We're better apart. So bye bye, love


Maybe we're better apart
See, I don't want a guy that
Only wanna come back
'Cause some other girl broke his heart
So bye bye, love

Full rulle här hemma.


Förlåt för min dåliga uppdatering här på bloggen, men jag har haft så fullt upp här hemma. Vi har juh äntligen fått nya tepeter och golv, så nu är vi färdiga här hemma med att bära saker upp och ner, nu är det bara små saker kvar.
  Jag har juh även varit sjuk i 2 veckor och när jag äntligen började att bli på bättringsvägar och allt här hemma var klart, så får mamma ett samtal igår tidigt på morgonen från hennes svägerska och mamma trodde att de hade hänt något med hennes ena tvillingbror Christer, som låg inne på sjukhuset för inte så länge sen. Så när jag går upp för att se vem det va som hade ringt klockan halv 6 på morgonen så ser jag mamma får panik och börjar gråta och berättar då för mig att hennes andra tvillingbror Anders ligger inne på sjukhuset för att han fick en hjärtinfark tidigt igår morse. Så det va bara att klä på sig för mammas bror Christer skulle komma och hämta oss för att då bege oss till sjukhuset för att träffa Anders. Vi fick vänta ett bra tag innan vi fick gå in och träffa honom, men sen när vi väl fick träffa honom efter ett par timmar såå sitter han på sängen och försöker få igång fötterna, för dom va likbleka och han hade en sån värk i dom att han höll på att gå i sönder typ. Det var inte alls roligt att se honom så, men efter ett par timmar och när de var dags att åka hemma så mådde han mycket bättre, Tack Gode Gud för de. Så nu ligger han på sjukhuset och ska ligga där över helgen.

Det har varit lite mycket de senast, och nu är jag så trött att jag håller på att somna, så nu får jag ta och göra mig iordning och dra mig till sängen. Ha de bra.

Sjuk!!



Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen och jag tänker inte skriva så mycket just nu heller. Ville bara berätta att jag fortfarande lever, men jag är tyvärr väldigt sjuk och har varit de i över en vecka nu så jag har bara tagit de lungt.. eller lungt har jag verkligen inte haft de men de är väl så jag vill ha de nu. Har i alla fall inte fått en lugn månad och kommer inte få de lungt förren om 2 veckor. Har nämligen fått nya golv här hemma och nu är snubbarna här för att tapetsera våra nya väggar, så jag har fått bära och slängt grejer och har inte fått en sån bra sömn. Men men, vad ska man göra liksom? om man vill ha de fint så måste man lida pin;) hehe... Nee, nu ska jag i alla fall gå och lägga mig i min 1 vecka gammal säng.=) är juh som sagt fortfarande sjuk men har gått till skolan ändå pågrund av nationella prov och teatern men imorgon så har jag faktiskt tänkt att stanna hemma eftersom jag får höra av lärarna att jag borde stanna hemma när jag är så jävla förkyld. Så imorgon blir de att bara ta hand om mig själv. Nu ska jag göra mig i ordning för natten, så ni får ha de så bra...

RSS 2.0