Skön dag.!


Har precis kommit hem. Slutade halv 4 idag men väntade en stund i skolan för att jag sedan skulle möta upp sara på stationen. När vi var på stationen så träffade vi sedan massa andra vänner, liten skön dag idag blev det med ett underbart väder..=) och imon kommer de bli ännu skönare för att vi är lediga hela dagen, men jag måste ändå åka in till skolan för att vi ska ett jävla rep för våran teater som vi ska spela upp vecka 20. Men måste fan ner och äta nu har inte ätit något på hela dagen och har jätte ont i huvudet. Ha det bra så länge

Sov gott!


Ska försöka sova nu, för jag orkar inte med denna smärtan jag bär på. Sov gott alla!


Stäng av all el!


20.30 - 21.30, stänger vi i familjen av all onödig el och så tänder vi några levande ljus och myser! =)

Naztysbunny tävling!


Midnight Oil - Beds Are Burning


Min dator = Motorsåg!


Fan vad jag hatar mig dator, den låter som fan, väcker juh hela jävla Kullavik med min dator..=P hehe.. Men som tur är så har jag juh en morbror som är bäst på datorer så han skulle fixa den åt mig på måndag så att den INTE låter som en jävla motorsåg typ. =P


Sjukhus!


Idag kom min syrra hem från sjukhuset, hon åkte in i onsdags med ambulans. Mamma trodde först det var

njurbecks inflammation hon hade fått, men det vissade sig att det var blindtarmen som var inflammerat så igår kväll tror jag det va fick hon operera, och idag kom hon och mamma hem runt 2 och hon har haft jätte ont. Inte kunnat prata typ. Men det kommer att bli bättre, så det är ingen fara med henne än så länge iallafall.


Honor Marie<3



Honor Marie är fan den sötaste ungen som finns..=) hihi

Magnus Samuelsson = Vinnaren av Let's Dance 2009


Nej, fan ville att Laila skulle vinna Let's Dance. Magnus va juh bara men tyckte att Laila va något bättre faktiskt, Magnus va så himla stel. Men men, det finns inget att göra förutom att acceptera att Magnus Samuelsson är vinnaren av Let's Dance 2009.




Fredag<3 =)


Nu har jag gjort mig färdig till att åka till skolan. Sitter just nu och väntar på bussen och medans jag väntar så lyssnar jag på den bästa radio kanalen som någonsin har funnits BANDIT ROCK<3 =) men nu ska jag ner och äta lite innan jag åker, måste juh äta=P Ni får ha en trevlig fredag så hörs vi senare idag..=)


Bandit rock<3

Jag ska lägga mig och sova nu, är såå fruktansvärt irriterad. Hörde en låt på bandit rock igår vid 6 tiden och nu kan jag inte komma på vad de var för låt, så jobbigt. Fan asså, får se om jag kommer att kunna sova något.. hehe. Nee, jag får sitta och lyssna på bandit rock hela helgen. Men nu ska jag dra mig till säng. Ni får sova gott.. =)


Mamma och Pappa<3


Mamma och Pappa<3

Din skull!


Jag gör detta för din skull <3

Var fan är varmvattnet?=S

Jävla kattskit, har fan inget varmvatten. Jag som hade tänkt att lägga mig i ett varmt gott bad och bara njuta av värmen, men det kan jag juh bara glömma nu om jag inte vill bada i kallt så klart..;) hehe. Aja, finns inget jag kan göra åt det.

Sjukhuset!

Nu när syrran och morsan har åkt till sjukhuset så ska jag lägga mig och sova. Är så trött och ska upp tidigt imon. Ni får ha de så bra så hörs vi säkert imon, Godnatt på er!


Din dotter!


Vet du vad din dotter hela tiden gör?
Och hur mycket skitsnack hon hör?
Vet du överhuvudtaget hur hon mår?
Och varifrån hon får alla sår?
Vet du någonting om din dotters liv?
Och hur hon kämpar för att ta ett kliv?
Vet du att hon har ett krossat hjärta?
Och att hon alltid utsätts för smärta?
Vet du hur jobbig hennes kamp att överleva är?
Och hur många hemska hemligheter hon bär?
Vet du vart hon har gömt alla rakblad?
Och att hennes utsida bara spelar glad?
Vet du att hon skär sig varje natt?
Och gråter tills hon är alldeles matt?
Vet du att hon älskar en pojke som bara sårar?
Och att ingen vill torka upp hennes tårar?
Vet du att hon inga vänner har?
Och att hon inte längre har oskulden kvar?
Vet du att alla för din dotter bara ljuger?
Och att ingen tycker att hon duger?
Vet du hur stor hennes sorg är?
Och att ingen har henne kär?
Vet du att alla skrattar när hon går förbi?
Och att hon aldrig älskad kommer bli?
Vet du att hennes liv endast består av nitlotter?
Förresten känner du överhuvudtaget din egen dotter?


Orkar inte..=(


Kom precis ut ur duschen nu och fy fan va jag hatar att se mig själv i spegeln asså, seriöst. Är så himla trött på alla såren jag har i ansiktet p.g.a alla blemmor jag får, kan juh inte sluta klämma dom heller så de blir juh massa sår efteråt, så nu ser jag ut som en jävla... aaa, ja vete fan. Men en sak vet jag iallafall. Att jag pallar inte med detta snart, de gör så ont i ansiktet det bara svider.=( Man kan aldrig få känna sig riktigt fin och att man duger. Ska iallafall dra mig till sängen nu och sova för natten. Ha de bra.

Britney and her kids..=)

Hittade denna söta videon på britney och hennes söta små pojkar..=)

Redo för skolan!

Har precis gjort i ordning mig för att åka till skolan, tar bussen som går 16 över så jag måste gå nu, Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare idag..=)

Fixat naglarna=)


Hallå alla läsare, blev ett litet sen inlägg idag. Har precis fixat mina naglar, har klippt dom m.m.. Så himla sköt att ha fått gjort de nu, har gått runt med långa naglar som bara går av hela tden. Dom är bara i vägen för mig så de va skönt att få gjort de nu=) Va bara tvungen att skriva de..=) hihi..

(Det är inte mina naglar på bilden)

Robinson 2009!


Vilket underbart fint väder de är ute, blir på ett sånt underbart humör när jag tittar ut och ser solen lysser. =) Iallafall ikväll blir det att titta på Robinson, inte för att jag tycker om att se på de. Har aldrig varit direkt förtjust i de men vad gör man inte för familjens skull.. hehe. Vad ska ni hitta på för något skoj ikväll?=)


Ny design! vad tycks? =D


Som ni ser så har jag ändrat bakgrundsbild och färg på min blogg. Hade tröttnat på de gråa och svarta färgerna, man blev så himla deprimerad när man såg bloggen också, men nu när jag ser de rosa så blir jag så underbart glad..=) hehe,, skriv gärna vad ni tycker om den nya designen, om de finns något jag ska ändra på eller något annat.??=)

Älskar min lillasyster<3 =D


Ska nog dra mig till sängen snart, är hur trött som helst och har juh fortfarande en sån mensvärk. Men innan jag dra mig så tänkte jag bara meddela er alla att JAG ÄLSKAR MIN LILLASYSTER HELENA<3

Laila Bagge och Magnus Samuelsson = till final..=D


YES, Laila Bagge och Magnus Samuelsson har nu gått vidare till finalen av årets Let's Dance 2009=) hihi, de va fan bra att Magnus gick vidare istället för Morgan, för jag tror att Laila har större chans att vinna mot Magnus än vad hon skulle ha haft mot Morgan, så de va fan de bästa som kunde hända. När dom sa Laila och Tobias så skrek båda jag och min lillasyster.. hahaha..=P så glada blev vi... Men nu ska jag sätta mig och bara ta de lite lungt..=) Förresten huvudvärken gick över när jag fick i mig en god pizza=) hihi.. Ni får nu ha de så bra.. =) ta hand om er

Im not a girl, not yet a woman!


Im not a girl, not yet a woman

I used to think
I had the answers to everything
Mm but now I know
That life doesnt always go my way. yeah
Feels like Im caught in the middle
Thats when I realize

Im not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl

There is no need to protect me
Its time that i
Learned to face up to this on my own
Ive seen so much more than you know now
So dont tell me to shut my eyes

Im not a girl
Not yet a woman
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between
Im not a girl

But if you look at me closely
You will see it in my eyes
This girl will always find her way

Im not a girl
Im not a girl dont tell me what to believe
Not yet a woman
Im just tryin to find the woman in me, yeah
All I need is time
Whoa, all I need is time
A moment that is mine
thats mine
While Im in between
Im not a girl
Not yet a woman
Not now
All I need is time
A moment that is mine
While Im in between

Im not a girl

Ooooh, not yet a woman

Fredag = myspys med familjen=)


Idag har de varit en riktig go dag, antagligen för att de är fredag..=) och jag älskar fredagar för de innebär mys med  familjen=D hihi.. har lite ont i huvudet nu, men de kanske beror på att jag har inte ätit något idag kom jag på. Har ätit en macka i skolan bara, men pappa har kommit med pizzorna nu så jag ska ner och äta och titta på Let's Dance=) Ni får ha de bra så länge så hörs vi senare..


God natt!!


Har varit hemma idag för att jag har inte mått så bra. Men jag tänkte dra mig till skolan imorgon och om jag ska orka med de så måste jag lägg mig snart, så att göra mig i ordning för natten är vad jag kommer att göra nu. Är inte speciellt trött eftersom att jag har legat i min säng typ halva dagen idag och bara slappat, men jag måste försökta sova så att jag orkar med sista dagen i skolan för denna veckan. Ni får sova så gott så hörs vi imorgon.!!

Växer och växer!




Magen bara växer och växer=)

De finns ingen sötare unge..!











Baby Brianna=(

Hur hemskt är inte detta då? De är fruktansvärt, vissa människor förtjänar fan inte att bli föräldrar. Jävla idiotter. Ursäkta språket men blir så otroligt förbannad och ledsen när jag ser detta.

Såååå Söt=)


Jag har varit riktigt seg idag, trött som fan och mensvärk som bara den.=( Idag blev det en kort skolandag. Tog juh lite sovmorgon p.g.a att jag inte hade sovit så bra och mådde inte alls bra i morse, så jag kom till skolan innan matten började 11:30 och sen va de datakunskap och våran älskade Stefan har kommit tillbaka nu.=D Jippi.. och efter den lektionen så slutade vi. Egentligen så skulle vi ha mentorstid men de blev inte av för att några i klassen skulle fortsätta med matte prov. Vi slutade alltså halv 1 typ och sen frågade Kajsa mig om jag skulle ta bussen som gick klockan 5 från skolan och de tänkte jag att de kan jag säkert göra eftersom jag brukar juh vara kvar i skolan för att plugga, men idag pallade jag inte vänta så länge har mått riktigt dåligt idag så jag stack typ innan 4 orkade inte vänta mer.. =( Tänkte iallafall dra mig till sängen snart är svin trött och börjar juh så tidigt imorgon..=( Men ni får ha de så bra.. =)

Datakunskap!

Sitter här i skolan nu och har datakunskap. Tog lite sovmorgon idag bara för att jag fick min mens i morse. Hade så fuktansvärt ont i magen hela natten låg där med min värmedyna och grät typ av smärta..=( Men nu måste jag forstätta tänkte bara slänga upp ett litet inlägg..=) ha de så bra så länge

Sovgott.


Ska lägga mig och försöka sova nu med denna värken..=( är svin trött och vill verkligen sova inatt. Får se om jag får någon sömn. Sov så gott. 

Varmt bad och värmedyna<3


Har precis tagit mig ett varmt bad, min mens är på G nu och har såå fruktansvärt ont i magen. De gör såå ont att de värker enda ut i mina lår=( så jag ska snart ner och värma min älskade värmedyna, utan den hade jag fan inte klarat av den hemska veckan som kommer en gång i månadern..=P
Iallafall såg på min blogg innan jag hoppade in i badet att jag skriver ganska personliga saker här i denna bloggen.. hehe.. Är inte meningen att skriva de och att folk typ ska tycka synd om mig=S utan när jag känner mig nere och ledsen så skriver jag av mig här på bloggen och jag mår faktiskt hyfsat bättre då. När man har blivit sårad ett antal gånger så har man kanske väldigt svårt att lita på folk. Så jag har inte så många personer i mitt liv som jag kan snacka med om hur jag mår och som jag verkligen litar på, och då blir det att jag sitter här och skriver istället hur jag mår m.m...
Ska ner och värma min älsklings dyna nu.

Inget kvar längre...!!


Har varit hos läkaren idag och efter jag gick därifrån så fick jag mig en tankeställare. Hon frågade mig massa frågor angående min depression så kom hon till en fråga som jag har funderat på nu hela dagen. Hon frågade mig vad de är som får mig att stanna kvar är på jorden, eftersom jag har haft destruktiva tankar. Om jag ska vara helt ärlig så finns de fan inget som håller mig kvar längre.


Takida - Handlake Village

Sitter här vid datorn i skolan och ska försöka börja med mitt arbete som vi håller på med i svenskan. Ska skriva en faktauppsats och jag har valt att skriva om Anorexi. Men nu måste jag forsätta så medans jag sitter här och jobbat tänkte jag ladda upp en liten låt som jag hörde på radion nyss..=) Jätte grym.
.

Lypsyl!


Är beroend av lypsyl.


Britney Spears - Someday







Sjuk?


Det har inte blivit så mycket skrivande idag, eller de har inte blivit något alls rättare sagt. Har mått ganska väldigt dåligt idag så jag har legat i soffan hela dagen, har varit uppe och spyt inatt och gjort andra saker..;) haha.. så jag har inte haft någon ork att sätta mig vid datorn och skriva, men tänkte jag kunde slänga in ett inlägg nu när jag mår hyfsat okej. Får se hur jag mår vid kvällen, hoppas att de går över så att jag kan gå till skolan imorgon. Har juh äntligen slutat att gå på schema nu och då vill jag juh inte sabba skolan de första jag gör..=( Får se om jag slänger in ett litet inlägg mot kvällen innan jag lägger mig, annars får ni ha de så bra.. =)

Nicole Richie = Gravid





Kusinen Carl<3 =)


Nu har jag duschat och gjort i ordning mig lite. Även fast jag inte ska ut idag så tycker jag de är roligt att bara fixa tills sig liten nu när melodifestivalen kommer och allt..=) ska bli mysig.. Som jag skrev innan så har jag varit hos min morbror och där va båda mina morbröder och min kär kusin Carl va med, de va skit länge sen jag träffade honom såå de va riktigt roligt att se honom och bara krama och busa med honom.. hihi... men nu ska jag ner och vara lite social, vi hör senare..

Kort inlägg.

Kom precis hem från min morbror va där upp för han och hans tvillingbror fyllde år i torsdags när jag hade namnsdag, hehe. Så vi åkte upp och lämnade en liten present till min 2 morbröder. De blir ett litet kort inläg just nu, för jag måste ner i duschen. Men vi hörs senare, ha de så bra så länge..


Matrix!!


Ska snart dra mig till sängen, är svin trött och blir lite sugen på att sova när jag ser min lillasyster ligger och sover, hehe.. men tänkte första titta lite mer på matrix som går på 3:an =) I för sig så har jag juh sett den ett antal gånger men de va ett tag sen nu. Får väl se hur långt jag orkar se på den. I för sig så slutar den juh om en timme. Hehe.. Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon..=)

Fredag den 13:e


Hallå alla underbara läsare..=) mår ganska okej idag, eller har varit lite nere idag till jag fick snacka av mig lite med vissa människor, bland annat min kära Linn, som alltid får mig på bra humör och som får mig att le hihi... hon finns alltid där när man behöver henne hon är en bra vän och såna personer behöver jag i mitt liv, inga jäkla falska personer som kallar sig vara min "vän". NOT... Iallafall, kom hem för typ 2 timmar sen eller något, pallade inte dra mig hem igen, och plus att jag får så mycket mer gjort i skolan när jag stanar kvar där efteråt. Annars blir de bara att jag sitter här framför datorn eller gör något annat värdelöst när jag egentligen behöver jobba. Men nu ska jag dra mig neråt till tv där familjen sitter,  för nu har let's dance börjat igen.. hihi..=) men vi hörs lite senare. Ha de bra så länge.. förresten ni glömmer väl inte att de är fredag den 13:e idag.. så va rädd om er;) haha

Namnsdag idag=)

Vill bara säga att de är ingen vanlig dag idag för de är faktiskt min namnsdag idag;) Hurra hurra hurra till mig.. hihih
God natt på er alla...

Noncha & Sara! tack för att ni gjorde min dag bättre<3


Ska snart gå och lägga mig, är sjukt trött. Sov så otroligt dåligt inatt så ska börja göra mig i ordning för natten.
Idag har jag varit med min underbara Fiona=) hihi.. Dagen började juh med utvecklingsamtal 10:40 och sen ville jag inte åka hem så jag stack ner till IV och där satt juh Noncha vid datorn.. haha hur söt är inte hon då, alla va juh lediga idag men de visste inte hon så hon kom vid 10 tiden till skolan.. Så underbar e hon hahah. Så där nere satt jag med henne tills Fiona kom vid 2 typ. Sen gick vi 2 till kungsmässan och gick runt där hur jävla länge som helst, haha.. Men de är alltid lika mysigt att vara med min vackra Fiona..=)

Ledig dag = slappar i skolan=P


Sitter just nu här i skolan och bara slappar, har juh ledig dag idag från skolan så de är juh gött. Men jag har haft utvecklingsamtal för typ 4 timmar sen och jag pallar inte att dra mig hem, så jag sitter här med några vänner och bara tar de lungt...=) hehe.. men vi hör senare.. ha de bra..

Spottar på mig och går vidare!!


Du har rätt. Jag har inga vänner iallafall inte riktiga vänner, för riktiga vänner skiter inte i än man man har problem och vill snacka. Men när dom mår dåligt och vill snacka så ska jag lyssna, va fan är de för "vänner" ? inte några jag vill ha iallafall. Jag är då faktiskt hellre ensam och ägnar mig åt mitt än att ge bort mitt liv till några som ser mig falla och i stället för att hjälpa mig upp, spottar på mig och går vidare. Låt mig va för fan.

Ursäkta bilden men är såå fruktansvärd trött och arg på alla som är omkring mig..

Vill bara duga som jag är..


Ska snart lägg mig och sova för natten, är ganska trött och mår inte speciellt bra just nu. Som jag har skrivit innan i ett inlägg att jag verkligen hatar kvällarna, då jag känner mig så ledsen för att jag är så värdelös och ful. Jag vill bara släppa ut alla tårarna jag har, då jag är så himla trött att känna mig så värdelös och ensam. Vill känna att jag betyder något för någon, känna mig älskar för den jag är, känna mig bra för saker jag gör här i världen, känna mig snygg för den kroppen och utseendet jag har. Att folk gillar mig för den jag är helt enkelt. ='(

Godnatt!

Funderar på att lägga mig nu och lyssna lite på musik, är så himla trött och fryser=( plus att jag håller min lillasyster vaken när jag sitter här vid datorn och eftersom hon ska till skolan imorgon så måste jag vissa lite respekt till henne som försöker sova. Så vi hörs imorgon=)


På väg att bli sjuk?

Fan håller på att bli sjuk typ. Nyser och snorar som fan, inte roligt =( men som tur är så e man juh ledig imorgon från skolan, har studiedag. Så imon har jag tänkt mig att jag ska följa med min lillasyster till skolan och hälsa på min kära lärare som jag hade när jag gick i Kullavikskolan, de va ett tag sen jag var där nere nu, plus att Helenas lärare är juh fan gravid så jag måste få se bebismagen;) haha.. 
Nu ska jag göra mig ett gott varmt vanilj te och bara sitt och njuta framför datorn min. Tänker nog titta på någon bra film =)

Myskväll med Linn=)

Har haft en jätte go myskväll med familjen förutom storasystern som är hos en kompis, men istället så kom kära Linn hit och satt och tjötade med mig tills nu typ=) riktigt trevligt, va juh så länge sen jag snackade med henne face to face. De är så skönt att bara få ut sig de man inte orkar hålla för sig själv, plus att jag litar på henne också så jag är inte rädd för att hon ska säga de till någon annan det jag säger till henne. =) Så tack Linn för en mysig lördagskväll, de behövdes verkligen<3

Ikväll = Myspys<3

Snart blir de myspys framför tv med familjen, ska se på melodifestivalen som vanligt.=) det är alltid lika mysigt varje gången. Har faktiskt inte gjort så mycket idag, har varit riktigt trött och seg hela dagen. Somnade juh inte förren halv 6 imorse, eftersom syrran hade kompisar över här och dom höll mig vaken. Så de har blivit en liten slapp dag idag. Men de är skönt att ha såna dagar ibland bara sitta framför datorn lyssna på skön musik och bara njuta;) haha...


Saker jag önskade att jag var.


Det är över nu.!!!

Skulle kunna dö för dig, men du är inte värd mig. Du fick mig att blir sårad, men helt seriöst du är inte värd mina tårar. Jag biter ihop och accepterar. Jag borde aldrig gett mig in i det här, men man lär sig av sina misstag och du va mitt. Vi två blev aldrig en. Du lärde mig mycket, fick mig att bli starkare. Du var min drog & jag var din knarkare. Jag behöver dig men det är över nu. Skiter i allt vi gjort, för det är över nu. Du och din väg, jag och min. Vi tar farväl. Du är du, jag är jag, vi blir aldrig en.


Seg och fryser!!

Kom precis hem från skolan typ. Har varit seg som fan idag, vaknade upp jätte trött och har varit i stort sätt trött hela dagen, plus att jag fryser som bara den hela jäkla tiden, inte så mysigt. Så just nu har jag tänkt att hoppa in i ett varmt bad såå jag blir varm och goo, sen ska jag göra i ordning ett gott te att dricka och sen så börjar juh Let's Dance som jag måste se på=) Nu blir det allt svårare och svårare i let's dance. Hejar fortfarande på Laila bagge för hon är såå otroligt bra på att dansa och Niclas Wahlgren bara för att han är så sexig;) hehe... Men nu ska jag dra mig neråt. Ni får ha de så bra såå länge.

Sov Gott!

Ska dra mig till sängen nu. Är hur tröttt som helst, har haft en sån jobbig dag idag. Så jag ska lägg mig och lyssna på lite skön musik innan jag somnar. Vi hörs imorgon. Sov gott!!

One tree hill<3



Vill se de nu..=(

Har ingen ork kvar.!!!

Förlåt för den dåliga uppdateringen, tänkte att jag skulle slänga in ett litet inlägg nu innan jag drar mig till sängen. Känner mig så arg, ledsen, besviken och utnyttjad därför känner jag att jag behöver skriva av mig lite just nu. Jag är såå jävla trött på människor som bara anväder mig som en jävla psykolog eller någon jävla leksak. Jag är fan bara en människa med lika många problem som ni har, och visst jag tycker om att finnas där för folk och lyssna och stötta dom när dom behöver hjälp, men när de går över gränsen och jag börjar känna mig utnyttjad m.m.. då får jag fan nog, jag orkar inte med detta längre. Har nog med problem som de är och jag behöver inte mer. Jag orkar inte. Jag försöker att överleva varje dag med de funkar inte när ni håller på att trycka ner mig hela tiden. Hädanefter låt mig vara. Jag har fått nog.


<3

Hallå alla härliga männsikor..=) Idag har jag varit ute hela dagen och bara shoppat med min familj..=) riktigt trevlig och mysigt. Har precis varit inne ett varmt bad. Fryser juh så otroligt mycket hela tiden inte roligt=( få gå runt med hur mycket kläder som helst på mig. Annars har de väl inte hänt så mycket idag, har varit lite seg och så men imorgon så fyller juh min mamma år..=) hihi... Grattis till henne..<3 Tänk att de redan är måndag imorgon, herregud vad tiden går.. snart är juh jag 18 år ;) haha.... Nee, men nu ska jag sätta mig och öva lite engelska ska juh ha omprov imon..=( Vi hörs.

Duntäcke<3

Ska dra mig till sängen nu, har precis gjort i ordning mig för natten. Är hur trött som helst och vill bara krypa ner i min goa varma säng med mitt underbara duntäcke=) hihi... Men innan jag dra så skulle jag gärna vilja veta vad ni tyckte om finalisterna i dagens melodifestival??=) Själv tyckte jag att Malena Ernman va jätte grym, tycker om såna låtar. Men Agnes där imot vet jag inte riktigt, nja.. var inte så förtjust i den låten hade heldre viljat se Sarah Dawn Finer till final med Malena Ernman.=) Vad tycker ni? tyckte ni de va bra låtar som gick vidare? var de rätt eller fel? isåfall varför?
Nu ska jag gå till sängs så ni får ha de så bra..=) Sov gott..

RSS 2.0