Nelly - Just A Dream <3


Morfar<3



Jag önskar att du kunde vara här med mig nu när jag behöver dig<3

Hur kan du kalla oss vänner?


Hur kan du säga att du är min vän, när du bara hör av dig när du är ensam eller behöver något? Hur kan du säga att du älskar mig, när du tydligen inte gör de? Hur kan du säga att du aldrig skulle såra mig, när det är de enda du gör? Hur kan du säga att du alltid finns där för mig och kommer alltid finnas där vid min sida, när du aldrig har tid för mig när jag behöver dig som mest? Hur kan du kalla oss vänner, när du inte är min vän?

Beyoncé feat R.Kelly - If I Were A Boy


Julaftons morgon 2010!







Live - Lightning Crashes


Nu säger jag och Bella godnatt och lägger oss<3


Myspys med Bella<3


Eftersom jag inte mår så bra just nu, så har de varit en väldigt lugn lördag idag. Har varit med min kära Mia och bara tagit de lungt. Det är faktiskt skönt att man kan ha såna dagar ibland. Imorgon kommer de också vara en slapp dag, som att tvätta och vara med Mia en stund innan hon åker iväg till stan för att kolla på bio med en kille. Just nu känner jag inte för att hitta på massa saker. Det har varit väldigt jobbigt de senaste, och en av dom jobbiga grejerna är såklart skolan. Byte juh linje för några månader sen till barn och fritid, för jag kände att de skulle passa mig bättre eftersom de är de jag vill hålla på med, barn m.m.. Men det funkade inte så bra på den linjen. Jag kom in väldigt sent och sen har jag varit sjuk en hel del, så det har blivit att jag inte har varit där så mycket. Sen är jag såklart väldigt skoltrött och jag känner att jag bara står kvar på samma platform. Har ingen lust att gå i skolan överhuvudtaget, har funderat på att hoppa av. Men jag kontaktade Stude- och yrkesvägledaren på skolan i torsdags, och vi pratade en del, och kom fram till att de kanske är bättre om jag byter till Löftadalens folkhögskola i Åsa. Jag känner ändå att jag vill skaffa mig en utbildning. Så vi ska ha ett möte denna veckan som kommer, så får vi se vad som händer.

Nu ska jag lägga mig och titta på någon go film och bara mysa med Bella=) Ha de bra. Godnatt

I’m done trying. If you want me in your life, let me know. Goodbye!


Tomas Ledin - En del av mitt hjärta


Då har man skaffat sig en katt=)



Från och med nu så är detta våran lilla katt, Bella =D

Lady Antebellum - Need You Now<3


Believe me when I say, you are so fucking dead to me.


Hur fan kan man säga till en person att man älskar den och sen inte bry sig ett skit om personen. Det fattar jag inte. Jag vet vad du håller på med, och du sårar mig som fan. Jag visste inte att en person kan såra så mycket som du gör. Du säger till mig att du finns där för mig när jag behöver dig, men va fan har du varit den senaste veckan, och när jag frågar om du vill träffa mig så hittar du bara på massa jävla lögner. Då är de lika bra att du säger som de är, att du inte vill umgås mer.. hur jävla svårt är de att säga de? Ursäkta språket, men du gör mig bara så jävla ledsen.

Jag och min älskade Mia<3



RSS 2.0