You can't break a broken heart.


Won't be so easy
This time to hurt me
You can try
This time, oh baby, there are no tears left here to dry,
If you think you can wound me like before,
If you think you can do that anymore,
Won't get too far, No
You can't break a broken heart

so try your best now, baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
No damage you can do now
I'm immune to you now
You can't break what broke apart
There's nothing you can do to me no more
You can't break a broken heart

Hurt me before now,
won't hurt no more now
not this time
but you might do better, messin' with someone else's mind
Cuz You're not gunna to break me down again,
you're done with doin me the way you did,
it's gone too far, yeah
You can't break a broken heart

so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
No damage you can do now
I'm immune to you now
you can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

so don't waste your time
your time has come and gone
What are you here for
you can't hurt me anymore

so try your best now baby
try your best to break me
you can't break a broken heart
no damage you can do now
I'm immune to you now
You can't break what broke apart
there's nothing you can do to me no more
you can't break a broken heart

break a broken heart

Meet me halfway<3


Jag vill ha dig tillbaka.


Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över. Du är den enda för mig, och allt som jag behöver. Inget kommer nånsin bli detsamma igen, jag längtar efter dig och jag saknar dig än. Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop. Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två. Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän, men bäst att skit i allt, och börja om igen. Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud, allt jag tänker på är dig och det vi gjorde. Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull? Vet du hur många vänner jag svikit för din skull? Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt. Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt. Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag, tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång var det faktiskt så. VIll känna lycka med dig igen, och hålla din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen. Du såg mig, innan någon annan sett mig. Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig. Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre och det sårar mig idag. Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende. Din personlighet, ditt underbara leende. Du är så underbar, snälla ge mig en chans. Vill bara va med dig, o ingen annan stans. Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt. Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt. Men jag tänker på dig varje dag, varje minut. Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut. Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig. Du var så jävla mycket, du är allting för mig. Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit. Det är tack vare dig som jag tagit mig hit. Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en? Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen. Vi hade ett språk, som ingen annan förstod. När jag kolla på dig förr, så stog du och log. Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig. Du tittar förbi, som du aldrig någonsin kännt mig. Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker inte mig, du varken ser eller hör. Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende. Din personlighet, ditt underbara leende. Du är så underbar, snälla ge mig en chans. Vill bara va med dig, ingen annan stans.

Britney Spears - Someday I Will Understand<3


Glad påsk=)



Kommer inte ha tid att vara inne och skriva imorgon, så jag säger glad påsk nu till alla..=) hoppas ni får en riktigt bra påsk, det har nämligen jag tänkt att ha.

Bryan Adams - Please Forgive Me


En underbar pitbull=)


Har haft lite fult upp här, så jag har inte haft tid att skriva något i bloggen. Min granne har en dotter som har en jätte söt pitbull som hon passar ibland, men eftersom hon jobbar och har lite annat att göra, så har jag erbjudit mig att hjälpa till när jag kan, så jag har passat denna söta och världens snällaste pitbull. När jag är ute och går med henne så märkar jag att folk blir lite rädda eftersom det är en pitbull och oftast har jag henne lös för hon lyder så himla bra så jag vill inte ha henne i koppel då. Man märker verkligen skillanden hur roligt det är när man är ute och går med en hund som är så underbart snäll och som lyder. Jag skulle över vägen och så fort jag sa hennes namn så satte hon sig ner och väntade tills jag sa att de va okej. Det är så roligt att gå ut med såna hundar, det skadar juh inte heller när man få betalt;) hehe...


RSS 2.0