Det är så underbart att vakna upp bredvid honom och dessa goa katterna=)



I don't believe in love!


Mohombi - Bumpy Ride



Låten spelas om och om igen här hemma<3 =)

Godnatt! =)


Idag fyller världens bästa pappa år=) <3


Sova med Shivisen inatt=)

Ville bara säga att Shivisen ska sova hos mig inatt så de kommer bli en underbar natt med världens bästa hund bredvid sig..=) nu ser jag hur hon tittar på mig och säger "Vicke kom och gosa med mig" =) så nu ska jag lägga mig bredvid henne i min säng, så vi hörs imorgon... =)


REO Speedwagon - Keep on loving you


Slapp fredag!!!



Det har varit en slapp fredag idag. Skulle egentligen följa med en vän till gamla ullevi där Öis skulle spela, vilket jag inte ville eftersom jag är Ifk:are..=P men jag hade inget annat att göra, så jag bestämde mig för att följa med tills jag spydde upp de jag precis då hade ätit. De va bara att sms:a till henne och säga att jag inte kunde följa med. Som sagt de har varit en väldigt slapp fredag och jag ska snart lägga mig i sängen och bara gosa ner mig till en bra film.

My baby<3


Äkta vän!!


En äkta vän är den som ser sorgen i dina ögon medans alla andra tror på ditt leende.

Med dig är jag lycklig<3


Den enda stunden då jag verkligen känner mig lycklig och glad är när jag är med dig<3


Första dagen på andra året!


Idag började jag andra året på gymnasiet och min lillasyster började 1:an. Jag började egentligen klockan halv 11 idag men jag va i skolan vid kvart över 8 eftersom jag följa med min lillasyster, tänkte att min storasyster följde juh med mig när jag började 1:an så då tänkte jag att jag fick följa med lillsyrran. 
 Jag har inte sovit så mycket inatt men när jag väl har sovit såå har jag sovit så underbart gott. Kunde juh inte somna igår kväll pågrund av att jag inte hade någon bredvid mig och ingen rygg som jag kunde klia på, så jag satt vid msn och snackade med grannen och han sa att jag kunde komma ner och klia honom på ryggen tills jag somnade och de gjorde jag med ett stort leende på läpparna..=D Så vid 3 somnade jag och skullle upp klockan 6. Blev jävligt stolt att jag kom i tid och allt..=)
  Nu ska jag lägga mig i sängen och titta lite på tv innan jag somnar om jag kan de. Är svin trött men har ingen att sova bredvid inatt..=/

It's not worth it.



I give you everything you want, and all you give me is this fucking pain.

De är inte värt smärtan som jag bär på.


It's time I let you go so I can be free,
and live my life how it should be.
No matter how hard it is, i'll be fine without you.


Måste köpa en ny parfym, och då får de bli Britney Spears goa fantasy=)


Hårfärgen jag vill ha just nu!


Lika som bär? Svar: NEJ



Något som stör mig väldigt mycket och som kan få mig att bli ledsen är faktiskt när folk säger att jag och min storasyster är lika. Det är inget fel på min syster, jag älskar henne och hon är jätte fin. Men folk har jämför mig med min syster sen jag började i skolan typ, och jag är jävligt trött på de. Jag ska inte behöva ändra min hårfärg och bli en kopia av min syster för att folk ska gilla mig. Jag är Viktoria och inte Madelen, folk har svårt att fatta de. Vi är inte ett dugg lika, verken på utsidan eller insidan.

Darin - Can´t stop love<3



Den här låten spelar grannen mycket nu för tiden..;)

Myskväll igår nere vid havet med Mia och Shiva<3


Igår kväll va jag och min underbara vän nere vid havet och såg solnedgången, jätte fint va de. Eftersom jag passade Shiva så tänkte jag att jag kunde ta en liten promenad med henne ner till havet där jag mötte Mia. Hon verkade inte trivas vid havet, men i bergen tyckte hon allt om att gå i. Mia och jag försökte lära henne vacker tass, och jag blev så glad när hon efter 3 minuter kunde vacker tass..=) När vi satt därnere i bergen så ser vi bara att något kommer bakom oss och då är de en hund som vi träffade påvägen ner till havet, den hade tydligen rymt. Jag blir så irriterad på folk som inte har koll på sina hundar. Jag visste juh att Shiva inte skulle göra något mot hunden, men när hunden kommer och luktar på Shiva och när jag ser att Shiva inte tycker om de och säger ifrån, blev jag bara så sur på hunden, så jag säger till Mia att "ta Shivas koppel och sätt på de på den andra hunden, så håller jag i Shivas halsband." Mia ringde till sin mamma eftersom hon visste vem hunden va och ägaren till den, så Mias pappa kom ut och mötte oss och tog hem den jäkla hunden. Jag blev så stolt över Shiva att hon är så duktig med tanke på att hon är en "mördarhund" som alla får för sig. Hon va så duktig så när jag kom hem gav jag henne lite smått och gott som jag visste hon älskade..=)

De va fest nere hos grannen igår och dom sa till mig att komma ner och ta någon öl. Pappa stod där ute med mig och snackade med dom, så de blev att jag och farsan gick ner och satt där och tjötade ett bra tag, men sen orkade jag inte vara kvar mer med tanke på att jag inte hade sovit något på hela natten till fredagen så jag va bara så jävla trött igår och ville lägga mig och titta på tv. Men de va en mysig och bra dag igår=)


Livet går vidare!


Jag tänkte skriva om någonting som jag har burit inom mig i snart 1 år. Detta har varit min hemlighet i flera månader som jag inte har berättat för någon.
 För 1 år sedan va de något som levde inom mig, som va påväg att bli ett foster, ett barn, en levande människa. Men jag fick missfall när jag va i vecka 5. Allt gick bara så fort, blödningarna och smärtan gick över efter 1 vecka ungefär. Men smärtan i hjärtat gör fortfrande ont och smärtan blev ännu värre då min granne sa till mig rakt i ansikte, att han tyckte de va skönt att jag fick missfall just för att han inte va mogen att bli pappa. Hur vågar man äns säga en sån sak?
 Livet går vidare och jag försöker att inte tänka så mycket på detta. Så nu ska jag ha en mysig fredag kväll med min familj med räkor å smått och gott..=)


Blond eller brunett?





Vad ska jag göra? Folk tjötar på mig att jag ska blondera håret.. men jag vet inte riktigt om jag skulle passa i de, och jag trivs jättebra i mitt mörka hår, men de kanske är dags för en förändring nu? Jag kan juh alltid färga om de till mörkare om jag inte trivs med de. Jag kanske ska ge de ett försök, eller? Det värsta är att jag kommer bli en kopia av min storasyster då och de vill jag juh helst inte bli. =P hehe.. men om jag får för mig att blondera håret så gör jag de bara pågrund av att en person vill att jag ska testa de..;) hehehe...


7 dagar kvar=)


Jag kan inte fatta att de är så himla mysigt att sova bredvid någon som man gillar. Dock har jag inte fått så mycket sömn inatt pågrund av en viss katt som har hållt på hela natten, fråga mig inte med vad, haha. Har precis tagit en riktig varm go dusch. Har frysit så mycket inatt och de är juh tur då att man har sin granne som man kan lägga sig bredvid och mysiga med.. =) 
  Va inne på fronter alldeles nyss och tittade på mitt schema. Tittade först på 1:ornas schema men sen kom jag på att jag börjar juh för fan i 2:an nu.. haha. Och nu är de bara 7 dagar kvar tills skolan börjar..=) längtar som bara den tills vi börjar.


Angels and Airwaves - Secret Crowds<3


Idag har de gått precis 1 år<3


One Tree Hill Season 8 =D


Idiot människa....


Jag va ute med Shiva alldeles nyss och träffar en snubbe med en liten hund och då säger den jävla idioten till mig "Jag tycker inte om såna hundar" och jag sa till honom, "Va fan e de du står och säger? Det är absolut inget fel på någon hundras, det handlar helt och hållet på vad ägaren gör den till. Idiot...." Åhhh, jag blir så jävla arg, att en sån människa kan förstöra en hel dag för en är helt sjukt... Att han äns hade mage att säga så om en hund som han inte äns känner, men pågrund av att de finns människor i världen som inte vet hur man tar hand om en hund, så har de blivit så att de flesta anser de raser som t.ex. pitbull som mördarhundar.

Ps. Bråka med mig när jag har mens är inget bra alternativ.. Gubbjävel.


If I say I love you right now, will you hold it against me?


Why do I let him play games with my heart??....



.... beacuse I love him. I'm so fucking in love with him.

Saknar sitt jobb!!


Efter 3 veckor semester så märker man nu att pappsen verkligen saknar sitt jobb. Han har paratat i telefonen i 2 dagar nu med sina arbetskamrater, och det är inte ofta pappa sitter så mycket i telefonen som han har gjort de 2 senaste dagarn. Det har juh inte heller varit så fint väder nu när pappa har haft semester så han vill nog bara tillbaka till jobbet, precis som mig.. jag vill bara tillbaka till skolan nu=) Det är bara lördag och söndag kvar sen börjar far min jobba igen och det är bara 1 vecka kvar snart tills skolan börjar. Jippi =)

Bilden säger allt..


Har en sån jävla mensvärk, det känns som hel mitt underliv går i sönder.=( inte roligt, sen har jag inte längre min älskade värmedyna kvar som kan värma min mage..=( Brukade faktiskt bli mycket bättre då jag la den på min magen. Ska snart lägga mig i sängen och försöka titta på tv.

Gabrielle - Out of reach


I still love you.


Ny dammsugare=D Jipppi!!!


Jag får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen inte orkat sitta vid datorn har skriva när jag har mått så jävla dåligt. Jag har sett ut som en jävla prickig korv i ansiktet, pågrund av mensen som kom idag, jag brukar juh alltid få så mycket finnar innan mensen och jag ska alltid vara så jävla envis och vara där å riva och kläma fasten jag vet att jag inte ska jag göra de, för de blir juh bara ännu värre. Nu har de dock blivit mycket bättre har bara några sår i ansiktet, =P 

Mamma, pappa och lillasyster kom precis hem efter att ha varit och köpt en ny dammsugare. Jag följde inte med eftersom jag var nere hos grannen som jag sov hos inatt.=) Jag sov fruktansvärt bra inatt kommer inte ihåg när jag sov så gott sist, men i för sig så sover jag alltid bra och så himla gott bredvid honom...=) 
Nu ska jag ta den nya dammsugaren och dammsuga mitt smutsiga rum. Ni får ha de så bra.


Fuck you!!!


See, I don't.. know why.. I liked you so much,
I gave you all of my trust..
I told you.. I loved you..
Now that's all down the drain..
You put me through a pain..
I wanna let you know how I feel..

Fuck what I said.. It don't mean shit now..
Fuck the presents, might as well throw 'em out..
Fuck all those kisses, lthey didn't mean jack..
Fuck you.. I don't want you back..

Ajajaj!! =(


Just nu sitter jag och vilar min fot. Skulle ner till min granne igår och på vägen ditt i våran trappa så va de så mörkt att jag såg inte vilket trappsteg jag var på, jag trodde jag va nere på första trappstegen med de va jag inte så jag trillade och kom fel med foten.=( Fick så ont att jag höll på att spy, kan juh inte påstå att jag har sovit så mycket inatt. Nu har jag dock fått en stödstrumpa av mamma för jag orkar inte hålla på och vira in min fot i bandage. Nu ska jag fortsätta villa min fot så att den blir frisk tills skolan börjar, vill juh inte börjar skolan med att hoppa på kryckor.

RSS 2.0