Vill ha just nu! =)


North Country


Thanks!!


It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one

It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

Phil Collins - Take a Look at Me Now


Goodbye!!


Of all the things I've believed in I just want to get it over with Tears form behind my eyes but I do not cry Counting the days that pass me by I've been searching deep down in my soul Words that I'm hearing are starting to get old Feels like I'm starting all over again The last three years were just pretend And I said Goodbye to you Goodbye to everything I thought I knew You were the one I loved The one thing that I tried to hold on to I Used to get lost in your eyes and it seems that I can't live a day without you Closing my eyes and you chase my thoughts away To a place where I am blinded by the light but it's not right Goodbye to you Goodbye to everything I thought I knew You were the one I loved The one thing that I tried to hold on to And it hurts to want everything and nothing at the same time I want what's yours and I want what's mine I want you but I'm not giving in this time Goodbye to you Goodbye to everything I thought I knew You were the one I loved The one thing that I tried to hold on to And when the stars fall I will lie awake You're my shooting star

Powernap med Shiva = Underbart=)


Idag var de sista dagen med valparna och dom varit väldigt jobbiga idag. Dom som har valparna har lagt en liten bokhyllan typ på golvet så att dom INTE ska komma över på andra sidan av rummet, men 2 utav 6 har nu lyckas komma över den bokhyllan. Jag och min lillasyster blev så trötta av att dom hela tiden hoppade över så vi försökte bygga upp lite grejer så att dom INTE kunda hoppa över och vi lyckades=D efter de så blev de helt tyst där inne, så jag kunde ta en liten powernap med Shiva i soffan.
  Nu är jag så himla trött så nu ska jag lägga mig i sängen med mina chips och cola som jag köpte när vi kom hem=)

Ni får ha en bra fredag kväll. =)

Not enough!!


I gave you my heart,
and that's all I can give to you,
and if that's not enough for you,
then I'm not enough for you.
 

Sista dagen imorgon med valparna=(



Har sovit otroligt bra inatt nere hos min granne, och jag ville verkligen inte gå upp imorse men jag var juh tvungen eftersom jag skulle till valparna och passa dom. Valparna tar all energi av mig så nu är jag svin trött och snart ska jag lägga mig i sängen och vänta på att Mission impossible ska börja. Det har varit 1 film varje dag klockan 10 med Tom Cruise denna veckan=) 
 Jag har inte så mycket mer att skriva om just nu, så ni får ha de så bra så länge.


Everyday I fight a war against the mirror, I can't take the person starin' back at me, I'm a hazard to myself.


Idag följde min lillasyster med mig och hjälpte till med valparna och det har faktiskt gått extremt bra idag får jag säga. Valparna va så lugna och skällde nästan ingenting på hela dagen, och eftersom jag fick hjälp så kunde vi idag ta ut alla 6 valpar så att dom fick springa på gräsmattan och bara njuta av värmen och de fina vädret som vi har haft idag. Nu är det dock bara 2 dagar kvar som jag ska passa valparna, och det gör mig lite ledsen faktiskt, för just nu är jag i en liten deppig period som är otroligt jobbig. Känner mig konstant ensam fasten jag har människor runt omkring mig och jag har ett leende på läpparna, men egentligen så vill jag bara lägga mig ner och gråta tills de inte finns några tårar kvar. De stunderna då jag faktiskt mår hyfsat bra är när jag somnar bredvid min granne och vaknar upp bredvid honom och när jag tillbringar min tid med valparna och Shiva, resten av dagen är bara ett rent helvete just nu, och jag vet varför.


1 räcker!!!

Folk som säger att de krävs mycket jobb att ta hand om en hund kan bara ta sig i röven. Att ta hand om 1 hund är fan lätt som en plätt. Att ta hand om 6st små vilda valpar är tuft, där snackar man om att de krävs mycket jobb. När jag kom till valparna så tänkte jag "Herregud, vad har jag sagt JA till", det va sjukt tuft att ta hand om 6st valpar alldeles själv, jag menar dom va juh inte direkt små längre och man kunde juh inte ligga och gosa med dom som man kunde för några veckor sedan, då dom bara låg i famnen på en och inte sa ett ljud. Men nej nej, nu är dom större och skäller som bara den och springer galet runt överallt. Den här dagen var fruktansvärt jobbig, hahah.. så imorgon följer min lillasyster med mig och tar hand om hundarna. =)
  Jag älskar hundar och vill skaffa en egen när jag flyttar hemifrån, men en sak som är säker, min hund ska fan inte några valpar få.. ;)

Det bästa som finns är att sova bredvid en person som man gillar=)




Har precis tittat färdig på en riktigt sjukt bra film, Orphan heter den. Ska snart lägga mig i sängen och se klart på top gun, och sen ska jag försöka sova. Imorgon ska jag in till göteborg och passa Shiva och hennes 6 små pitbull valpar, fast nu är dom inte så små längre så det ska bli intressant att se hur detta kommer gå, jag själv med 6 galna valpar, hahah. Det är tur i alla fall att de bara är 6st som jag ska ta hand om nu och inte 10st. Så hela denna veckan ska jag passa dessa valpar, och om jag ska orka de så måste jag få en bra sömn. Åh inatt får jag sova i min egen säng helt själv eftersom min granne skall sova hos sin mamma inatt=/ usch, får se hur bra sömn jag får. Är juh van att ha honom vid min sida när jag somnar och när jag vaknar=)

Godnatt!!

Pain!!


You are in pain
Take your life, take your life with cocaine

Igår fyllde min underbara kusin 11 år=)




Lil Wayne ft. Eminem - Drop The World<3


Darin - Lovekiller


Sovit gott=)


Förlåt för min dåliga uppdatering, men har inte suttit vid datorn så mycket. Har vaknat upp två dagar i rad nu bredvid min granne=) har varit jätte skönt att sova bredvid någon, eftersom jag hatar att sova själv. Jag brukar juh annars ha mammas nallebjörn som jag ligger och kramar med.. hehe. Och igår morse vaknade jag av att skorpan hoppade upp och la sig bredvid mig och ville gosa, underbar katt säger jag bara. Igår fick jag även veta att min morbror som fick en hjärtinfarkt för inte så länge sen, ligger inne på sjukhuset igen, vi vet inte inte riktigt vad som har hänt.=( Jobbigt när sånt här ska hända hela tiden..


EMD - Alone


Faith Hill - There You'll Be


Jessica Simpson - I Wanna Love You Forever


Edguy - Scarlet Rose <3


Kärleken som jag har till denna katt går inte att beskriva med ord.<3


Godnatt!!



I am not gonna let you in! You don't get to have me. Not my body, and sure as hell not my heart! We're done!

It's a beautiful day=)


Kiss - Every Time I Look At You<3


Konsten är inte att hitta en man, utan att behålla honom!!


Skorpan är min ängel<3


Det blev aldrig något bad i poolen idag för mamma och pappa kom hem så sent och sen skulle mamma köra hem storasystern till sig. Nu är de inte lika varmt här hemma nu på kvällen så jag hoppas att jag kan få någon sömn inatt. Nu ska jag lägga mig och titta på någon bra film, men innan de så vill jag bara berätta för er alla hur mycket jag älskar lilla Skorpan=D hon är den finaste och den snällaste katten som finns=)


Sol, sol, sol=)


Idag har min storasyster varit här, hon kom tidigt imorse innan hon skulle iväg till jobbet. Vi satt ute och solade en liten stund, men de blev så jäkla varmt så syrran ringde en vän till oss och frågade om hon ville hänga med ner till havet och hon ville juh självklart följa med. Så vi packade ner våra badkläder och gick ner till havet och la oss där. På vägen ditt så träffade vi en killkompis som följde med ner till havet. Riktigt mysigt, dock så badade jag inte. Jag har blivit en liten badkruka, lite konstigt eftersom jag har alltid älskat att bada i havet.

Nu har jag och min lillasyster nyss ätit mat och nu sitter vi här hemma och försöker få lite svalt i lägenheten, men de kan vi juh bara glömma. Solen ligger juh på precis på våra fönster hela dagarna, såå i våra rum kan man juh inte direkt få svalt. Snart kommer mamma och pappa hem, då mamma följde med pappa till jobbet idag, som hon alltid gör när han åker till svinesund. Fast på fredag så ska jag följa med far min till svinesund, om jag inte är för trött då, för nu förtiden får jag nämligen ingen sömn alls eftersom de är så otroligt varmt i mitt rum. Men de ska nog gå bra ändå. I alla fall, mamma och pappa kommer hem snart och jag hoppas att mamma har lust att köra upp mig och lillasyster till vår morbror, för vi vill bada i poolen. Verken jag eller min lillasyster är så förtjusta att bada i havet längre, så vi åker heldre upp till vår morbror och badar. 

Because of all the hundred no, thousand lies I should have known that I would be another victim of your sexuality.


Vickis älskar musik=)

╔══╗♪
║██║ ♫
║(●)║ '' ♥
╚══╝

I hate myself for loving you so much.


Rascal Flatts - Bless The Broken Road <3


Ni gör i sönder mig med era jävla lögner...


Min drog..


Jag är enormt beroende av cola. Cola är som en drog för mig, jag måste ha de varje dag och om jag inte får de så blir jag galen. Jag är väl medveten om att detta inte är bra och jag måste fan ta tag i detta nu och sluta med den här jävla colan, men frågan är bara hur fan gör jag? hur fan lyckas man bli av med något som man är så beroende av?


Leila K - Electric


Musik på hög nivå<3


Så jäkla gott, för imorgon är jag och min lillasyster själva hemma hela dagen. Mamma följer med pappa till jobbet imorgon och dom åker upp till svinesund där han ska lämna av några pallar, så oftast kommer dom hem vid 8 tiden, men pappa sa att de kanske blir ännu senare imorgon.. =) när jag och min lillasyster är hemma själva så tror jag grannarna märker de för då går musiken på, på datorn... hahah..

Sådan far, sådan dotter...=)



Storasystern har varit här hemma och hälsat på idag och vi har tillbringar den mesta delen av dagen ute i solen och bara tjötat. Underbart..
  Haha, jag och syrran hittade en liten finne på pappas axel som vi klämde, när han ser att de börjar blöda så går han in och sen kommer ut och då ser vi att han har satt på sig ett plåster..;) hahah.. våran pappa är för goo<3

Orkar inte mer...



Jag är trött på att vara den som alltid ska höra av sig...

When I'm around you I feel safe. So please don't leave me.


Your words don't mean a thing.



People make mistakes
but I just think your ass is so fucking fake.
Only thing I want from you,
is for you to stay the hell away.

Chris Brown - Forever <3


Fan utan långt hår känner jag mig naken, bar, exposed, rädd, nervös...=P



Bilden säger hur jag mår just nu....


Brännboll=)

Igår va de brännboll här utanför på våran gräsmatta och fyfan va roligt de va och titta på och tro de eller ej men min pappa va faktiskt med och spelade, jag har bildbevis på de;) haha





Heart - Alone


Underbart väder för brännboll=)


Min pappa är för jävla go asså. Jag kommer nerför trappan och då hör jag någon ropar pippi. Jag går in i vardagsrummer och då ser jag min pappa som sitter och tittar på Pippi Långstrump och jag frågar honom varför han sitter och tittar på de, han gav mig då svaret "Jag har suttit här och väntat på att Pippi skall börja" Hahaha.. han är för go min pappa...=) han kan få en att le en hela dagen pågrund av hans goa charms som han har.. inte konstigt att jag är som jag är när jag har en sån underbar pappa...=)

Snart ska jag ner till tvätten, och sen ska jag, pappa och min lillasyster ut till fotbollsplanen för att spela lite brännboll med några goa människor från affären. Det är faktiskt en snubbe i affären som hade bestämt detta och man kan juh inte tacka nej till att se honom springa runt med ingen tröja på eftersom de är så varmt idag så blir de nog ingen tröja på honom..;) hehe... Mamma följer nog inte med ut eftersom hon ligger och spyr som en jävla fontän=( stackarn.

Aja, nu ska jag kila ner till tvättstugan, ni får ha en bra lördag..=)


Har kommit hem nu efter att ha varit hundvakt hela dagen=)


Våran snygga affish <3 =)

Va inne på fronter nyss och såg att någon hade lagt in en bild på vår affish som vi hade inför vår pjäs nu i 1:an=) och så här såg den ut...


Leona Lewis - It's All For You


Bilden säger juh allt...


Fy satan va varmt de är ute.



Mina älskade solbrillor som jag eller rättare sagt som pappa köpte till mig när jag var med honom uppe i svinesund i vintras, har fan gått sönder.. blev så sur. Så imorgon innan jag åker till syrran så tänkte jag när jag ändå tar vägen förbi kungsmässan, köpa ett par snygga brillor. Jag har haft med mig min solbrillor överallt nästan och de spelade ingen roll om det va soligt eller regnigt ute jag hade dom då på huvudet om det regnade;) hehe.. Så att köpa ett par solbrillor är ett MÅSTE för min del imorgon.

Baloo=)



Imorgon ska jag hem till syrran och hälsa på henne. Hon passar en hund fram till söndag och jag ska ditt imorgon och passa den hunden. Hon ska nämligen jobba imorgon från 4 till 9 och hennes kille ska jobba över så hon frågade mig om jag ville passa Baloo som den heter imorgon, och utan att äns fundera på saken, så sa jag JA. Så imorgon ska jag spendera hela min dag med denna hund.

Min pappa är kung=D


RSS 2.0