Gott Nytt År För Fan=D


Edguy=)

Blev lite sugen på att lägga upp några videos med Edguy=) så här kommer 3 gryma låtar. Låten Navigator fick bli live, för jag hittade ingen annan.




Snart blir det en förändring.


Snart är allt färdigt=)



Idag har jag spenderat min söndag med min familj och ute i affärer åå shoppat. Jag var inte så pigg på att följa med imorse eftersom jag gick och la mig vid 5 på morgonen och skulle sen då upp vid 10, men det slutade med att jag följde med ändå. Jag kunde ändå inta somna om och sen behövde jag hitta nya kläder till nyår.

Det var tur att vi åkte så tidigt som vi gjorde imorse, för när vi skulle hem så var de så mycket folk att man knappt kom ut ur affären. Men tillslut kom vi hem och då bestämde jag mig för att rensa min garderob och jag säger bara det BEHÖVDES VERKLIGEN. Hittade kläder som jag har letat efter och som jag inte äns visste att jag hade eftersom jag bara hade tryckt in allt i en stor jävla hög=P hahahah... min lillasyster bara tittade på mig och skrattade. Men nu efter några timmar är det färdigt i alla fall och skönt som fan är det och nu är det bara de 3 lådorna med massa skit saker i som jag ska rensa och SEN är jag färdig med allt. Det är skönt att ha gjort det nu så man slipper göra det nästa år då vi ska få renoverat här i lägenheten, i HELA lägenheten... längtar som bara den. Är så jävla trött på dessa blomtapeter jag och min lillasyster har i vårt rum. Men jag har juh täckt över halva vägen med snyggingen Wentworth miller bara för att dölja de fula och äckliga tapeterna. Hehe. Men snart åker även Wentworth miller ner får vägen eftersom vi ska få nya och fina tapeter. Jag och min lillasyster måste snart komma överrens om vilken färg vi ska ha på vägen. Någon mörk färg vill jag ha i alla fall, är så trött på den ljusa färgen vi har i rummet. Usch... 

Nee, nu får det vara nog om de. Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa, har juh så fruktansvärt ont i mitt knä. Så det blir en slapp söndag för min del=) Ni får ha det så bra så länge.


Julafton 2009<3



































Mitt år 2009 har varit....

...fullt av spel jag inte visste jag gav mig in i som jag ibland ångrar rejält. Men det hade även sina bra stunder.


Julpynt och storstädning.

Har inte kunnat skriva något här i bloggen förren nu. För idag har det varit full rulle här hemma, det har inte bara julpyntats här utan vi har.. eller jag och min lillasyster har storstädat hela vårt rum, slängt onödiga saker, hyllor och massa andra grejer. Så nu är det fint och mysigt i rummet och det finns även mer utrymme i vårt rum. Men jag har sån ångest pga att vi ska renovera lägenheten efter nyår och jag har en massa jävla skit saker i 3 lådor. Det finns så mycket skit i de att alla 3 lådorna är överfulla. Det är så mycket att jag inte orkade ta det idag utan det får bli efter nyår. Inte nog med det så har jag även en överfull gaderob som jag MÅSTE rensa. Usch, fyfan säger jag bara. Har sån ångest=P haha... Men nu är i alla fall de stora grejerna borta och de är bara små saker som ska slängas, så det ska säkert gå bra. Det blir mycket lättare sen när jag väl har kommit igång med grejerna.

Kom på en grej när jag och min lillasyster städade rummet idag, och det är att en del syskon skäms typ av att dela rum, men inte jag. Jag är så stolt över att få dela rum med världens bästa lillasyster<3. Det klart att det finns dagar då man verkligen vill ha ett eget rum som man kan vara själv i men sin kompisar och pojkvän och speciellt när man är 18 år nästan, så hade de väl inte varit fel att ha ett eget rum. Men jag klagar faktiskt inte. Kunde inte ha en bättre lillasyster att dela rum med. Sen hatar jag att sova själv, det är mysigt att ha något att ligga och prata med på kvällarna och bara mysa med en sån underbara lillasyster..=) Älskar henne<3

Idag när vi höll på med städningen så gick vi ut och in hela tiden för att slänga och ställa ner grejer i förrådet. Helt plötsligt när jag öppnar dörren så tror ni inte att det hade börjar snöa då? Joo, det snöade/snöar som fan ute. Usch.. Vet inte vad det är som har hänt med mig riktigt. Men jag känner igen glädje alls för julen eller nyår. Jag vill bara att de ska vara över och att skolan ska börja igen, och så här har jag aldrig känt. Jag vet inte varför jag känner så här. Eller jag har mina aningar. Jaja, nu ska jag sätta mig och titta lite på film tills jag somnar. Kommer någ somna jäkligt fort, för jag är svin trött just nu. Det är också något som är väldigt konstigt.=S visst jag är väldigt trött av mig i vanliga fall, älskar att sova. Men det har blivit värre, är sjukt trött hela tiden och det spelar ingen roll hur bra jag har sovit på natten jag är ändå lika jävla trött på morgonen som jag är när jag går och lägger mig och den tröttheten håller i sig hela dagen. Konstigt. Men i alla fall. Ni får ha det så bra.



Brittany Murphy död.


Skådespelerskan Brittany Murphy dog tidigt imorse (20/12-09) efter att hon drabbats av akut hjärtstillestånd medan hon stod i duschen hemma. Enligt uppgift så hittade Brittanys mamma hennes livlösa kropp i duschen. Brittanys man Simon Monjack ringde en ambulans och sa att hans fru var sjuk. Murphy togs till Cedars Sinai Medical Center där hon senare förklarades död. Skådespelerskan blev bara 32 år gammal.

http://www.posh24.se/brittany_murphy/1

Min kusin=)



Snart kommer min älskade kusin och även min morbror=) det ska bli riktigt myspys att få träffa kusinen min, har inte träffat honom sen i sommras, tror jag det va. Det var i alla fall hur länge sen som helst. Så det ska bli roligt.. =)

Fredag den 18 december 2009 = LOV



Det är fredag och idag börjar jullovet, eller börjar de på måndag egentligen? aja, jag vet inte.. Nu ska jag i alla fall inte till skolan förren någon gång i januari..=P Gott gott...=) Hoppas ni får en härlig fredag kväll. Själv ska jag snart börja baka med min lillasyster och bara mysa med familjen..=) ha det bra..

Kyla + Varmt bad = Underbart<3



Hade en liten sovmorgon imorse, eller liten och liten gick upp vid halv 11 någon gång. Kände inte för att åka in tidigt till skolan idag eftersom jag var färdig med allt arbete så hade jag verkligen inget att jobba med, så jag var väl i skolan runt kvart över 12=P hehe.. men som jag sa, jag hade inget att jobba med såå jag åkte hem när klockan var kvart i 4.

Lite konstigt var det idag, för det var första gången sen jag började på gymnasiet som jag verkligen kände att jag ville hem tidigt. Fattar inte varför men jag ville bara hem. Kanske berode på att de var så fint väder ute och jag ville inte sitta inne i skolan en sån fin dag som det har varit idag, dock kan jag inte påstå att det har funnits någon värme ute. Fryser fan röven av mig så fort jag går utanför dörren. Tur att de bara är imorgon kvar i skolan, för sen har vi LOV=) ska faktiskt bli jäkligt skönt med lite lov. Slappa och bara ta det lungt. Sen när skolan börjar igen så är det fane mig inte långt kvar tills jag fyller år;) hehe... 

Ne, nu ska jag dra mig ner och lägga mig i ett varmt bad men lite levande ljus. Det finns fan inget bättre än när man kommer in från kylan och lägger sig i ett varmt bad=) Underbart säger jag bara.... Vi hörs ha de så bra så länge.

Prove i'm wrong before you open your mouth!


Välkommen till världen Hank Baskett Jr=P


Jag lever=P


Nu vad det ett tag sedan man skrev här i bloggen. Har inte hunnit eftersom jag har haft så fruktansvärt mycket i skolan de senaste veckorna. Apropå skolan så går det riktigt bra för mig, dock har jag haft och även har lite svårt att komma upp på morgonen, men det har blivit sååå mycket bättre och jag är jätte stolt över mig.=) Det har väl inte hänt såå mycket annars, det var lite fest hemma hos oss i fredags, lite små roligt, och i söndags så var de juh tredje advent och lucia. Herregud vad tiden går fort. Nu är det liksom bara 75 dagar kvar tills jag fyller 18 =) i alla fall, det hände inte så mycket i söndags, förutom att jag sov hela kvällen. Jag hade inte sovit så bra fredag och lördag såå på söndagkväll somnade jag så gott. Sen på måndag morgon var jag juh så trött att jag försov mig. började 08:25 och vaknade efter 9 någon gång. Suck... men men, åkte till skolan sen.

Idag är det då tisdag och vi har haft redovisning på vårt grupparbete som vi har hållt på med nu i 3-4 veckor eller något. Men helt seriöst jag klarade inte av att vara i klassrummet, eller jag klarade inte av att vara nära en viss person, (nämner inga namn). Personen ska alltid ge mig kommentarer så fort jag säger eller gör något, och det är inga snälla kommentarer personen kommer med. Visst de är jävligt lätt för folk att säga "SKIT I DET" jag är sååååå trött på när folk säger de till mig. Saken är den att jag har gjort de, jag har skitit i vad folk säger till mig eller om mig. Men tillslut får man fan nog och orkar inte med när folk ska öppna sin jävla käft när man inte har gjort personen något. Jävla idoter =P Usch, nee, nu har jag fått ut min illska och ska fortsätta att jobba lite. Vi har slutat egentligen men sitter kvar i skolan, för jag orkar inte åka hem när jag inte har någon dator. De är något fel med den så min morbror ska fixa min och lillasysters dator..=P haha... Vill bara berätta att jag har världens bästa morbror=) hihih...

Varför???



Jag var bara en leksak, ett tidsfördriv. Du älskade mig inte, så varför kysste du? Varför smekte du? Jag bara undrar, varför lekte du?

Rihanna - Russian Roulette


RSS 2.0