Mina Älsklingar<3

Idag efter skolan så följde jag med 2 utav mina 3 änglar in till Göteborg en stund och tittade runt och Vicko köpte sig ett par nya jeans och ett par snygga klackskor som hon hittade=) Har varit en ganska okej dag ida, är trött som bara den så jag ska lägga mig i sängen och sova nu tror jag.. iallafall ligga och lyssna på musik och spela tetris på min mobil som jag alltid gör innan jag somnar.. hehe.. tänkte slänga upp några bilder på mig och mina älsklingar innan jag dra mig till sängen. Ni får ha de så bra, så hörs vi imorgon.








Big Family!! <3

Idag har de inte  hänt så mycket, skulle börja 08:25 idag men jag skulle göra en annan viktig sak istället så jag kom till skolan klockan 10 och när jag va färdig me den grejen så va jag lite nere på IV tills min svenska började och sen så hade vi engelska sitta lektionen men vi hade en vikarie så vi fick sluta typ 16:25 när vi egentligen slutar 16:40, så jag hann me bussen som jag aldrig bruka hinna me, så jag kom hem ganska tidigt för att vara en torsdag..=P hehe.. Har väl inte något mer att skriva om, har skit ont i halsen. Ska dra mig ner till duschen nu, men innan jag gör de så tänkte jag ladda upp två ursöta bilder på Angelina Jolie och Brad Pitts tvillingar sonen Knox Leon och deras dotter Vivienne Marcheline



Vivienne Marcheline

Knox Leon

The Big Family

Alla barnen i familjen: Maddox Chivan, Zahara Marley, Pax Thien, Shiloh Nouvel, Knox Leon och Vivienne Marcheline.




Älskar er!! =)

Nu sitter och äter lite mat, har haft lite fult upp sen jag kom hem, började med att jag slutade klockan 2 typ men jag va kvar tills klockan va 5 typ. Skulle ta bussen sen som gick kart i 6 men Nee fan, buss jäveln kom aldrig såå jag fick stå och vänta i typ 35 minuter ute i kylan. Såå jävla kallt men sen när bussen äntligen kom så hörde jag någon som källde ut busschauffören vid kungsmässan och de va juh så klart min storasyster som också hade väntat ute i kyllan med hennes kompis Linn.. Orka.. men iallafall när vi kom hem så hade syrran med sig en kamera hem från skolan eftersom hon går samhäll/media så får hon hem en kamera i mellan åt och ska fota. Så idag blev de massa balla bilder på oss.. haha... hade såå ballt så jag har inte ätit något förens nu.. hehe..  Förresten när jag kom hem så fick jag även en chock, för min lillasyster som är 14 fyller 15 1 februari nu, vissade mig hennes percing som hon hade gjort i skolan idag.. hahaha, så ballt va... =P men här kommer iallafall några utav bilderna som vi har tagit idag!! orkar inte lägg upp alla;) hehe, men ni får ha en fortsatt trevlig onsdag kväll så hörs vi imorgon=) ha de bra...









Depression!!


Tänkte att jag skulle berätta lite om min depression som jag lider av. Har mått riktigt dåligt i mitt liv pga många olika orsaker men när jag började i 8:an, mådde jag så fruktansvärt dåligt att mamma tog mig till BUP och läkaren där kollade mina handleder och frågade frågor. Skar mig en hel del i handlederna för jag mådde riktigt bra av de, se smärtat åka med blodet ut. Men tillslut så blev de så allvarligt tyckte läkaren så han sjukskrev mig i 3 månader från skolan och jag fick börja med antidepressiva tabletter. När jag kom tillbaka till skolan så mådde jag fortfarande piss, och de gick inte såå jätte bra för mig i 8:an men när jag började i 9:an försökte jag verkligen ändra betygen och fick  G i alla ämnen förutom matte, men nu går jag juh på den linjen jag vill gå på alltså estetiska programet inriktning teater på aranäsgymnasiet och mår hyffsat okej, de finns dagar som jag verkligen mår sjuk jävla dåligt tänker då att jag vill skära mig eller något liknande och de är sjukt jobbigt vill inte skada mig mer. Men de är väl de man får vänja sig vid när jag har denna så kallade sjukdomen.
Ha en bra dag alla bloggisar.. =)

1 månad kvar=)


Hej alla bloggisar, sitter och har datakunskap just nu, men tänkte att jag skulle ladda upp en liten rolig sak..=) hihi.. För just nu idag är de faktiskt 1 månad kvar tills jag fyller 17 år, eller egentligen fyller jag juh den 29 februari men eftersom den dag bara finns var fjärde år så firar vi mig den 28 februari och idag är de alltså 1 månad kvar tills jag blir 17 år.. sen är de bara 1 år kvar till jag blir 18=) längtar ihjäl mig.. Ni får ha de så bra såå länge såå ses vi lite senare..=) puss

Rör Ni Så Dör Ni!! Fatta...



Seriöst mår ni bättre över att klanka ner på någon? att snacka skit om en person? Fortsätt ni bara, för ni ska veta att MIN Älskade Nathalie tar inte åt sig de ni säger till/om henne, hon tar inte åt sig något som inte är sant. Ni gör henne bara mer populär när ni håller på så här. Ni vinner inget på de.. 

Min Älskade Nathalie Björkebro Älskar Dig Sjukt Mycket<3




Sov Gott!!

Ska lägg mig nu, Ha en bra natt!! Sov gott=)


Enough!!

Not Pretty Enough, Not Good Enough, Not Smart Enough, Not Talented Enough = That's me


13:30=)

Har suttit och tittat på Wisegal nu efter att ha tagit en varm och go dusch, Wisegal är en jätte bra film som jag redan har sett tyå 6 gånger, hehe.. Nu ska jag ner och ta något att äta, har inte ätit något idag typ har inte varit hungrig men måste ändå få i mig något. Och imorgon börjar jag skolan 13:30 med matte eftersom vi inte har någon röst och rörelse som vi brukar ha 11:40. Funderar iallafall på att dra till skolan lite tidigare imorgon ändå så kan jag gå hem tidigare också, eftersom jag jobbar matte nere på IV så går de säkert bra..=) Men ska dra mig neråt nu till köket.. ha dra bra alla bloggisar..

GodNatt!!

Nu är det dags att gå och lägga sig för min del, men innan jag göra de så ska jag läsa min bok som jag läser i engelskan. Boken heter Pojken som kallades "Det" en riktigt bra bok men så fruktansvärt hemsk. Tror dom flesta har läst den. Ni får iallafall ha de så bra, Godnatt.. =)


Beautiful!!





Bra mamma!!

Hon är en bra mamma!!



Turné!!

Just nu har inte jag så mycket att skriva så jag tänkte bara lägga upp dom första bilder på Britney spears turné ..=)








På G att bli sjuk?

Har suttit och tittat på alla par nu som har dansat.. Dom som jag tycker är bäst hittills är Laila Bagge och Niklas Wahlgren. Får väl se vem som åker ut idag, tror de står mellan Bella, och Kitty typ.. dom va inte så jättebra.. men i för sig, jag hade någ inte gjort de bättre.
Idag har jag inte mått så bra., tror jag håller på att bli sjuk, har haft så fruktansvärt ont i halsen idag. Jag började känna av de i går på engelskan och under natten så blev de bara värre så nu får jag äta starka halstabletter. Får se om de blir bättre. Fick även en lite present av farsan eller alla i familjen fick den, hehe.. de va en sån duschhandtag med massage..=) har inte testat den än, ska hoppa in i duschen imorgon och se om den är bra..

Såå söt=)


Let's Dance=)

YES, äntligen fredag..=) och de innebär.. Let's Dance.. 2 timmar kvar.






















Abort?



Läste om en tjej som hade gjort abort när hon var 16 år och ångrar de nu. Vad tycker ni egentligen om abort, tycker detta ämnet är ganska intressant. Vill gärna veta vad ni tycker. Här är några frågor som ni gärna kan svara på om ni har tid:

1. Tycker ni att man ska har rätt till abort?
2. När tycker ni att de börjar bli en baby i magen?
3. Här i Sverige har vi inte någon åldersgräns när de gäller abort, tycker ni de är fel?

4. Tycker ni att man ska få göra abort om man har blivit våldtagen?

5. Tycker ni inta att alla barn har rätt att vara välkomna?


Detta är några få frågor jag undrar och skulle vilja att ni svarade på om ni har tid och ork.





Fixat!! =)


Har precis fixat till min naglar, klippt dom m.m.. är så otroligt skönt nu när man har gjort i ordning dom fast jag ska måla naglarna i morgon innan Let's Dance.=)
I morgon är de fredag så underbart, tiden går så fruktansvärt fort, tänk att jag snart börjar andra året i gymnasiet det är inte så långt kvar och sen är de inte många månader tills jag fyller 18 år så OTROLIGT jävla skönt va.. längtar som bara den..=)

Engelska!!


Sitter och har engelska just nu, håller på med ett engelska program på datorn. Men jag tänte att jag bara skulle lägg in ett litet inlägg.
Idag är de alltså torsdag den 22 januari 2009 och alla torsdagar är alltid så seg dagar. Slutar så fruktansvärt sent dom dagarna. Min vän Kajsa är juh sjuk så har känt mig lite ensam och känner att jag håller på att bli sjuk har jätte ont i halsen..=( Kajsa har smittat mig..;) hehe.. Annars har de inte hänt så mycket idag, slutar om typ 30 minuter och då ska jag hem och bara ta de lungt. Nee nu får jag fortsätta med mitt lilla engelska program här på datorn. Ha de så bra..=)


Sötaste ungen=)


Nu har jag kommit hem efter en lång dag i skolan. De va inte så mycket folk idag på öppet hus och de va himla skönt för jag fick skit ont i huvudet, men efter öppet hus satt jag och väntade på bussen. Jag ska ner i duschen nu och sen lägg mig. Jag måste lägg mig tidigt eftersom vi har en sån lång dag imorgon så måste jag få en bra sömn så att jag orkar med skolan. Men jag tänkte först bara ladda upp några bilder på världens sötaste unge, enligt mig iallafall=) hehe,  Är hon inte söt då eller??=)







Öppet hus på Aranäs.


Igår blev de väldigt sent. Kom hem typ lite efter 11 och va skit trött, hade varit på teater med estet teaterna från åk 1 och 2. Vi såg "Den sista dansen" och Peter Harrysson va me, om ni har sett "Så ska de låta" så vet ni vem de är, hehe. Iallafall kom hem så sent och va skit trött så jag gick och la mig typ vid 12. Va så trött idag på morgonen att jag tog lite sov morgon. Nu sitter jag här och väntar på att öppet hus ska börja, de börjar klockan 4 och slutar 7... men Ewa sa att jag kunde gå hem lite tidigar. Gött..=) och imorgon är de torsdag den längsta dagen på hela veckan. Börjar 08:25 och slutar 16:40, Så segt. Men måste dra nu, ska äta lite innan öppet hus börjar. Ha de så bra hörs säker lite senare idag.

2 skit grymma filmer=)



Såå!!! nu har jag äntligen duschat och har även tittat på 2 skit grymma filmer, den ena är Twilight som jag redan har sett några gånger nu bara för att den är såå otroligt bra, den har allt som jag gillar i en film, speciellt romantiken.. hehe.. och den andra filmen är The unborn, den är så jävla grym=)  Ne, nu ska jag ta något att dricka och sen ska jag lägg mig och lyssna på musik som jag alltid gör innan jag somnar..=) Ha de bra..

Orkar inte!!



Sitter här framför datorn och lyssnar på musik just nu, mår inte speciellt bra. Är sjukt ledsen och känner mig fruktansvärt ensam. Jag känner att jag har ingen ork längre i kroppen att göra något, vill bara låsa dörren och dra för fönstret så att de blir helt mörkt i rum mitt och bara ligga i min säng tills jag fyller 18 om ett år. Är så trött nu på att konstant ha dom här känslorna och tankarna i huvudet, är fruktansvärt trött att må så här. Orkar inte mer snart.

Fredag!!


Herregud, har varit svin trött idag, tittade juh på teater igår inne i Göteborg såg Mary poppins. Den va ganska bra, men den va så lång och man blev så trött. Den började klockan 19:00 och slutade 22:00 så jag va hemma lite innan 23:00 typ. Jag va så trött när jag kom hem så jag gick och la mig direkt nästa, snackade med mamma och pappa först om hur de va på teatern och sen va de läggdags för min del.. hehe. och det har varit möten möten möten så jag är helt slut. De ska bli skönt med helg nu faktiskt, villa ut och bara ta de lungt.
Hade juh engelska prov idag och de gick inte så bra. Men men!! inte deppa för de, för idag kommer Let's dance och de ska bli riktigt roligt och jag längtar. Annars har de inte hänt så mycket idag. Som jag redan har skrivit. Är sjukt trött idag så jag ska sätt mig och titta på min favoserie nu One Tree Hill så att jag vaknar till lite.. men vi hörs imon. Ha de bra.
Förresten min storasyster fyller 19år i morgon, hehe, bara så ni vet..=) <3

Vad ska jag göra?


Just nu mår jag inte alls bra. Känner mig lurad, bedragen, oönskad, ensam, oälskad, som ett jävla spöke och jag känner mig hatad ifrån min egna sida. En del av detta beror på den här jävla mensen jag har, blir så ledsen och arg för var enda liten grej och har såna smärtor i magen. Men de är juh inte bara den, så jag ska inte anklaga den för allt. Men de är sjuk jobbigt och så förlorar jag så mycket blod så jag blir hemskt trött. Och imorgon ska vi titta på teater med alla Es1:or och vi slutar dagen iskolan 16:40 så jag hinner inte äns hem för att teatern börjar klockan 17:00 och sen slutar den 22:00 typ och de är inne i Göteborg så jag kommer inte komma hem förren 23:00 typ om inte senare, så jag kommer vara sjuk trött på fredag.
Förresten det är Mary Poppins som vi ska se på Operan i Göteborg och om de är någon som har sett den innan så får ni gärna kommentera och säga vad ni tyckte om den=)
Nu ska jag ta och värma min värmedyna och lägga mig i sängen och lyssna på musik tills jag somnar, ska upp tidigt imorgon.=(  ni får ha det bra..


Flickan är juh jag!!!



Flicka

Titta en liten flicka

se vad ensam hon är!..

blodet rinner från hennes armar

man kan se såren i hennes själ!

Hon mår inte bra

titta på hennes ögon

sorgen lyser i dom

alla kan se att hon ler,

alla kan se att hon skrattar

men att det är något som är fel

det är det ingen som fattar!

men ser du inte.?

hon försöker juh

hon vill inte leva i smärtan

men vad hon än gör

så blir allting fel

hör du hur alla klagar på henne?

säger att hon gör fel

hur ska man då på riktigt kunna le?

hör du hennes &rdquo;vänner&rdquo;? 

de som bara klagar

o säger att flickan gör fel

att flickan inte bryr sig

vännen verkar inte veta

att flickan bara försöker överleva

flickan bryr sig om vännerna

men just nu orkar hon bara försöka överleva

flickan önskar att hon inte förlorar någon mer

för hon vet att hon inte klarar av det

ser du flickan nu?

ser du hennes sorg?

känner du hennes smärta?

Men stopp, stanna, vänta...

upptäckte för ett litet tag sedan

den lilla flickan är juh jag...

Mensvärk=(



Idag har det varit en väldigt slappa och skön dag. Vaknade klockan halv 10 idag av att mamma kom in och väckte mig bara för att det skulle komma en kvinna eller vad man säger klockan 10 och titta på våra tapeter. Resultatet blev att vi ska få nya tapeter snart, gött som fan. Sen tog jag och min syrra bussen som gick 10:46 för jag började skolan klockan 11:40 med röst och rörelser i fyren som ligger vid kungsmässan. Sen när den va slut skulle vi ha matte, men jag har inte matte med klassen utan jag har det där nere på IV, men jag hade en sån fruktansvärd mensvärk så jag tog bussen hem och när jag kom hem gick jag och la mig va så otroligt trött, blir det när jag har mensen, förlorar sjukt mycket blod och blir så grinig och trött såå jag vaknade halv 6 för typ en timme sen, hehe.. väldigt slapp dag, men jag orkar inte gör något när jag har den förbannade mensen=(

Orb



 <---- Bild på Orbs...

Idag var jag hemma från skolan, för att vi skulle ha samhällkunskap hela dagen, och eftersom jag inte har det, så tyckte jag att de va onödigt att jag gick och plus att vi skulle åka iväg klocka 2 för att urnsätta gamlefarmor Greta.. de va rikgt fint, tog fina bilder. Men när vi kom hem så visade jag bilderna för mamma och då fick vi syn på något riktigt creepy, vi såg på en av bilderna att de såg ut som att de va någon orb där.. lite kusligt...
Ha det bra=)

Dagens ros går till.. =)



Idag va det första dagen på vårterminen i gymnasiet och det va en lång och jobbigt dag, men den funkade bra ändå. Dagen började väldigt tidigt, tog bussen som gick 07:41 typ, och åkte till esteten/fyren i kungsbacka för vi skulle ha

estetisk orientering alla Estet 1:or. som alltid på Torsdagar.  Sen gick vi vidare till svenskan och medans vi gick till aranäs så fick Ellinor hålla i mig för att det va riktigt halt ute. På svenskan fick jag väldigt ont i huvudet så jag

pallrade mig till skolsystern och skulle hämta en tablett men jag råkade fastnade där hos henne och satt och pratade om massa saker..hehe.. sen när jag kom tillbaka till svenska så skulle vi ge ut dagens ros till en person som hade gjort något bra för en. Min dagens ros gick till skolsystern Mona så klart, just för att hon allt är såå go och snäll när jag kommer dit och när jag inte mår bra sitter hon alltid och snackar med mig, och hon fixade min huvudvärk också..=) hehe..
Jag är väldigt nöjd med mitt schema, hehe.. slappt som fan, men jag tycker det är såå skönt, blir så stressad annars och då blir det att jag skiter i att göra saker, så det va väldigt skönt att se schemat.=)
Klassen jag går i, är helt underbar..=) det klart att det finns vissa jag inte kommer överänns med, men såå är det för alla typ. Men jag känner verkligen att jag har valt helt rätt linje..=) vill också bara säga att jag älskar mina änglar som finns i skolan för mig: Kajsa, Ellinor & Viktorija=) <3 älskar er.. nu ska jag ner och spela lite spel med min lillasyster så ni får ha det så bra så länge.. puss=)


Tatuering!!



Hallå alla bloggisar..=) Har suttit här hemma idag och tänkt på tatueringen jag ska sakffa. Jag har länge vetat vad jag ska skaffa men det har varit svårt att hitta den rätta designen. Men nu har jag en person som ska försöka fixa en bra och fin designen på tatueringen och när den är färdig och jag har fyllt 18 år, då ska jag göra den. Varför just 18 är för att det är en tatuering som dom nära och kär inte kommer att gilla. Men dom kan inte säga något eftersom jag är 18 år då.. haha=D Vad det blir för tatuering får ni se då.. hihi..
Nu ska jag dra mig till sängen och lyssna på musik och spela tretris som jag alltid gör innan jag somnar.. hehe.. Ni får ta hand om er.. puss

Sötaste ungen 2008!!

Sötaste ungen 2008: Honor Marie Warren.<3 =)

 
 


Kändisvärlden år 2008.



Det har varit mängder med barn som har kommit till kändisvärlden år 2008. Några av dessa lyckliga föräldrar ser vi här=)


Skådespelerskan Cate Blanchett som blev mamma för tredje gången den 13 april 2008 till en son som ska lyssna till namnet "Ignatius Martin" och pappa är Andrew Upton.



Andra paret är Jennifer Lopez och Marc Anthony som blev föräldrar till tvillingarna Max och Emme den 17 februari 2008.


Sen har vi den 17 åriga Jamie Lynn Spears som chockade Hollywood när det avslöjades att hon och pojkvännen Casey Aldridge väntade barn. Den 19 juni 2008 föddes dottern Maddie Briann.


Sedan har vi ett till par Halle Berry och hennes pojkvän Gabriel Aubry som fick en dotter vid namn Nahla Ariela Aubry den 16 mars 2008.



Gwen Stefani och hennes man Gavin Rossdale blev föräldrar till sin andra son som fick det coola namnet Zuma. den 21 augusti 2008. Storebror heter Kingston och är två år.



Den vältränade skådespelaren Matthew McConaughey och hans flickvän, modellen Camila Alves, fick en son Levi den 7 juli 2008.


Superparet Angelina Jolie och Brad Pitt utökade sin barnaskara med ett par tvillingar. Den 12 juli 2008 föddes dottern Vivienne Marcheline och sonen Know Léon på ett sjukhus i Frankrike.



Den super vackra Jessica Alba var en flitig premiärminglare under hela sin graviditet. Den 7 juni 2008 föddes dottern Honor Marie. Jessica Alba gifte sig med Honors pappa, Cash Warren, bara tre veckor före förlossningen.
 


Sångerskan Christina Aguilera blev mamma för första gången den 12 januari 2008. Då föddes sonen Max Liron. Pappa är Christinas make Jordan Bratman.


Sångerskan Ashlee Simpson hann före storasyster Jessica Simpson med familjebildandet. Hon och maken Pete Wentz är stolta föräldrar till sonen Bronx Mowgli som föddes 20 november 2008.


Tori Spelling och maken Dean McDermott blev föräldrar till dottern Stella Doreen den 9 juni 2008. Stella har en storebror, Liam, 1.



Artisten Usher och hans hustru Tameka Foster, blev den 10 december 2008 föräldrar till sitt andra barn, sonen Naviyd Ely Raymond. De har sedan tidigare sonen Usher Raymond V, 1, tillsammans.


Nicole Richie och pojkvännen Joel Madden blev föräldrar för första gången när deras dotter Harlow Winter föddes den 11 januari 2008.



Sångaren Ricky Martin blev i augusti 2008 pappa till tvillingpojkarna Valentino och Matteo. Barnen föddes av en surrogatmamma.


Nicole Kidman och hennes make Keith Urban blev den 7 juli 2008 stolta föräldrar till dottern Sunday Rose. Sunday Rose är parets första gemensamma barn. Nicole har sedan tidigare adoptivbarnen Isabella och Connor.


RSS 2.0