Måndag!!

Min måndag morgon denna veckan började med att jag vaknade typ vid 9 för telefonen ringde och kunde inte somna om hade juh sovmorgon till 13:30 såå det va juh inte så roligt. Men jag satte på min mp3 och lyssnarde lite på musik tills klockan va typ 12 och då gick jag upp och gjorde iordning mig för skolan. När jag väl kom till skolan så hade vi bara naturkunskap och sen slutade vi för dagen. Jag tar alltid bussen till kba station nu för jag orkar inte gå när det är så jävla kallt ute. När jag väl kom fram till sationen så väntade jag på bussen hur jävla länge som helst. Det va juh svin kallt ute och alla stod och väntade på att bussjäveln skulle komma men det kom fan aldrig, sen efter typ 20 minuter så kom den, frös fan röven av mig, alla va grymt irriterade och Alexander skulle juh så klart skälla ut busschauffören, haha... men det enda chauffören hade att säga va.. "skyll på trafiken" fan asså..=P
Nu har jag iallafall äntligen gjort färdigt mitt naturkunskaps arbeta som ska vara inlämnad imon och min älskade Ellinor är fan bortrest nu i 2 veckor, fattar inte hur jag ska kunna klara av skolan i 2 veckor utan henne, hon är den jag alltid är med typ och hon är den personen som verkligen får mig att skratta för INGENTING, haha!! men som tur är så har jag juh min älskade vän Kajsa och även Vicko men hon är så upptagen med Hampus, hehe..!!
Nee, nu ska jag sätta mig och glo lite på tv:n=) Ha det bästa... pöss och kram ses på stan



Snälla=(


Just nu mår jag bara såå jävla piss assåå.. jag vill inte att gamlefarmor ska lämna mig inte nu, hon är juh allt jag har kvar...=(



Gamla Farmor<3


Kom precis hem från min gamla farmor, har varit där och hälsat på. Nu är det nära, nu går hon snart bort. Det är bara några dagar kvar som hon orkar leva sen finns hon inte mer. Det är endå helt sjuk att hon har klarat av att leva i 100 år. Det va inte roligt att se henne när hon låg där i sängen och ropade på sin mamma. Mådde så sjukt dåligt, men samtidigt är jag så glad att jag följde med och fick ta ett sista farväl, fast vi kommer någ åka ditt mer nu i vecka om hon fortfarande lever.
Älskar Min Gamla Farmor Greta!!<3
Du får hälsa till min morfar<3

Förkyld=(


Idag är det lördag den 22 november och just nu sitter jag åå dricker mitt varma vanilj te framför datorn, är juh snorförkyld och fryser som bara den, sitter med två tjocktröjer på mig och fortfarande fryser jag. Det händer inte så mycket idag, känner att jag har ingen ork i kroppen och vill bara vara hemma och ta det lungt. Ska titta på stjänor på is sen med familjen min. Angående idol igår, blev jag såå besviken att Anna fick lämna ville fan att Robin skulle dra, med så blev det juh inte. Fan också.
Jaa alla läsare, har väl inte så mycket att skriva mer. Ska snart äta en god middag med familjen och bara ta det lungt framför tv sen med dem. =) Ni får ha det så underbart så länge...

Dåligt på att skriva här i bloggen..=(

Jag är ganska dåligt på att skriva här på bloggen känner jag, får försöka ändra på det.. hehe.. men iallafall idag har det inte hänt så mycket faktiskt, va hemma idag från skolan för jag hade typ sovit 3 timmar inatt tack vare min förkylning sov inte alls bra, så jag tänkte jag stannar hemma och sover ut istället. Har även känt mig väldigt nere denna veckan, har inte alls mått bra, känner fortfarande att jag mår inte så överdrivet bra, massa ångest och skit. Just nu känner jag att 

medicinen jag äter för min depression hjälper inte ett skit, hoppas det blir bättre nästa vecka. Nu är det juh äntligen helg och jag kan vila ut, har juh varit ganska stressigt i skolan nu för mig. Har fått ta igen en hel del som jag missade i 8:an när jag bliv sjuksriven. Så denna veckan har jag sattsat mycket på det jag har legat efter med och det känns jävligt skönt att jag har fått gjort klart det. Som jag sa inanna, det har inte hänt så mycket idag, känner juh att jag håller på att bli sjuk och då blir man ganska slapp och trött, så nu ska jag väl dra mig till sängen och lyssna lite på musik tills jag somnar in, så ni får ha det så bra.. Puss på er alla..=P


16 November 2008 = Slapp dag;)

Idag har det inte hänt så mycket, kom hem för 2 timmar sen ungefär. Har varit hos Roger sen i torsdags. Det har varit skit kallt ute idag så jag har precis varit inne i badet, det va så jävla varmt och skönt. Annars har det väl inte hänt så mycket idag, har legat i sängen hemma hos Roger medans han har städat sin lägenhet.=) hehe!!
Igår träffade jag min kusin Bella och vi hade det trevligt, i för sig så är det alltid trevligt att träffa henne..=) Vi stack till ett hotel och träffade några killar till henne som hon inte hade träffat på typ 6 år, det va jävligt roligt för dom kom från skåne så det va skit kul att lyssna när dom snackade, hehe. Sen gick jag, Bella och 2 andra killar ner till McDonalds vid stig center för att killarna va så jävla hungriga. Där nere kom Roger och hämtade mig och Bellas mamma hämtade henne, fick även träffa Alva Bellas söt hund=) såå söt va hon.. hihi..
Efter att Roger hade hämtat mig så åkte vi hem och käkade massor med godis och drack coola och tittade på bra filmer på tv=) 

Har väl inget mer att skriva just nu, ska bäda ner mig i soffan och titta på Andra Avenyn nu=) ha det bra.=)


Lite fakta om mig!

Hallå alla=) eftersom jag är ny här så tänkte jag skriva lite fakta om mig=P

Mitt namn är Viktoria Sundberg och är född den 29 februari 1992.
Jag bor i Kullavik, en liten bit utanför Göteborg med min familj som består av min mamma, pappa, storasyster och lillasyster.
Jag är 152cm och har brunt rakt hår och blå/gröna ögon.
Mina favorit program på tv som jag brukar titta på mest är Andra Avenyn, prison break, one tree hill, ugly betty och desperat housewives. Har många mer men det är speciellt dessa jag tittar på mest.=)
Jag älskar att titta på romantiska och komedi filmer..=)
Just nu går jag på Estetiska programet med inriktning teater på Aranäsgymnasiet och trivs jättebra=)

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, men om det är något ni vill veta så kan ni alltid fråga..=P hehe.. Nu ska jag sätta mig i soffan och äta godis och dricka coola och vänta på att Idol ska börja=) ni får ha det bra=)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0