can't get hurt like you, you motherfucker!



Älskar denna låten=)

Domino Dancing - You are my sunshine<3



Den här låten gör mig så jävla glad=)

Ord!


Sanna ord är inte alltid vackra, vackra ord är inte alltid sanna.

Avenged Sevenfold - Nightmare


The All-American Rejects - Another heart calls


En sekund, en minut, en timme och en hel evighet!


Det tog en sekund att lära känna dig. Det tod en minut att bli kär i dig. Det tog en timme att älska dig! Men det kommer ta en evighet att glömma dig...


Måns Zelmerlöw - Hold On<3

Har försökt att sova med det går inte. Har suttit och tittat på massa gamla bilder på oss samtidigt som jag har lyssnat på "våran" låt. Denna låten som jag har lagt upp spelade han om och om igen i sin lägenhet, och han har sagt att det är "Vickislåten" för jag va otroligt mycket där nere när han hörde den första gången och spelade denna så mycket och jag har sagt samma sak att det är "...låten". Jag vet att jag bara göra mig illa när jag håller på såhär men vad ska man göra när man bara tänker på personen som man älskar. Jag vet att jag har sagt/skrivit mycket om att det ska bli så skönt när han lämnar detta stället, och det kommer de bli för det kommer inte göra lika ont längre, förhoppningsvis. Men saken är den att jag älskar honom och det kommer jag alltid göra. Han va min första kärlek och den glömmer man inte så lätt.
Lyssna och njut!!

One tree hill <3



För ni som inte vet de så är detta alla deltagarna i Big Brother 2011.



Martin vill ju bara sova - Big Brother 2011



Sonia: "Men seriöst för fan, gå och lägg dig!"
Martin: "Ja, jag gick ju och la mig." <---- Hahahahahaha, klockrent!!

Ska jag klippa av dom?




För några veckor sen så var jag och gjort glasfiber naglar hos en vän. Dom blev riktigt starka, långa och det höll länge. Men nu har de gått bort lite och jag satt och drog bort de som va löst. Så just nu är mina naglar inte så snygga. Men dom är långa eller visa har jag filat ner, så naglarna är lite ojämna. Så jag funderar på att klippa av dom alla, för jag orkar inte ha långa naglar längre. Jag hade dom långa enbart för att min granne tyckte om när jag hade dom långa för då kunde jag klia honom på ryggen, armarna m.m.. men nu umgås inte vi längre, så jag ser ingen mening med att ha dom långa.

Här är min väns hemsida http://www.charlines.n.nu/ hör av er till henne om ni vill fixa till era naglar. Hon utför även vaxning, SPA pedikyr samt ansiktsbehandlingar. Så om ni är intresserade så hör av er till henne.

Måste bara visa er hur mysigt jag och Bella har det på kvällarna<3



Möte!


Nu har man ätit en jätte go kyckling sallad som storasystern gjorde, jätte gott så nu är man mätt och belåten. Idag va jag i skolan med min moder och hade ett litet möte, angående min studiegång och hur jag ska göra framöver. Jag ska juh byta skola och börja på Löftadalens folkhögskola i åsa efter sommaren, så vi skulle bestäma lite vad jag hade tänkte att göra tills dess, och eftersom jag vill försöka göra klart matten så bestämde vi att jag bara kommer jobba matte i skolan, men om jag vill ha mitt studiebidrag så måste jag praktisera också. Men eftersom jag har börjat med mina mediciner nu igen för depression så tyckte min läkare att jag skulle vänta lite med att börja praktisera tills medicinen börjar funka på rätt sätt. Det kan juh bli så i börjar att man må lite sämre, men går över efter några veckor. Så jag måste ringa till min läkare imorgon och se till så att jag får ett intyg på det.

Nu tänkte jag dra mig ner till tvättstugan och se om det finns någon ledig tvättid på söndag. Får tvätta dagen innan "min födelsedag", men det spelar ingen roll för iår är det juh inte min "riktig" födelsedag, jävligt segt. Men men, ska dra mig neråt nu så jag har fått gjort de. Ha de så bra så länge!

Mina 3 favoriter!

Hur patetiskt och löjligt det än är så älskar jag faktiskt dokusåpor, vare sig det är Big Brother, Baren, Paradise Hotel m.m. Jag älskar iallafall att titta på det och just nu har jag redan funnit mina 3 favoriter i Big Brother, med tanke på att jag bara har sett BB i 4 dagar så kommer jag säkert hitta någon ny favorit om några veckor. Men just nu har jag min 3 favoriter och det är...


Niklas Frantassiev: Är fruktansvärt ball och rolig.


Martin Granetoft: Är också fruktansvärt rolig och har en otrolig charm.


Peter Orrmyr: Sen har vi då Peter från Göteborg, han verkar vara jävligt skönt och snäll.

Dessa är iallafall mina 3 favoriter hittills, sen får vi se hur det blir med de. Och med detta så säger jag godnatt!! Sov gott.

Always gonna love you!!


I'm always gonna love you,
If loving means forever.
I'm always gonna want you.
I don't think I could ever
just forget the love we had.

Gary Moore - Always Gonna Love You<3


Vilket jävla tjöt det är om Big brother Sanna!!!



Helvete vilket jävla tjöt de är om Sanna eller Jane eller va fan hon nu heter. Vi alla har fattat att man kan "boka/beställa" Sanna eller Jane som hon heter på http://www.svenskstripp.com/. Drop it now!!!


Alejandro Fuentes - Hell If I<3



This one is for you!!

Du har nu fler fiender än vad du hade innan!!

I'm gonna make you pay, pay for all the things you have done to me and for all the pain you have caused me.


1 vecka kvar tills jag blir 19 år!! =)


Det är precis 1 vecka kvar tills jag fyller 19 år. Jippi=) 

Just nu sitter jag och min syster och funderar ut en tatuering som vi båda 2 ska göra. Den ska symbolisera våran morfar. Vi har lite tankar och funderigar på hur den ska se ut, och vi har kommit överens om att vi ska ha den på under armen vid handleden typ. Den kommer iallafall bli jätte fin!! =)

14 år till salu!!


Mitt internet strejkade igår efter att jag hade tittat färdig på Big Brother. Det bara slutade fungera, så jag la mig i sängen och läste en sjukt bra bok som jag har lånat av syrran 14 år till salu heter boken. Om ni inte har läst den så rekommenderar jag verkligen att ni gör de. Nu funkar internet iallafall. Ska gå ner och ta något att äta och sen ska jag mysa ner mig i sängen med Bella och titta på någon go film.

Big Brother 2011!!


Just nu sitter jag och tittar på Big Brother live på internet och jag säger bara.. Herregud det måste vara ett skämt. Pinsamt att titta på de juh, men samtidigt så kan man inte sluta glo, hahaha.


Innan jag lägger mig i sängen i en fosterställning, så undrar jag bara....!!

Hur mycket smärta och svek ska en människa behöva ta?

No more. The end!

Du är nu borttagen från facebook. Jag hoppas du är nöjd med det du har gjorde för du och jag kommer ALDRIG och då menar jag verkligen ALDRIG mer prata med varandra. Förvänta dig inte ett Hej. Gud vad skönt att du sticker om 8 dagar. Slippa dig din falska jävel.

I’m not just an object. You can’t just use me. I’m a human being


Hade en otroligt trevlig kväll och morgon med mina flickor<3




Fredagsmys<3


Har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag här med den bärbara datorn i sängen och Bella kom precis och la sig bredvid mig för att kela, men det får jag göra när jag har skrivit klart detta inlägget. Ringde min morbror idag och frågade om min dator var klar, och han sa att den va klar redan igår. Pappa skulle nämligen ringt min morbror igår efter jobbet och se om han kunde hämta den, men han hade så mycket att göra så han glömde av att ringa. Men pappa ska ta vägen förbi hans jobb sen och hämta min dator. Det ska bli skönt att få den tillbaka, då man kan lyssna på hög musik när man gör i ordning sig. Apropå att gör sig i ordning är något som jag borde tänka på snart. Jag ska juh iväg idag till onsala, där jag ska tillbringa kvällen och morgonen med mina underbara flickor. Så jag måste sätta fart lite, ska dock kela lite med Bella innan jag sätter igång.


Hoppas ni får en underbar fredag, så hörs vi imorgon! =)
 

Det hade inte varit fel med lite massage just nu!!


Jag har sovit jättebra inatt faktiskt, men jag måste bara säga att jävlar vad ont i kroppen jag har, jag tror nog att jag har legat lite konstigt, för jag har fruktansvärt ont i ryggen och i mitt vänstra knä. Så jag har inte gjort så mycket idag, trodde att min morbror skulle hinna göra klart min dator tills idag, vet juh dock inte om han hann klart, för pappa kom hem och hade glömt av att ringa till honom och se om den va färdig. Jag får helt enkelt ringa min morbror imorgon och se om den är klar, så pappa kan ta vägen förbi imorgon efter jobbet.

Imorgon är det juh fredag igen, åh gud vad tiden går fort. Jag och mina tjejer hade juh bestämmt att vi skulle ha en liten myskväll imorgon, men vi hittade ingen som vi kunde vara hos. Men som tur va så fick jag ett sms av min älskade Kajsa, och hon skrev då att vi kunde vara hemma hos henns pappa för hon skulle tydligen vara själv hemma. Så det blir en myskväll med mina flickor iallfall imorgon.

Nu ska jag gå ner och göra lite te tänkte jag. Ni får ha de så bra så länge!!!

Det ska va gött å leva annars kan de kvitta!



Nu ligger jag här i min säng med datorn framför mig och Bella bredvid mig. Ska snart lyfta röven min och börja dra ut alla sladdarna från datorn och ställa ner den där nere så min pappa inte glömmer min kära dator. Jag trodde att min far skulle åka upp med den till min morbror när han kom hem från jobbet idag, men han svänger tydligen av och lämnar den till min morbror när han åker till jobbet imorgon bitti. Som sagt får se hur långt tid det tar för min morbror att göra färdig den, jag vet inte om pappa kan hämta den påvägen hem sen igen eller om detta kommer ta några dagar, har faktiskt ingen anning, men huvudsaken är att den blir bra igen sen får det ta hur lång tid som helst, jag klarar mig med denna bärbara datorn så länge, som vi fick av min morbror.

Ne, nu får jag börja röra på mig och dra ut sladdarna så det är gjort, så jag kan lägga mig och mysa igen med datorn och Bella. Ha de så bra så länge!!!

Dålig stil!


Detta trodde jag fan inte om dig. Jag vet att du gjorde de bara för att jävlas och såra mig. Helt seriöst så trodde jag att du va lite mer mognare en såhär, men jag får juh tänka på att du är juh som sagt bara 15 år. Men jag trodde faktiskt inte att du va en sån person. Men skenet kan bedra! Dålig stil är allt jag har att säga.


Längtar efter mina favorit flickor<3


Helvete också min hårddisk på dator har typ pajat för att jag har fått någon skit i den. Men som tur är så har jag lagt över alla mina bilder, musik m.m.. på en annan hårddisk som jag fick av min morbror i helgen. Jag har också en jävla tur att min morbror är expert på datorer, det är juh hans jobb att fixa till datorer så han ska fixa min dator. Älskar min morbror, han är bäst=) Jag vet dock inte när datorn blir klar, min pappa kör juh strömstad idag så han och mamma kommer hem lite senare idag och jag vet inte om pappa kommer köra upp den till min morbror ikväll eller om pappa tar med sig datorn imorgon när han åker till jobbet, eftersom han ändå kör förbi där min morbror jobbar så slänger han bara av datorn och hämtar upp den när han har slutat. Dock vet jag juh inte hur länge det tar för honom att fixa den. Får väl se när jag får tillbaka den.

Vill bara meddela er om att jag längtar så otroligt mycket till helgen, för då ska jag nämligen ha en myskväll med mina favorit tjejer. Det ska faktiskt bli jätte roliga och skönt att få träffa dom, har inte haft någon myskväll med dom på jätte länge. Aja, nu tänkte jag stänga av datorn och gå ner och handla något gått att äta=) Ha det så bra.

Bella är mitt allt och ingen rör min bebis<3


Bella blev juh kastrerad/steriliserad jag vet inte riktigt vilket ord man använder för alla säger olika. Iallafall hon blev juh de sista februari och vi har släppt ut henne lite då och då under dagarna nu. Vi har dock haft vårat köksfönster öppet så hon kan komma in när hon vill. Det jag vill komma till är att jag får typ panik, jag blir rädd när jag vet att Bella är ute. Jag visste faktiskt inte att man kunde ha så mycket känslor för en katt, att man kunde älska ett djur så mycket som jag älskar henne. Varför jag får sån panik när vi släpper ut henne beror på att jag är riktigt rädd att de ska hända min lilla Bella något igen
  Min granne va juh den som hade Bella först, men hon tyckte inte riktigt om att vara där nere om inte jag va där. Han sa de att jag gosade alltid med henne när jag va där nere, vilket han aldrig gjorde. Så de blev väl att hon kände en trygghet till mig, så hon kom juh upp till oss hela tiden och tillslut så kände väl min granne att han inte orkade ha en katt som inte ens vill vara där nere. Så vi sa till honom att vi tar henne.
  Iallafall under den tiden då min granne hade Bella och då va Bella väldigt liten, hon va väl bara några veckor gammal eller max en månad iallfall när han fick henne. Och under den tiden när jag såg henne ute va hon rädd för allt och alla. De kan jag förstå eftersom 15 åringar jagade henne och gjorde massa sjuka grejer med henne. Och varje gång gjorde det lika ont i mig när jag såg hur dom betedde sig mot henne. Så när jag såg de så tog jag upp henne i min famn och kramde om henne, sen gick jag och lämnade henne till min granne och om han inte va hemma så tog jag upp henne till oss så länge tills han kom hem så ingen kunde skada henne. För det finns verkligen sjuka människor i världen som gör otroligt sjuka saker mot djur, som den kille som hade slagit Bella med en bandyklubba. Självklart sa jag de till min granne och han blev inte glad kan jag lova er. Det var min vän som berättade vad som hade hänt och hon visste vem de va och vart han bodde (han bor väldigt nära mig och min granne.) Så min granne kom hem så fort han hörde vad som hade hänt och han hade berättat det för sin mormor som också bor nära mig och min granne. Hon tyckte att dom skulle gå bort och prata med killen, men ingen öppnade dörren, så min granne gjorde istället en polisanmälan. Dock fanns de inte tillräckligt med bevis, så de lades ner.
  Som sagt de finns alltså sjuka människor i världen och de är väl därför både jag, mamma och pappa är så rädd när Bella är ute. För våran kärlek till henne går inte att beskriva med ord. Vi älskar våran lilla Bella<3



När det är så kallt ute som de är nu, så va de gott med ett varmt bad!!


Kom nyss ut ur ett varmt bad. Har nämligen städat mitt rum och bäddat rent i sängen idag, och jag kan säga att det behövdes verkligen. Efter allt städande så skulle jag ner till tvättstugan för att sätta upp en nu tvättid, och när jag kom hem så fröss jag som satan för de är så äckligt kallt ute, så jag kände att de va dags för ett varmt bad. Nu måste jag tyvärr ut i kylan endå för jag måste ner till affären.

Ha de så bra så länge!!!

Värdelös dag!!!!!


Klockan är över 12 och detta betyder alltså att de är en ny vecka och en ny måndag. Men det är inte vilken måndag som helst utan det är alla hjärtans dag idag, och jag säger inte detta enbart för att jag är singel vid tillfället, för man kan ha en jätte trevlig alla hjärtans dag fasten man är singel. Man behöver liksom inte ha en pojkvän/flickvän för att just den dagen ska bli bra. Men jag tycker helt seriöst att den dagen är helt värdelös och jag förstår faktiskt inte varför vi ens har en sån dag överhuvudtaget. Jag har aldrig "firat" alla hjärtans dag och kommer aldrig göra de, för jag tycker att den dagen är helt meningslöst att ha.

Sååå, nu när jag har fått sagt de så ska jag nu lägga mig och titta på en go film med min Bella och krama om henne tills jag somnar. Godnatt på er!!

You promised me forever, It didn´t last for long!



Det var vid såna här tillfällen jag bara kunde gå ner till dig och du fick mig på bättre tankar och bättre humör. Bara genom att du gav mig en varm, go kram som du bara kan göra hjälpte.

Tatuering<3



Tatuera mig är något jag verkligen vill göra nu. Det finns inget jag hellre vill gör. Jag har tänkt lite på vad för slagt tatueringar jag vill ha, och en av tatueringarna jag ska göra är en ros i nacken. Min pappa har nämligen en ros på armen, men den gjorde han när han va i min ålder så jag ska göra en liten mer "modernare" ros som symboliserar min far då. Sen har jag tänkte att jag ska göra 3 stjärnor bakom örat. Det finns så många tatueringar jag vill göra, men de är iallafall dom jag ska börja med=)

Jessie J - Do It Like A Dude



Svin bra låt! =)

Min älskade lillasyster är här och hälsar på oss över lovet.. =)


Så nu ska jag dra mig här ifrån datorn och umgås lite med henne innan vi drar oss till sängen, och inatt ska jag sova med Bella! Vill ha någon att sova med såå de får bli min älskade katt=)

Memory!



If you keep talking you’re going to work your way back into my heart and I don't have the strength to have you there again.


Min bebis Bella, älskar vatten!


Bella älskar att vara vid vattenkranen, inte bara den i köket utan hon ska hoppa upp i handfatet när man sitter på toa, och hon ska även hoppa i toaletten när man spolar. Hon älskar antagligen vatten, men att bada henne i badkaret tycker hon inte om.

Fasen!!!


Fasen, nu har det inte blivit så mycket träning på senaste, eftersom min vän som jag brukar träna med är sjuk för tillfället. Men förhoppningsvis är hon frisk tills nästa vecka och då kör vi igång med träning igen. Man blir riktigt seg när man inte tränar. Haha.

Darin - You're Out Of My Life<3


Tratten är borta nu=)


Nu har jag tagit av tratten på Bella, nu kan hon tvätta och klia sig hur mycket hon vill. Pappa hade bestämt att han skulle ta av den, men jag ringde honom och frågade om jag fick äran att göra de och han sa att jag fick de. Så snart får hon gå ut också.

In my heart, it was so real.


One tree hill <3


Nu blir det ett varmt bad för min del!


Kom hem för ungefär 1 timme sen då jag var ute och träffade en vän. Det blev inte så länge eftersom hon va sjuk och sen var de så otroligt kallt och det regnade så fruktansvärt ute, så jag ville bara hem till värmen. Nu sitter jag här och ska snart hoppa in i ett varmt bad, men det får bli när min ansiktsmask som jag har på mig har torkat och är redo att tas bort. Medans ansiktsmask torkar så tänkte jag nu gå ner och hälla upp ett varmt bad till mig.

Vi hörs sen!

Van Halen - Not Enough <3



Och med detta så säger jag godnatt!

Trött och seg!


Idag var jag och tränade med Mia en stund dock va hon lite små sjuk så de blev inte så länge. De är så otroligt skönt när man kommer hem efter ett hård träningspass på gymmet, man känner sig så duktig och blir så stolt över sig själv. Får se om vi kör gymmet imorgon eller om vi bara går ut och går en sväng. Nu blir det en slappa kväll för min del, är sjukt trött vilket jag alltid är nu för tiden och jag förstår inte varför. Jag är svin trött när jag går och lägger mig men jag kan inte sova. Nu för tiden så sover jag inte alls bra på kvällarna, jag vet inte om det beror på att jag hatar att sova själv, för jag sov ju alltid så bra och skönt när jag sov bredvid honom, men ska iallafall titta upp de, så jag får ordning på min sömn. Nu blir iallafall lite filmkväll med Bella.

Ha de så bra!

Vill bara berätta hur mycket jag älskar min katt, och med de så säger jag godnatt!


Scarface - G Code


En hel vecka nu!



Jag är faktiskt ganska stolt över mig, att jag har lyckat hålla på med träningen en hel vecka snart. På söndag blir de en hel vecka. Jag och mia har gymmat 3 gånger denna veckan, och sen har vi varit ute och gått varje dag i över 1 timme. Så jag känner mig riktigt stolt. Nu är det bara att fortsätta såhär så kommer jag se ut så som jag vill och må så som jag förtjänar, haha..  ;)

Hahaha, i måndags kastrerade eller steriliserade eller va fan man nu säger vi våran lilla katt. Så hon går runt med en tratt på huvudet, man blir lite ledsen när man ser henne för hon går i varenda grej och kan inte tvätta sig själv eller klia sig. Men hon börja vänja sig vid den nu. Men om en vecka så ska vi ta av den, då behöver hon inte tratten längre och då får hon gå ut också och vara ute hun mycket hon vill :D Jippi.
Nu ska jag iallafall gå och puss sönder henne, jag ser att hon ligger här i min säng och tittar på mig.. hahaha..:)

RSS 2.0