For all the times you took me for granted, the things I did for you, the feelings I had for you. I want you to know how much you hurt me!


You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted
And everything you had got destroyed


HAHAHAHAHA, är de online! Görgen... hahahaha


Oförglömligt<3


Igår på morgon så kom min älskade granne hem och även hans polare som också bor där nere. Dom har juh varit i london i några dagar och jag har juh då fått passa hans lägenhet och katterna. Dom stack juh vid 7 på kväll i lördags och jag hade frågat honom innan om jag fick ta ditt några kompisar och självklart fick jag de, såå de blir lite party party på lördagkvällen, hahah, riktigt trevligt och rolig kväll. Tror fan aldrig jag har skrattat så mycket som jag gör när jag är med Mia. Jag, Linn och Mia gick och la oss när de andra hade stuckit, och då ligger Linn och skrattar för sig själv å jag och Mia börjar juh ass garva, haha, samtidigt som jag skrattar försöker jag ta kort på Linn som dock aldrig är med på kort. Hahaha. Det va så roligt.

Min granne hade juh lämnat sin disk kvar och sa de till mig innan han gick att jag har grejer att göra där hemma och så pekar han på disken, och jag sa till honom att de där är väl inget, de är bara roligt. Men just då glömde jag av hur mycket disk de skulle bli sen när de andra kom ditt. Så på söndagen stod jag och diskade i ca 2 timmar och då är jag helt seriös. Jag stod och diskade medans Linn och Mia sitter och tjötar, och jag fick sånt damp på Linn och säger till henne att hålla käften, för hennes mun gick fan konstant, hahah där står man och diskar och har ont i händerna och så sitter hon och babblar på som fan om massa skit saker, jobbigt som fan.. hahahaha.

Resten av dagarna så har Mia kommit hem och hållt mig sällskap och vi har juh inte gjort något annat än att skrattat som fan. Mia vissade en sån jävla ball grej på youtube och varje gång vi säger de som dom säger på videon så skrattar vi som fan. Så jävla ballt.

Igår kom juh killarna hem som sagt och de va så jävla skönt att få klia på hans rygg och bara kram om honom och även bara ligga och mysa med honom framför en go film..=) Det har man saknat. Myspys.

Nee, nu ska jag dra mig ut och träffa Mia!! Ni får ha de så bra..







Tomt utan dig här hemma!!

Igår åkte juh min granne till London så nu har jag hela hans lägenhet för mig själv. Riktigt gott är de, men de känns så otroligt tomt utan honom, men han är juh hemma om ett par dagar igen och tiden kommer juh gå så himla fort som den alltid gör.
Igår hade vi juh lite party party här hemma och vi hade de så otroligt trevligt och roligt, hahaha... men de va juh inte lika roligt imorse då jag va tvungen att städa. Jag är helt seriös när jag säger att jag stod fan och diskade i ca 2 timmar imorse, inte okej.. haha. Det är juh tur att jag tycker om att hålla på att städa, diska och göra de fint här hemma hos honom. Eftersom jag tar hand om hans lägenhet så tänkte jag att jag kan väl göra nån nytta här, så imorgon har jag tänkt att jag ska tvätta för honom, så att alla hans kläder är rena och fina när han kommer hem.

Nu ligger jag här i hans stora go säng och gosar med dom underbaraste katterna som finns och det ska jag göra tills jag somnar, haha.. sen är de upp till skolan imorgon. Älskar måndagar, dom är helt undertbara för då börjar jag klockan 12 och slutar halv 2, har bara 1 lektion. Skönt som fan, för då kan jag städa och göra de fint här hemma.

Nee, nu ska jag fortsätta att mysa, pussa och gosa med katterna. Ha de bra såå hörs vi.

Alejandro Fuentes - Hell If I



Sån jävla skön låt som min granne vissade mig igår.. älskar denna=) den kommer spelas om och om och om igen ikväll må jag lova...=) haha..

London!!


Just nu sitter jag och försöker få i mig något att äta, men de går inte så bra för de dunkar och gör fruktansvärt ont i käften idag. Men jag hoppas de blir bättre tills ikväll för då ska jag juh ha myspys med Mia nere hos grannen. Idag åker juh min älskade granne till London och ska vara där i några dagar, såå från och med ikväll så har jag ansvaret för hans lägenhet och katterna. Det ska faktiskt bli mysigt att bara få vara med katterna och Mia i några dagar nu.

Nu ska jag fortsätta att äta och sen ska jag ner till affären, ha de så bra så länge..

Det går bra nu!! =)



I måndags så opererade jag ut en visdomstand och fick sy, såå jag har så jävla ont i hela vänstra käft nu och min vänstra kind har varit så svullen hela veckan, har inte alls varit roligt. Trodde inte jag skulle kunna sova på en vecka pågrund av denna smärtan, men jag har faktiskt sovit jävligt bra. Nu har dock svullnaden gått ner lite, men smärtat är fortfarande kvar. Men men, de går över med tiden.

Sa hejdå till Mia för en stund sedan och har suttit och lyssnar på musik och tänkte på en del grejer och jag har kommit fram till att, bortsätt från att jag har så ont i käften såå mår jag faktiskt jävla bra just nu. Det känns som att allt går framåt just nu i mitt liv. Visst jag passerar massa hinder på vägen med dom försöker jag bara kliva över. 

Imorgon så ska min kära granne åka till London och vara där ett par dagar, så jag har HELA hans lägenhet för mig själv och katterna då såklart.. haha. Så imorgon blir de fane mig party party med min älskade Mia.=)

Nu ska jag försöka få i mig något att äta, och sen ska jag träffa Mia igen.Ha de så bra så länge..

Jag och Mia va på bio igår. Vi såg på Saw 3D =D svin bra va den...


Toni Braxton - Yesterday (feat. Trey Songz) cover


Sån otroligt lyckad helg må jag säga med min älskade Mia<3 =)











RSS 2.0