Jävla Valborg!


Fan vad jag hatar denna jävla Valborg, det är bara massa jävla fylla och skit.. denna dagen kan ta sig, den skapar bara problem..

Jag!

Jag är inte vältrimmad eller smal
Ingen killes första val
Inte söt, inte snygg
Jag är blyg & alldeles för skygg
Jag är inte precis som en fallen stjärna
Jag lär aldrig få bli brud, bara tärna
Hur jag mår, är det ingen som frågat
Inte ens du, du kanske inte vågat
Jag är ingen prinsessa som lagts på en ärta
Men tänk efter, jag har faktiskt ett hjärta.


Heart - Alone

Ska ner och ta mig ett bad nu, medans jag gör det så kan ni få njuta av denna underbara låten..=)

The Kelly Family - Fell in Love with an Alien


Det tar ett tag!


Ska snart lägg mig och sova för kvällen men först ska jag ner i duschen nu, tar juh ett tag för mig nu att duscha. Fan asså allt tar en sån jävla tid för mig nu när jag har såå ont i knät mitt..=( men men, får skylla mig själv. Hoppas ni får en bra natt, sov gott.

Äntligen har jag fixat mina naglar=)


Nu har jag äntligen tagit mig tid att fixa till mina naglar. Det är så jobbigt att gå runt med långa naglar som bara går av hela tiden, så nu har jag klippt mina naglar korta så att dom inte är ivägen för mig;) hehe. Var tvungen att lägga på ett litet medel på naglarna också så att dom blir lite starkare och finare. Nu ska jag ner och fixa lite te och något gott att äta. Vi hörs.

(Det är inte mina naglar som är på bilden, mina är juh korta) ;) hehe 

Fick besök av min faster och hennes man=) <3


Detta är då min faster och hennes man Sarry=) hihi.. <3


Detta är då Sarrys snygga tatuering, vill också ha en, fast inte en sån här då;) haha


Och här kommer då pappa och hans syster Eva=) <3

Skön och lugn dag!


Idag har det varit en slapp dag och kommer säkert vara det resten av dagen/kvällen..=P har varit fruktansvärt trött idag, och funderar på att lägga mig och villa en stund snart. Man får juh passa på nu när man är själv hemma med mamma och pappa, riktigt lungt är det nu här hemma, haha;)

Förbannade knä.=(

Har en sån fruktansvärd smärta i mitt knä så jag tänkte dra mig till sängen nu och lyssna lite på musik eftersom jag inte klarar av att sitta p.g.a. smärtat och sen är jag juh så otroligt trött, måste vara pigg imorgon när min faster kommer hit=) det var ett tag sedan man träffade henne och hennes man. Ni får iallafall sova gott. =)

Sjukhuset!

Förlåt för den här fruktansvärda uppdateringen. Fick juh åka in till sjukan igår för smärtan i mitt knä blev bara värre och värre under dagen så vid 8 tiden typ ringde mamma sjukvårdsupplysningen för att se vad dom tyckte vi skulle göra och dom sa att jag skulle åka in så att någon fick ta en titt på mitt knä. Så vid halv 10 vad ambulansen framme i varberg, vi åkte till varbergs sjukhus. Allting gick så fort så vid 12 tiden kom en läkare in och tittade på knät men han fick inte röra det för det gjorde såå ont. Men lite efter 12 så åkte jag upp på röntgen och när jag låg där jag trodde fan mitt knä skulle gå av, det gjorde sååå fruktansvärt ont så efter röntgen så fick jag morfin och jag blev juh lite borta..;) haha.. men det känns skit skönt hade typ ingen smärta alls och eftersom läkaren skulle klämma och dra i mitt ben så behövde jag verkligen de. Fick juh även ett rum, sov juh där över natten eller sova kan jag juh inte påstå att jag gjode, visste juh inte vilken sida eller hur jag skulle ligga för att det inte skulle göra ont, men det spelade ingen roll hur jag låg, gjorde lika ont ändå.=( Men dom hittade ingen fraktur iallafall så det va juh bra, dom vet inte riktig vad det är för fel, och varför det gör såå ont, men dom sa att antagligen har jag fått en rejäl smäll. Kom juh knappt ihåg hur jag skadade mig, såg bara en stolpe åka mot mig. =( Men nu ska lägga mig och titta lite på tv för jag mår juh såå illa också. har spyt 3 gånger sen jag kom hem, jag hoppas verkligen att illamåendet blir bättre tills imorgon för jag vill verkligen till skolan. Aja, får se hur jag mår imorgon.. här kommer lite bilder som min morder tog.. hehe..




Myskväll hos Kajsa<3


Inte konstigt att jag har känt denna veckan att livet har varit förjävligt, när jag fick reda på att min mens kom igår. Jävla skit. Iallafall, har varit med Kajsa, Ellinor och Helena igår och idag, Kajsa kom och hämtade mig i kungsbacka igår med sin moppe och körde hem till henne och där träffade vi Ellinor på busshålplatsen som stod och väntade på Helena. Hela dagen igår myste vi hemma hos Kajsa med hennes familj och sen stack vi upp på övervåningen och spelade roliga spel..=) haha, Idag blev väl inte dagen så lyckad. Det va inte meningen att jag skulle sova över hos Kajsa men det blev så ändå, och idag så skulle jag med min lillasyster på bio men det blev inte något med det, för Ellinors moppe startade aldrig så vi fick använda startkablar varje gång hon skulle köra med den. Tycker inte alls om hennes moppen, vurpade typ med den så jag åkte fan in i en stolpe och pajade mitt knä..=P haha, har skit ont i knät nu..=( men,men.. det var väl det straffet gud gav mig för att jag bara sket i min syster när jag hade lovat henne en sak..=(   Ska ner och äta något nu, för jag är skit hungrig.

Morfar<3

Varför jag har lagt upp dessa två låtarna, beror på att vi hade dessa på min morfars begravning. Han älskade Frank Sinatra och speciellt låten My way, så jag lade upp dessa två låtarna för att jag vill att ALLA ska veta att jag älskar min morfar och saknaden efter honom är enorm och gör fruktansvärt ont, det går inte att beskriva. Hade gjort vad som helst för att få ha honom här idag med mig. Älskar dig morfar och tänker på dig, och detta är till dig.<3





Fredag!


Slutade klockan 2 idag men jag satt och höll Sara sällskap medans hon väntade på en kompis, dom skulle dra sen och frågade om jag skulle hänga med, men jag kände att jag var tvyngen att jobba lite på ett arbete som jag håller på med i engelskan, så jag stanade kvar i skolan en stund och det var ssåååååå otroligt underbart..=) det va såå tyst och lungt och det var typ bara jag kvar, det var riktigt skönt. Men efter det så ringde jag Sara och då var hon och hennes kompis vid stationen så jag pallrade mig ditt=)  så  jag var med Sara en stund och vi träffade först på Eric min syrras ex, och sen träffade vi Andrea, =) <3

Ha en riktigt skön fredag=)



Nu ska jag dra mig till skolan, Ni får ha en riktig skön fredag=)

Nybäddat=)


Sååååå, nu har jag äntligen bäddat rent sängen min. Kom hem vid halv 7 idag och såg att min moder hade slängt mina sängkläder i tvätten, men jag orkade inte bädda rent när jag kom hem för jag stack ner till kyrkan med en gång typ och kom hem runt 9 och när jag kom hem så stack jag ner i duschen såå nu har jag tagit mig tid att bädda rent i min säng =) ska bli riktigt skönt och sova nu.. Hoppas ni får en bra natt, Sov gott=)

Jobbig dag..!!


Har varit väldigt dålig på att skriva här nu ser jag, men jag var sjuk igår så jag satt nästan aldrig vid datorn. Vaknade igår morse med världens värk i ögonen och i hela pannan/tinningarna, det va en värk man inte kan förklara. Kunde inte se typ, så mamma sa att jag kunde stanna hemma så jag ringde min lärare och förklarade. Men efter att ha vilat i några timmar så blev det lite bättre. Ville egentligen vara hemma idag med, för jag hade sån magkatarr hela natten och på morgonen, men fick ett sms av Kajsa och sa att hon och den gruppen jag är med behövde mig så jag gick upp och gjorde iordning mig och åkte till skolan. Så idag har det varit en jobbig dag tycker jag, har känt mig nere och allmänt deppig, har irriterat mig på typ allt och alla, lite små jobbigt så... Men men, såna dagar kommer då och då, det är sånt man får leva med.

Mina två pärlor<3


Idag blev det ett sent inlägg. Jag kom precis hem från onsala. Har varit med mina två pärlor Kajsa och Ellinor idag. Vi har varit hemma hos Kajsa och haft det jätte roligt..=) hihi.. Har varit en undrbar dag idag. Tog faktiskt lite sovmorgon i morse. Tror fan aldrig jag har sovit så här dåligt som jag gjorde inatt. Fan asså, men nu ska jag dra mig till sängen har så fruktansvärt ont i huvudet, men det kanske beror på att jag har inte ätit något idag, det ända jag har ätit är makaroner och köttbullar hemma hos Kajsa, får juh inte i mig något av dessa tabletterna, mår så illa av dom, men men.. Sov gott.

Magkatarr=(


Har legat i min säng stort sätt hela dagen idag. Jag har haft så fruktansvärt ont i magen, magkatarr som vanligt. Skit jobbigt att ha det, får såå ont och imorgon börjar juh skolan igen efter att jag har haft lov i 1 veckan och jag måste verkligen ditt vi ska juh ha teatern och den vill jag inte missa. Vi får se om det blir bättre under natten.

Patrick Swayze!

Så här vi har varit vana att se honom:








Men efter att han fick diagnosen bukspottkörtelcancer i slutet av januari 2008 så är vi mer vana att se honom så här nu för tiden:




Sorligt men sant.=(


Påskafton!











Test!



Gör testet!

Du är kär nu - Nej, men förälskad
Du har sårat nån så de börjat gråta - Det har jag säkert gjort.
Någon har sårat dig så du har börjat gråta - Allt för många gånger.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nopp.
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Om det inte har varat i över 10 månader eller i över ett år så har det knappats varat i över två år..

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Oj, det är många gånger som det har hänt.
Jag har smygit ut utan lov - Faktiskt inte.
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Jaa, ett par gånger.
Jag har en hemlighet som ingen vet - Jaaa. =(
Jag har fuskat i ett spel - Vem har inte det?.
Jag har struntat i ett prov - Ojaa.

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja.
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Nej, jag dricker aldrig alkohol har gjort det 3-4 gånger.
Jag kan inte svälja piller  - Joo, det kan jag.
Jag har tagit mediciner mot depression - Jag tar mediciner mot depression.
Jag har anorexia och/eller bulimi - Nej.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Absolut.
Jag har vaknat gråtande - Ja.
Jag har somnat gråtande -  Det händer ofta.

DÖDEN
Jag hatar begravningar - Nej, eller det är aldrig roligt att gå på begravning, men jag hatar inte det.
Jag har sett någon dö - Nej.
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Ja.
Någon nära till mig har begått självmord - Tror inte det.


ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Har jag säkert gjort.
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Ja, fan.
Har sparkat en kille mellan benen - Japp.
Har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej, och skulle aldrig komma på tanken .
Har lekt sanning eller konsekvens - Ja.
Druckit en hel liter mjölk på en timme - Nej, jag dricker inte mjölk.
Jag har medverkat i en teater - Ja i skolan.
Har träffat någon från internet i det verkliga livet - Ja.
Du har fångat en snöflinga med tungan- Självklart.
Jag har suttit på ett tak på natten - Ja.
Jag har aprillat någon - Nej, inte i år.
Jag har åkt taxi - Ja.
Jag har ätit sushi - Ja, fast det gör jag aldrig om igen.
Jag har åkt snowboard - Nej.


Äcklad!


Jag mår så sjukt dåligt av dessa såren jag har i ansiktet nu. Fan asså, klara inte änns av att se mig i spegeln, hur ska jag då kunna klara av att vissa mig bland folk? blir verkligen äcklad av mig fattar inte att folk kan vara i närheten av mig. Men men, nu är det juh påsk och då ska alla vara glada, så jag får sätta ett leende på min läpparna och vara glad, fasten jag mår skit pågrund av detta=(
Hoppas ni får en bra påsk, ha det bra så länge.

GLADPÅSK=D


Sommarväder<3


Idag har det varit ett underbart väder så jag har suttit ute nästan hela dagen och solat. Dom flesta brukar säga till mig att det är bra att sola om man har mycket finnar m.m.. och just denna veckan har jag haft ett sånt problem med min hy i ansiktet. Har fått såna blemmor och det har varit skit jobbigt. Det har gjort så ont i ansiktet och jag har vägrat att gå utanför dörren. Jag går inte utanför dörren nu heller för jag har fortfarande mycket sår i ansiktet nu, men det har blivit mycket bättre nu eftersom min mamma köpte ett medel till mig, som jag har haft innan som är hur bra som helst mot min hy. Så vi får se framöver hur det blir. Tur att det har varit lov denna veckan för jag mår verkligen skit när jag har detta i mitt ansikte, blir fan äcklad av mig själv när jag ser mig i spegeln. Vill inte änns gå upp på morgonen för att jag vet hur jag ser ut och mår bara dåligt av det. Även fast folk säger att det inte är så farligt, så är de ändå sjukt jobbigt för mig för att gå runt och ha ont i ansiktet konstant, det är inte roligt. Det funkar inte heller om jag försöker sminkar mig, det blir bara ännu värre. Suck. Men nu ska jag ner och tjöta med min lillasyster. Ha det bra.


Tack!


Tack för att du finns.
Tack för allt du gör.
Tack för du lyssnar när ingen annan hör.
Tack för att du hjälper mig att skratta åt allt som e svårt.
Tack för att du hjälper mig när livet e hårt.
Tack.


Gör ont!


Saknaden efter dig är fruktansvärd.


Ute i sommarvädret med sin dotter=)








Kungsbacka med Sara!

Ska snart åka iväg till kungsbacka och träffa Sara. Så vi hörs lite senare ikväll..=) Ha de bra

Underbart väder idag=)


Idag har det varit ett sånt underbart fint väder, har varit riktigt varmt ut. Sov ganska länge idag just för att jag kom juh inte hem förren halv 4 i går kväll. Men Sara ringde i morse och väkte mig och frågade om jag ville träffa henne idag med och eftersom jag inte hade något annat för mig så tog jag bussen in till kungsbacka och va med min Fiona=) En riktig mysdag. Nu är jag så trött så jag sitter typ och somnar, så jag funderar på att lägga mig. Ni får ha det så bra. Godnatt

Honor Marie<3


Va bara tvyngen att lägga upp ett par bilder på den super söta Honor Marie<3






Skön Torsdag<3



Har precis gjort iordning mig och ska åka till skolan snart, =) Ni får ha en bra torsdag,ha de bra.

RSS 2.0