Gå om 1 år!


Var hos sjukgymnasten idag och trända upp mitt knä som är lite otränat. Brände 10 kalorier på 5 minuter, när jag satt och cyklade..=P är jag inte duktig eller? ;) hahahaha... Ska ditt på måndag igen, får då se om det har blivit någon förbättring för jag ska sitta och göra 2 övningar här hemma så att jag får i gång knät för fan, så att det blir bra någon jävla gång. Annars har väl dagen varit i stort sätt piss åt helvete. Vi bestämde på mötet som jag hade idag att jag ska gå om 1:an... det är väl bra på många sätt, men just nu kan jag inte se dom positiva sakerna med det. Det har varit jävligt svårt för mig att komma in i denna klassen som jag går i nu, och jag känner fortfarande att jag har lite svårt att komma in. Det blir väl så när man kommer in i en klass 1 månad efter alla andra. Men nu när jag äntligen har skaffat mig ett par underbara vänner i den klassen, så byter jag. Det blir juh nu att jag får försöka "passa in" i den klassen som jag kommer att komma i. Men det är ändå inte det värsta utan det är att man känner sig sååå himla värdelös och kass som fan. Men får se hur det blir.. Jag hoppas det blir bra iallafall. Om inte så hoppar jag fan av skolan, pallar fan inte mer då. Men nu ska jag dra mig ner och äta något, kom juh nästan precis hem från sjukgymnasten och har inte ätit på hela dagen. Ha det så bra så länge..

Vad gör man?


Hela tiden gör jag det bästa jag kan i skolan. Jag försöker verkligen men det går bara inte. Nästan varje dag får jag hör antingen att jag är lat, slapp som inte orkar göra någonting eller helt enkelt bara helt jävla värdelös. Mina dagar är alltid fyllda av depression , ångest, oro och ensamhet. Ingen förstår hur jag kämpar varje dag. Mina nätter har blivit mer och mer sömnlösa nätter. Ligger ofta vaken på kvällarna och tänker på hur otroligt värdelös jag är och vad jag äns göra här på jorden. Jag gör ändå ingen nytta.

Det värsta är avundsjuka jag känner något inorm speciellt när jag sitter inne på lektionen när jag vet att alla mina klasskompisar har bra betyg, jag vill vara en av dom. Jag får ofta höra av mina föräldrar hur bra mina syskon är i skolan och hur dom kämpar. Det värsta är att dom vet inte hur mycket smärtan i mig ökar då. Om dom bara visste hur mycket jag kämpar för att klara av livet och att jag inte kan hjälpa mitt beteende. Jag vill inte ta mitt liv. Men jag har inga begränsningar längre, jag har tappar kontrollen totalt. 

Stora systerns studensbal 2009!

Igår var jag, min lillasyster, pappa och en kompis till min stora syster nere i parken och kollade på alla vackra balstudenter och så klart min stora syster Madelen. Hon va verkligen såå otroligt fin. Det va flera som kom fram till henne och sa att dom inte kände igen henne för att hon va så fin..=) det va riktigt roligt att se alla i parken. När jag stod där så tänkte jag, fan vad jag längtar tills jag tar min student, då jag också får gå på bal, klä upp mig och vara som en prinsessa. För det va verkligen Madde, hon va en riktigt fin prinsessa=)












Mitt skadade knä=(

Har legat ute en stund nu och solat när solen tittade fram förrut=) Tog även några bilder på mitt skadade knä, så att ni får se hur det ser ut. Idag är det exakt 5 veckor sedan jag skadade mitt knä.





Mitt hem!

Hade inget roligt för mig just nu när jag sitter och väntar på maten, så jag tänkte att jag skulle vissa er mina kära läsare mitt hem och hur jag bor=) hihi... här kommer några bilder.

































Snart sommar=D


Herregud var fint väder det är idag, blir så glad när det är så fint väder. Har legat och solat nu ett tag där ute på balkongen med mamma och pappa, mysigt. Snart kommer även en kompis till mamma och vi ska äta och titta på Expedition Robinson ikväll..=) så det blir bara en liten mysigt lördagkväll. Hoppad ni får en bra lördagkväll ni med=)


Mys<3


Har haft en liten familje dag idag..=) har varit iväg och köpt nya skor till mig och min stora syster. Hon var juh tvungen att ha några till sin kläning som hon ska ha på sin bal, och när vi ändå var iväg och skulle köpa skor till henne så köpte vi 2 par skor till mig, eftersom att jag inte kan gå i klackskor pågrund av mitt knä så fick jag köpa ett par som jag kan gå i med mitt knä. Förresten jag var och röntga mitt knä i onsdags. Var skit hemskt, fick åka in i en jävla sak typ och det var juh så trångt och jag klarar inte av att vara i trånga utrymmen så jag höll på att få panik typ. Men som tur va så åkte inte hela jag in utan huvudet var utanför typ..=P lite svårt att förklara men skit samma. Den jävla maskinen lät juh som fan så jag fick ha på mig hörlurar med radio i..=P haha... så nu väntar jag bara på svar från läkaren vad det är för fel på mitt knä. Hade fruktansvärt ont när jag var ute och gick idag och provade skor, fan asså, när jag kom hem var jag helt slut pågrund av smärtan. =( men nu ska jag dra mig ner till min familj och tjöta och mysa med dom=) Ni får ha en trevlig fredags kväll=)


Efterlängtande mensen.


Förlår för den dåliga uppdateringen. Har inte orkar skriva något. =P
Iallafall min efterlängtande mens kom idag efter 1 vecka försenad, så denna vecka som kommer fram över nu kommer vara ett helvete för mig. Fan. Inte nog med att man redan mår skit utan då kommer mensjäveln också. Skit samma det är sånt vi tjejer får leva med TYVÄRR. Imorgon ska jag iväg och röntga mitt knä igen och se vad det är för fel på knät. Hoppas dom får reda på vad det är för fel, orkar inte gå runt med dessa jävla krykorna mer dom gör att jag blir sjuk trött och seg. hehe.. så just nu håller jag på att somna här;) hehe... ska nog lägga mig i soffan och bara vila en stun nu, vi hörs.. =)

Slapp kväll!!

Ojojoj, det va en tag sen jag skrev nu i bloggen.
Idag har det varit en ganska jobbig dag, har haft och även har jätte ont i knät..=( sover juh inte heller så bra på nätterna, så jag tog en sömntablett i går kväll så jag fick sova något, men jag vaknade upp och var hur trött som helst, så jag vaknade klockan 10 i 9 i morse och taxin skulle komma halv 10 och hämta mig, så det var bara att skynda sig.. hehe.. men iallafall, kommer bli en slapp kväll här hemma med familjen och imorgon om det blir fint väder så blir det grilla hos min morbror. Nu ska jag dra mig neråt, ni får ha det bra...


Razorblade

I feel the razorblade cut deep into my heart.


Tar bort smärtan inom mig!


Spenderade hela min söndag igår på sjukhuset med min mamma. Inte så roligt, vaknade upp av att mamma ville att jag skulle snacka med dom på sjukvårdsupplysningen och hon tanten tyckte att vi skulle åka iväg, och det gjorde vi. Åkte först till kungsbacka akuten typ var det va..=P och han som tittade på mitt knä där tyckte att vi skulle åka till Varberg med än gång, just för att jag inte kan sträcka ut benet helt. Så det blev en sväng ner till Varbergs sjukhus med Taxi och där fick vi vänta i en evighet tills det var min tur, det hade juh hänt en olycka vid Ullared. Jag passade på att sova en stund medans vi väntade. Lite innan 12 på natten kom läkaren in och tittade på mitt knä, och han tyckte att knät inte såg så bra ut och bestämde att jag skulle komma tillbaka ditt antagligen på onsdag, för att röngta knät. Jag var inte hemma fören vid 2 inatt och jag var juh tvungen att duscha och jag hade juh fått en tablett av läkaren som gjorde att jag va helt väck, men jag mådde jätte bra, inte nog med att smärtan i knät försvann utan smärtan som jag bär på inom mig försvann också, det va riktigt underbart. Läkaren var jätte snäll och trevlig..=) och han har gjort så att jag ska få åka Taxi till och från skolan, så det va bra iallafall. Fast han sa att han inte tyckte att jag skulle vara med på teatern som vi ska ha imorgon, vi ska ha premiär och kommer inte kunna vara med på den nu..=( men som tur är så har dom hittat en ersättare, så jag inte behöver oroa mig för det.. Ändå jävligt jobbigt, har sätt fram imott detta hur länge som helst..


Knä jävel!!

Jaha, då ska man iväg till läkaren igen nu för de förbannade knät som aldrig blir bra. Får se vad läkaren säger. Om dom inte hittar något så kapar jag fan av knät. Vi hörs.

Bio idag med familjen=)

Har haft en otroligt bra sömn inatt..=) har sovit jätte bra, men det kanske beror på min underbara dröm, som också gör att jag mår toppen idag;) hehe, men den tänkte jag inte berätta för er.. hehe. Jag hinner inte att skriva mer för jag ska iväg på bio nu med familjen.=) ha det så bra så länge.


Wentworth Miller<3


Torsdag!


Har varit en väldigt jobbig dag idag faktiskt. Mitt knä slutar juh aldrig jävlas med mig, missade mitt engelska prov idag bara för mitt knä. Mår juh så otroligt dåligt på morgonen bara för att när jag sover så råkar jag lägga mig på det knät jag har ont i. Så jag har varit riktigt nere idag bara för att jag missade de. Jag vet att många tycker och säger att jag inte kan 

skylla på mitt knä varje gång och det vet jag att jag inte kan göra. Det är inte ursäkt men det är en förklaring iallafall;) Sååååå nu har jag klagat tillräckligt mycket för idag känner jag, =Phehe.. får tänka positiva tankar och vara positiv nu fick faktiskt 2 goda nyheter idag så dom 2 grejerna får jag se fram i mot. =) Nu har jag iallafall suttit och förberett mig för svenskan imorgon, ska skriva en bokanalys. =) jag hoppas det går bra. Nu ska jag ner i duschen en snabbis innan jag drar mig till sängen =) Ni får ha det så bra.


Nationellt prov i engelska imorgon!=(


Nu ska jag lägga mig och försöka få lite sömn så att jag orkar med engelska provet som vi ska ha imorgon. =( Ni får ha det så bra.

Det är något som inte stämmer!


Idag har jag varit hemma från skolan. Har sovit så fruktansvärt dåligt inatt eller jag kan juh inte påstå att jag direkt har sovit något. För någon sömn fick jag inte inatt iallafall, vet inte riktigt varför. Sov kanske en halv timme på hela den här natten. På morgonen när alarmet på mobilen ringde vid halv 7 så märkte jag inte änns att jag råkade stängt av alarmet sen. Var såå trött imorse så jag visste inte vad jag skulle ta mig till.. hehe. Jag låg i min säng och tänkte att jag orkar inte pallra mig iväg till skolan idag när jag inte har fått någon sömn och eftersom att jag har så ont i mitt knä så har jag ingen matlust längre, så igår hade jag bara ätit en macka på morgonen. Så jag mådde inte så bra imorse. När jag tog upp ena armen blev jag helt slut i kroppen och andfådd. Så jag kunde inte resa mig upp ur sängen och sjukanmäla mig. Men efter några timmars sömn så pallrade jag mig faktiskt ner till köket och tog en macka och saft plus en banan. Så nu mår jag iallafall lite bättre än vad jag gjorde imorse är bara sjukt trött nu, men jag tänker inte lägga mig och vila nu för då somnar jag aldrig i kväll. Skolan hoppas jag det blir för mig imorgon.

Studiedag!

Jaha då är man ledig idag då, haft studiedag. På ett sätt är det skönt när jag är ledig för då kan jag vila mitt knä som bara gör ont hela jävla tiden. Men annars tycker jag det är sååå otroligt tråkigt att vara ledig, blir såå slapp, hehe. Tänkte dra mig in till kungsbacka nu iallafall och träffa Sara och Andrea har såå otoligt tråkigt plus att jag är såå jävla arg och måste försöka tänke på något annat och det kan jag inte göra när jag sitter här hemma. Måste med bussen nu så vi hörs lite senare.

Grattis Fiona=)

Idag har jag varit i kungsbacka hela dagen. Åkte in med min lillasyster och gick i kungsmässan en sväng sen kom min mamma och vi hjälpte min lillasyster att hitta fina kläder. När vi va färdiga ringde Sara min och hon kom till kungsmässan och morsan och lillsyrran åkte hem. Så hela kvällen har jag varit med mitt födelsedagsbarn=) hihi...
Grattis min Sara De Wall<3

Konfirmation!










Vad är det med mig?


Fattar inte vad det är med mig, mår inte alls bra. Känner mig så himla deprimerad, allt bara går åt skogen hela tiden känns det som och har typ tappat livslust. Min lillasyster ska också konfirmerar sig imorgon så vi ska ha massa folk här hemma hos oss imorgon. Men hur fan ska man kunna ha de trevligt när det enda man vill är att bara ligga i sin säng och gråta ut den smärtan som man bär på.?
Ska dra mig till sängen nu iallafall. Ha det bra, godnatt!

Dirty Dancing!



Älskar denna sista scenen i Dirty Dancing, jag vet att en del av mina vänner nästa alla tycker denna filmen är skit kass och jättetråkig, men jag älskar denna romantiska filmen=) hihi, filmen har riktigt bra låtar och plus att Patrick Swayze ser juh jävligt bra ut i denna filmen;)

RSS 2.0