Ny blogg!!!


Jag ville bara säga att jag kommer inte vara inne på den här bloggen så ofta. Har nämligen börjat blogga på nattstad nu. Denna bloggen har jag skrivit mycket deppiga inlägg och verkligen skrivit hur jag mår, men den här nya ska inte vara deppig. Men jag kommer ibland känna att jag vill skriva av mig när jag är deppig och då kommer jag använda den här bloggen=) hehe.. ha det så bra tills dess...!!!


Min nya blogg---->  http://www.nattstad.se/vickis92


Underbart<3



Vaknade upp imorse av solen som lyste in i fönstret. Underbart säger jag bara.

Ke$ha - Blow


När ska man få känna lycka i livet?


Jag har en sån fruktansvärd huvudvärk.


Detta var min underbara lördag=) haha




Godkväll!! =)


Ville bara säga att jag lever, haha. Jag överlevde gårdagen, tack och lov. Idag har det inte hänt så mycket jag har bara varit jävligt trött, pågrund av den jäkla mensen som jag har nu. Jag förlorar sjukt mycket blod och blir hur trött som helst och när jag blir så trött så blir jag jävligt grinig och sur, men idag har jag faktiskt varit på ett ganska så bra humör. Ta hand om er!!

Fyfan, vad dåligt jag mår!!!!!!

Ville bara säga att jag hade en riktigt trevlig och rolig lördag igår, men jag kan inte påstå att jag mår så jävla bra idag och har det roligt. Usch, nee nu ska jag krypa tillbaka till sängen, där har jag tillbringat hela min söndag. Ska bara lägga mig och titta på en go film nu. Blev ett litet inlägg, för jag orkar inte skriva mer idag. Ha det så bra...


Namnsdag och födelsedag! =)

Vill börja med att säga att jag har namnsdag och mina 2 morbröder fyller år idag, så grattis till mig och min morbröder. Snart kommer min syster och hennes vänner och ska hämta mig. Ska vara hemma hos en vän och dricka lite och bara ha det trevligt ikväll. Kommer bli en underbar lördag. Hade inte så mycket mer att skriva. Ni får ha en sån underbar lördag. =)


Mina flickor är dom bästa som finns<3


Tsunami i Japan!


Loreen - My Heart Is Refusing Me<3

Innan min frukost så tänkte jag att jag skulle börja dagen med att lyssna på denna underbart grymma låten.=)


Tidigt, tidigt!!


Godmorgon Godmorgon! Nu är jag uppe lika tidigt som Bella och det är fan inte ofta jag är uppe tidigt, men jag fick nog av att bara ligga i sängen och inte kunna sova. Jag ska till skolan idag och prata med skolsystern klockan 11:30, så de hade väl inte varit fel om jag fick sova lite till, men jag visste att om jag ligger kvar så kommer jag somna om en stund och sen när jag väl ska upp så orkar jag inte för att jag är så trött. Min kropp sa till mig nu att det räckte med 3 timmars sömn inatt för min del.

Det gör inte mig något att jag är uppe så här tidigt, för nu kan jag göra mig iordning i lugn och ro och bara njuta av att de är fredag och sista dagen innan det är helg, eller räcknas fredag som helg?=P aja, jag vet inte. Det är iallafall fredag och det är jävligt skönt.

Va i skolan igår och pratade med min mattelärare och jag har fått tider nu som jag ska jobba matte och det är på torsdag och fredag. På måndag ska jag prata med ännu en mattelärare och se om jag kan få in någon mattetimme med henne. Han som jag har i matten jobbar inte på måndag eller tisdag så jag får ha en annan, men det är lungt för jag känner henne sen innan, hade henne några gånger när jag gick på högstadiet.

Ne, nu ska jag gå ner och göra en sån go frukost. Hoppas ni får en bra fredag!

Katy Perry - E.T.

Jag är inte så förtjust i Katy Perry och hennes musik, men jag måste erkänna att denna låten är jävligt grym med henne faktiskt.


Rascal Flatts - What Hurts The Most<3


Bella är väldigt nyfiken av sig och hon vill alltid se vad jag gör på datorn=)



Den här ringen fick jag av min älskade lillasyster. Hon är så underbar=)



Till min storasyster<3



När min storasyster flyttade ihop med sin kille som hon va tillsammans då, så gjorde jag denna videon till henne för att vissa hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne<3

Inte roligt!!



Inatt har de inte varit så roligt för min del, har knapp fått någon sömn. Jag somnade 1 timme innan min far skulle åka till jobbet, men jag vaknade sen då av att han håller på och gör sig i ordning. Försökte somna om när han hade åkt. Somnade väl någon timme och sen vaknade jag av min mobil som jag hade ställt på alarm klockan 9 för jag skulle iväg till skolan. Men jag orkade inte dra mig ut ur sängen så jag lät mobilen snooza i 1 timme sen försökte jag somna om. Men klart som fan att Bella då som vanligt ska börja gnäll och jag får gå upp och öppna dörren så hon kan komma in och gosa med mig, som hon alltid vill göra vid 10 tiden. Jag va så trött så jag låg kvar i sängen fast jag inte kunde somna. Men sen vid 1 så fick jag höra en sån jävla hög musik av min syrran (hon trodde jag va i skolan) så jag orkade inte ligga kvar, så jag gick upp och fixade i ordning lite grejer och lekte med Bella.

Nu ska jag sätta mig och skriva på ett papper som jag fick av Maggan igår. Hej så länge!!!

Detta är nog den absolut goaste herr parfymen ever=)


Jag verkligen älskar denna herr parfymen. Den är så otroligt fruktansvärt go att lukta på. Jag kommer alltid tänka på en viss person när jag känner den parfymen. Jag kommer nämligen ihåg första gången jag kände doften av just den parfymen och de va när jag var nere hos honom och jag fröss så fruktansvärt mycket, för det var alltid så jävla kallt där nere så jag "lånade" en tjocktröja av honom (som jag fortfarande har kvar här hemma, hahaha) och då hade han precis haft på sig den tröjan och sprejat den goa parfymen som jag älskar, hahaha. Är det fel att älska en herr parfym så mycket? Jag kanske älskar den så mycket just för att jag älskar personen som brukade använda denna hela tiden?=)

Godnatt på er!!

Så här ser det ut när man är på toa här hemma. =)


Fuck off!!!!


Min dag<3


Vaknade upp idag av att min syrra snackade i telefonen klockan halv 7 på morgonen (det va jobbet som ringde och ville ha in henne idag). Så syrran gick upp och gjorde sig i ordning på ca 15 min och sen va hon redo att åka till jobbet. Jag försökte då somna om och de funkade väl från och till, vaknade upp ett antal gånger så sista gången när jag väl hade somnat så vaknar jag av att Bella står och skriker utanför min dörr. Hon vill alltid komma in på morgonen och gosa med än och eftersom mamma hade stängt sin dörr så fick hon gå till nästa dörr. Så vid 10 så gick jag och öppnade dörren för Bella och sen gick jag och la mig lite för att gosa med henne. Vid halv 11 va jag uppe och gav Bella lite go mat och satte på henne halsbandet och sen öppnade jag köksfönstret så hon kunde gå in och ut som hon ville. Vid 11 gjorde jag iordning mig och åt lite innan jag åkte in till skolan. Jag va tvungen att ta kontakt med Maggan på IV så hon kunde hjälpa mig med praktikplats. Dock får jag veta lite mer vad det blir för praktik på torsdag då jag även har pratat med min mattelärare om vilka tider jag ska jobba matte. Men nere på IV så träffade jag även på min älskade lillasyster också, så när jag hade snackat färdig med Maggan så gick vi först till skolsystern där jag satt och snackade med henne om en del viktiga saker och sen bar det av till kungsmässan med syrran, där jag i stort sätt har tillbingat hela dagen med henne. Har haft en riktig mysig dag med syrran. Bara hon, jag och en hel del skratt. Eftersom min gamla keps är borta och jag måste verkligen ha en ny keps, så va vi bland annat inne i affärer där dom hade kepsar, men tyvärr fanns ingen som föll mig i smaken. Får se när jag hittar den rätta kepsen för mig.

Jag hade tänkt att jag skulle titta på titanic nu. För jag är lite seg och trött i kroppen just nu. Så jag ska gå ner och hämta Bella och lägga mig och mysa med henne. Ha det så bra så länge!!!


Idag fyller min älskade Louise 18 år<3 Grattis till henne=)


It's time for me to kiss you goodbye, don't worry for in my heart you will always remain. You will always be special in my life.


This has been on my mind for a long time
I think this is the moment
The right moment
This day had to come

When the moon turns to sun you'll be gone
How can I carry on all alone
I don't know why you came into my heart

Endlessly you'll begin to ascend
Like the leaf getting caught by the wind
If I could I would catch you my friend
Now it's time to kiss you goodbye

It's time for me to kiss you goodbye
don't worry for in my heart you will always remain

When the moon turns to sun you'll be gone
How will life be when we are apart
You will always remain inside my heart

Tell me whats in the mirror at night
Are you there when I turn out the light
If I could I would stop time tonight
Now it's time to kiss you goodbye
What tomorrow brings we will come to know

Let me take you to the doors of infinity
And kiss you on the head and say goodbye
don't worry,

Everything comes to an end
I just wanna let you win
Its not a secret you are my friend
This is the message that I will send
When the moon eclipses the sun
When the countdown has begun
And my hands pulls away
And goodbyes the only thing left to say
Then you will know that you've been missed
You had a home where you were kissed
If we take all the time
All the thoughts on my mind
We could build make a bridge
Cross it fast so we could live
Sorry but I have to let you go
I had to give you time and space so you could grow.

Cuz what tomorrow brings we will come to know
I say it again
Cuz what tomorrow brings we will come to know
You will always be special in my life
We will move on, we will move on

Savage Garden


Fyfan säger jag bara!!


Jag satt och tittade lite på youtube alldelles nyss. Jag klickade på en video som jag satt och tittade på, men jag fattade ingenting av den, så jag spolar fram lite och då ser jag att en människa står och trampar och sparkar iväg en liten kattungen medans katt mamman försöker att gå fram och hämta ungen. Men när kattmamma försöker gå bra så schasar personen iväg kattmamman. Jag mådde så illa så jag stängde ner hela youtube. Så jag vet inte vad som hände i slutet på videon. Usch, blev så ledsen för jag är rädd att någon ska göra så mot Bella. Jag skrev i ett inlägg för några veckor sen om att jag har sett personer varit elaka mot Bella. Dom har jagat henne, skrämt henne och slått henne när hon bara va en liten kattungen, de va då min granne hade henne. Jag såg hur dom höll på med henne och jag tog oftast hem henne till mig varje gång. Så när jag såg denna videon så blev jag så ledsen att jag gick ner och kramade om Bella och pussade henne flera gånger. Jag älskar min katt och har älskat henne sen första gången jag såg henne nere hos min granne och ingen rör henne.

Justin Bieber - Pray <3


Födelsedag och flytt!!


Hade en jättebra födelsedag igår. Mamma, pappa och min storasyster väckte mig lite innan halv 6 på morgonen så pappa fick vara med och fira mig innan han stack till jobbet. Men när far min hade åkt till jobbet, så gick vi och la oss igen jag och min syrra. Försökte sova en stund, men de blev inte så mycket sömn, så jag gick upp vid 11 igen. När jag vaknade så gick jag ut och tog en cigg och då ser jag att min granne och hans 3 polare hjälper honom att flytta. Men dagen gick vidare och jag hade några vänner här på kvällen. Min syrra va så gullig, hon kommer in i mitt rum och gav mig ett kort med pengar i, och då frågade jag henne varför jag fick pengar. Då säger hon att jag fick läsa i kortet, och där ståd de att pengarna ska gå till min tatuering. Blev jätteglad, så min syrra ska beställa tid så fort hon kan. Som sagt min födelsedag blev jättebra och jag blev nöjd. Men dock blev jag väldigt nere senare på kvällen då jag insåg att jag inte kommer få träffa min granne mer, och de va lite jobbigt med tanke på att jag gillar honom som en jättebra vän och jag har haft de jävligt roligt och mysigt med honom. Men sen lite senare på kvällen, vid 2 tiden så såg jag att de var någon som hade skrivit till mig på msn, och de var juh han. Så vi satt och snackade ett tag, och han sa till mig att han tyckte de va synd att de har blivit som de har blivit mellan oss, men att han alltid kommer va min vän. Och jag sa till honom att jag själv är jävligt ledsen för att det har blivit så som de blivit, för han är en person som jag skulle vilja ha som en vän livet ut. Så vi får väl se vad som händer framöver.

Jamalde - 4play (Down And Dirty)


RSS 2.0