Pure Zone... =)

Jag har juh såna problem med min hy, får massa skit saker hela tiden, men jag fick några produkter av min granne för typ 2 månader sedan och dom funkar hur bra som helst. Visst kan jag få finnar eller bölder som jag brukar få, dom kommer då och då de kommer jag aldrig bli av med typ har fått de efter min pappa, men dessa produkter till ansiktet är hur bra som helst..=) har blivit riktigt nöjd med min hy nu i jämfört med vad den brukade vara..=P hehe.. men de är mitt dagens tips till er som har problem med hyn. Skaffa "Loréal Pure Zone", jag lovar er ni kommer inte att ångra er..=)

Meat Loaf<3

Här kommer min pappas 2 favorit låtar=) Jag älskar dom låtarna också.=P


Min 17- årsdag..=)

Tänkte slänga upp lite bilder från kvällen..=)











17 år idag..=D

Förlåt att jag inte har skrivit något idag, men jag har juh haft lite fullt upp att fixa här hemma, de kommer juh hit några gäster=) Men nu är vi färdiga så jag tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg här och bara säga att min födelsedag hittills har varit bra..=) hihi, får se om den fortsätter så bra. Fick lite presenter i morse. Jag önskar mig juh mest pengar så de är vad jag önskar mig, hehe... i morse fick jag lite parfymer och smycken=) hihi.. men nu ska jag fortsätta lite där nere, ni får ha de så bra.. kanske slänger upp några bilder av kvällen=)


Blir 17 år idag..=D

IDAG FYLLER JAG 17 ÅR=D GRATTIS TILL MIG...=D

Tack Linn för att du finns<3 =)

Ville bara säga godnatt till alla=) ska snart lägga mig och nana ska bara göra mig i ordning först. Hoppas ni får en bra natt, tror att jag kommer sova ganska bra tack vara Linn=) tack Linn för att du finns där för mig när jag behöver snacka..<3 Men nu måste jag göra mig iordning är skit trött och vill sova nu, så ni får ha de så bra så hörs vi imorgon.=)

Svenska prov.

Nu ska jag ner i duschen och sen ska jag sätta mig en liten stund och öva inför mitt svenska prov som jag ska ha imon. De tänkte jag göra innan jag går och lägger mig.=) kommer säkert slänga upp ett litet inlägg lite senare.=) men så länge får ni ha de så bra..

Christina Aguilera!

Favorit parfym nummer 1 får blir Christina Aguileras. Den luktar så underbart gott.=)


Dizel=) <3

Nu har jag kommit hem från skolan och har hunnit äta jätte god pasta som min mamma hade gjort. Gott=) Idag i skolan fick jag träffa Saras underbara söta hund Dizel, så söt va han. hihi.. =) Nu är de bara 2 dagar kvar tills den stora dagen för mig..;) som jag skrev i de andra inlägget.. haha.. eller igentligen är de juh inte så märkvädrigt, fyller juh bara 17 år. Men nästa år då fan...=) hihi;)

2 dagar kvar..=D

Sitter här nu i skolan, eller rättare sagt i fyren men min lilla grupp. Vi slutar snart våran långa lektion. Så jag kan inte skriva mer..=P Men vill bara säga till er alla att de bara är 2 dagar kvar nu tills jag fyller år, hihi..=) men vi hörs senare. Ha de bra...=)


God morgon.!

God morgon alla =) har faktiskt sovit lite bättre idag än vad jag brukar göra. Riktigt skönt. Iallafall, har ändrar texten i mina inlägg, fick en kommentar om att de va jobbigt att läsa när det va så mörk text med mörk bakgrund. Tycker själv de är jobbigare när den är ljus med en mörk bakgrund, men eftersom jag gillar min mörka bakgrund så får de bli en liten mer ljusare färg på texten. Hoppas att de blev lite bättre att läsa. Annars får ni säga till så får jag hitta en annan färg..;) hehe.. men nu ska jag snart med bussen till skolan.. Vi hörs senare.. Ha de bra så länge..=)

Hoppas på en bra sömn!

Nu ska jag faktiskt göra mig iordning till natten, är jätte trött och jag börjar juh så tidigt på torsdagar och slutar så sent, så jag måste få en bra sömn nu om jag ska orka dagen imon. Har inte fått sån bra sömn på ett tag. Vaknar upp då och då på kvällarna och kan knappt somna om, riktigt frustrerande=( Om ni har några tips om hur man kan få en bättre sömn så va inte rädda att kommentera.=) Hoppas ni får en bra sömn nu, så hörs vi imon.. Sov gott.

Dagens fråga=)

Dagens fråga: Vad tycker du gör en blogg intressant och snygg?

Svar: De jag tycker är intressant med en blogg, är när personen ifrågan är sig själv och ärlig till 110%. De felsta bloggar som jag fastnar för handlar mest om unga mammor och även bloggar som handlar om kändisskvaller. Tycker de är jätte intressant att läsa såna bloggar. 
En snygg blogg för mig handlar mycket om att skaffa sig en snygg design något som personen trivs med, har själv haft lite svårt att hitta en bra design till min blogg, men jag har suttit här hemma och fixat och tricksat men tillslut så hittade jag en bra design som passade mig bra och som jag trivs med nu, och de är juh den design jag har nu.

Kom gärna med mer frågor till mig, om de är något ni undrar över.=)


One tree hill<3

Här kan ni se en liten smygtitt av vad som kommer att hända i One tree hill.


Gör testet!

Har ni lite tråkigt så kan ni alltid gå in här http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx och göra testet. Se vilken kändis just du ska dejta..=P hehe...


Min kära kusin=) <3

Nu är de alltså onsadg den 25 februari och de är bara 3 dagar kvart tills jag blir 17 år=) längtar.. hihi, tror alla har tröttnat lite på mig. Har juh sagt till alla nu att jag fyller år på lördag och jag säger de om och om igen, hehe.. Men iallafall, De blev juh ingen bio i fredags så vi har tänkt att gå på bio på måndag istället jag och min 3 små älsklingar..=) hihi, ska bli roligt. Igår så snackade jag med min kära kusin som jag inte har pratat med på typ 4 år om inte mer. De va riktigt roligt att få snacka med henne lite..=) hehe.. men annars har väl inte jag så mycket och skriva om just nu.. =P så ni får ha de så bra så länge...

Ska bli mamma igen.=)

Efter en lång dag i skolan så kan jag äntligen sätta mig ner i lugn och ro och bara skriva lite här i bloggen. Idag blev de en lång dag i skolan p.ga att de va typ några personer som håller på med teater som skulle vissa upp en liten grej för alla oss teater elever. De handlade mycket om våga vittna, som vi teater elever i 1:an håller på med. De va riktigt kul att se de.=) hihi. Imorgon på teater sista lektionen så ska vi få vårat manus till pjäsen som ska vara vecka 20. Ska bli riktigt kul att få se vem man blir.
Men nu till något helt annat. Såg idag på internet att Harlow Winter Kate ska bli storasyster. Alltså Nicole Richie och Joel Madden ska bli föräldrar igen.

Detta kunde man läsa på hans GoodCharlotte blogg:
"What's better than winning an Oscar? I am so happy to tell everyone that Harlow is going to be a big sister! God has truly blessed my family. Hope your all feeling as good as i am right now......... "

Gud så roligt..=)







Skön sömn!!

Ni ser att jag håller på att ändra min header hela tiden, men de är bara för att jag blir aldrig nöj..=( men nu orkar jag inte fixa mer med den.. hehe Som jag har sagt nu 100 gånger.
Nu ska jag faktiskt dra mig till sängen och försöka sova, ska upp tidigt imon. Så ni får ha en skön sömn så hörs vi imorgon.

Britney Spears!!







Godnatt..!!

Nu har jag hållt på med min blogg här, blir aldrig nöjd.=( men nu orkar jag inte fixa mer med den, utan nu får de vara så ett tag framöver. Nu tänkte jag att jag skulle ner och ta något gott att dricka och sen sätta mig och titta på tv med min lillasyster som sitter och tittar på någon film nu ser jag här..=P hehe, ni får ha de så bra.


Melodifestivalen.

Håller på att fixa en bra header, men blir aldrig nöjd. Så den här bilder får vara där tills jag hittar en bättre, ska ner och titta på melodifestivalen nu med familjen som redan sitter där nere och väntar på mig, hehe.. så jag måste gå nu. Men vi hörs senare.

Mys, mys..=)

Hallå alla bloggisar. Idag har jag suttit och tittat på typ hela sesong 3 av min favorit serie, One tree hill=) älskar den serien. Lite mysigt att bara kunna sitta och ta de lungt och bara titta på sitt favorit program. Hihi. Ikväll kommer juh melodifestivalen. Ska bli roligt att se på, ska som vanligt sitta och titta med min lilla familj, alltid lika mysigt varje gång.
Idag är de faktiskt precis 1 vecka kvar tills jag fyller 17 år..=) Jippi. längtar som bara den. Ni får gärna säga grattis till mig. hehe... men nu ska jag dra mig neråt och hjälpa till med maten.. Vi hörs.

Ny heades

Har försökt att komma på någon bra header, vet precis hur man gör nu. hehe.. Roligt när man fattar vad man ska göra. Den bilden få duga så länge, orkar inte hålla på med de så mycket nu, ska lägga mig i min säng och lyssna på lite skön musik innan jag somnar. Är jätte trött nu, så vi får höras lite senare idag. Godnatt alla bloggisar..=)

Rihanna = Misshandlad

Just, tänkte bara ladda slänga upp en bild på Rihanna efter misshandeln. Stackarn
 <-------- Rihanna.

Glory of love!

Har presic tittat på Let's dance med min lilla familj, och jag hörde en otroligt fin låt när morgan dansade.. Älskar den låten. Tänkte slänga upp den här på bloggen så ni också kan få hör, om ni missade den..=P hehe.

Idag har jag suttit i skolan och skrivit en fantasy berättelse, blev lite töntig men skit samma, jag gjorde iallafall en.=) hihi.. känner mig stolt har varit i skolan varje dag denna vecka och så ska de bli framöver..=P hehe, får ta och skärpa mig när de gäller skolan. Hehe.. Iallafall ville bara ladda upp denna låten som är såå fin=) Så njut medans ni lyssnar på den.. Ha en bra kväll..

Saknar dig..=( <3

Ska göra mig i ordning nu inför natten, ska juh upp tidigt imorgon får inte missa bussen, får inte komma försent imorgon så måste lägga mig i tid så jag orkar gå upp på morgonen imon. De är väl lika så bra ändå mår inte så bra just nu, tänker på min gamle farmor, även fast vi inte träffade henne så ofta så känns de verkligen att de är någon som fattas, de har redan gått 2 månader kändes som att de va igår, saknar dig lika mycket nu som då. Allt går så fort här i livet och jag är inte berädd på alla förändringarna som görs.=( men nu måste jag gå, ni får sova så gott.


Gör testet.=P

Nu har jag kommit hem från skolan har ätit och nu tänkte jag att jag skulle ägna lite tid åt min blogg som jag är så kas att uppdatera. De blev lite sent idag, men de va bara för att jag skulle vara en liten statist i en "film" som några samhäll/media elever håller på med. Så jag fick stanna kvar lite senare, men de gjorde inte mig något hade ändå inget för mig.
Längtar tills på fredag för då ska jag och mina 3 favo tjejer på bio. Vet inte än vilken bio de är vi ska se på, vet inte om vi bestämde något idag, hehe. Men de ska iallafall bli riktigt roligt och mysigt, första bion med mina 3 små älsklingar=) hihi. Har mått ganska okej idag, har haft en jävla mensvärk bara, även fast jag fick min första mens när jag gick i slutet av 2 tror jag de va så har jag fortfarande inte vant mig vid denna smärtan, den blir bara värre och värre för varje gång jag får den. Inte roligt,
Men nu tänkte jag titta på en film tänkte lägg upp ett litet test som ni kan göra medans jag tittar på film. Vill även bara lägga upp en bild på min favorit bebis..=) alla vet säkert vem de är:) hehe




Här ät testet.

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän/flickvän.
[ ] Du har ett eget rum.
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[x] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din trädgård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[ ] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.
[ ] Människor gillar dig för den du är.
[x] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[/] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[/] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[/] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[ ] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga "fiender".
[/] Du är en ganska snäll person.

Total: 15
-----------
Total :

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Datakunskap!


Nu sitter jag här på datakunskapen, så tänkte att jag kunde lägg upp ett inlägg.=) hehe, idag har jag faktiskt varit jätte duktig tycker jag, jag gick till idrotten idag och mådde jätte dåligt men tänkte att jag va tvungen att gå och prata med läraren. Så nu ska jag försöka gå ditt och va med, får se hur de blir, om de inte funkar så kan jag juh gyma eller något annat. Men nu ska jag fortsätta med mitt arbete, ha de så bra så länge, Glöm inte att de är bara 10 dagar kvar tills jag fyller 17, så säg gärna grattis till lilla mig..=) ha de bra.

Sorry!!

Förlåt igen för den dåliga uppdateringen, lovar att de ska bli ändringar med de..=) Idag har jag haft värsta skit dagen, fick min mens igår kväll när jag kom hem från skolan, så mår piss nu. Men men sånt får man vänja sig vid när man är tjej. Sen fick jag en väldigt dålig nyhet idag.. hehe, men har inte lust att skriva om de nu..=P kanske en annan dag. Förresten har gjort klart mitt arbetae om abort nu.. äntligen har tagit ett tag, men nu är jag klart.. =) får se vad jag får på det arbetet. Men nu ska jag dra mig ner till duschen och sen ska jag göra mig i ordning för kvällen. Ni får ha de så bra alla häliga bloggare. Godnatt


They Don't Care About Us<3

Har inget att skriva just nu, så tänkte att jag skulle lägga upp en video som jag tycker är såå jäkla skön att lyssna på specielly när bongotrummorna kommer, eller va de nu är för trummor..:P Engoy=)


Ghost Whisperer!!


Nu har jag sett på Ghost Whisperer de blir bara bättre och bättre + att David Conrad som spelar Jim Clancy blir bara snyggare och snyggar..=P hahah...
Idag är de juh alla hjärtans dag och har inte planerat något idag får väl se vad som händer, ska iallafall titta på melodifestivalen med min familj men de är juh någora timmar kvar tills dess..=) vad ska ni göra idag alla bloggare? ska ni hitta på något roligt/trevligt/mysigt?=P

Fin dag idag..=)


Hallå alla bloggisar! hoppas allt är bra med er, själv mår jag väldigt bra idag, har precis varit och tagit hål i örorna. Blev väldigt nöjd. Varför jag mår så bra idag vet jag inte, men eftersom de är så fint väder ute så kan de bero på de. Om man lider av depression så kan de faktiskt hjälpa att vara ute i solen har min läkare sagt för då höjer serotoninhaltet i hjärnan, de är juh därför jag äter dessa antidepressiv medicin just för att de höjer serotoninhalt, de är va min läkare har sagt.


Läste de här på nätet
Vi kan inte alltid må bra. Livets olika faser gör att vi ibland är känsligare än vad vi brukar vara. Kanske känner du en stark oro, har gått igenom en separation, blivit utsatt för långvarig stress, förlorat någon närstående, blivit arbetslös, sjuk eller illa behandlad i allmänhet. Att känna sig ledsen, håglös och utan energi är normalt och tillhör det vi brukar kalla livet. Men ibland tar de svarta tankarna över, livet känns meningslöst och man ser ingen väg ut ur mörkret. Då har själen kommit i kläm. Man har blivit deprimerad.
Och för att "dämpa" depressionen så kan man få hjälp med medicin.

Men Iallafall tillbaka till de fina väder ute när jag sitter här vid datorn och tittar ut så blir jag jätte glad, de påminner mig om sommaren som jag saknar såå mycket, men plus att melodifestivalen kommer idag så de blir mys med familjen idag på alla hjärtans dag och allt..=) hihi.. men nu ska jag sätta mig och titta på Ghost Whisperer=) de nya avsnittet. Ni får ha de så bra så länge.


66 år och mamma för fösta gången!


Eliza fyller 4 - mamma Adriana 71

För fyra år sen blev Adriana Iliescu världens äldsta förstagångsmamma, då hon som 66-åring födde dottern Eliza.

I veckan firades flickans födelsedag på det sjukhus i Bukarest där hon föddes, tillsammans med de läkare som förlöste Iliescu.

- Dessa personer gav mig den bästa gåva jag någonsin kunnat önska mig, de är som min familj nu och jag ville fira den här speciella dagen tillsammans med dem, sa den stolta mamman, som blir 71 i juni till den församlade pressen.

Hon hade med sig tårtor till hela personalen, med fyra ljus i. Lilla Eliza, för dagen iförd en rosa klänning hon hade fått i födelsedagspresent, deltog förstås själv i firandet.

- Mamma har bakat tårtorna själv, hon ville tacka doktorerna för att de gjorde mig, sade hon.

(Texten är tagen ur aftonbladet)


13 år och pappa för första gången!



Alfie är en av Storbritanniens yngsta småbarnsfäder

Alfie Patten var bara 12 år när hans 14-åriga flickvän blev gravid.

För fyra dagar sedan föddes parets dotter Maisie Roxanne.

- Vi trodde först att våra föräldrar skulle döda oss, säger han.

12 veckor efter att Alfie Patten, då 12 år, och Chantelle Steadman, då 14 år, hade haft oskyddat sex, upptäckte de att Chantelle väntade barn.

De rädda ungdomarna från Eastbourne i East Sussex vågade först inte berätta för sina föräldrar.

- Jag var rädd att jag skulle hamna i trubbel när mamma fick veta. Vi ville behålla barnet men oroade oss för andras reaktioner, säger Alfie till den brittiska tidningen the Times.

Chantelles mamma fattade dock misstankar när dottern började gå upp i vikt.

- Vi trodde inte vi skulle behöva hjälp först. Allt vi kunde tänka var att våra föräldrar skulle döda oss, säger Alfie.

En vanlig 13-åring

För fyra dagar sedan föddes Maisie Roxanne - en frisk och kry flicka. Hon bor med sin mamma Chantelle i sina morföräldrars hus. Alfie var den första som höll henne efter födelsen och han planerar att hälsa på dottern ofta.

Men Alfies föräldrar tror ännu inte sonen har förstått vad det innebär att bli pappa. Han litar på att föräldrarna ska hjälpa honom och lever som en vanlig 13-åring.

- Han gillar datorspel, boxning och Manchester United, säger hans pappa.

Alfie och Chantelle, i dag 13 och 15 år gamla, planerar att göra sitt bästa för dottern.

- Jag vet att vi gjorde ett misstag men jag ångrar det inte nu. Vi kommer att bli bra och kärleksfulla föräldrar, säger Chantelle.

Alfie har ställt upp på bilder i tidningar med den nyfödda dottern. Han ser yngre ut än 13 år och är bara 1, 22 meter lång.

- Jag visste inte hur det skulle kännas att bli pappa. Men jag kommer att vara en bra pappa och ta hand om barnet, säger han.

(Texten är tagen ur aftonbladet)


Laila Bagges rumpchock=P hehe...

Hahahaha, va inne på aftonbladet nyss och såg Laila Bagges rumpchock, haha...=P ni som har missat det har nu chansen att se de här på min blogg, för det kommer nu en video + bilder..=P hahaha.. lite taskig känner jag mig nu, men ändå dom flesta har juh redan sett de i tidningen tror jag eller om de kommer imon i tidninge..=P Vill även säga att nu med detta inlägget så har jag skrivit 100 inlägg här i min älskade blogg=) hihi.. 




Ha en fortsatt bra kväll..=)

Japp, då vad alltså Kitty som fick åka hem. Den personen som jag ville ha bort.=P Nu ska jag sätta mig och titta på filmen som går på tv3 =) så vi hörs säkert imorgon. ha de bra..=)

Fredag den 13:e



Varmt Bad=)

Snart börjar Let's Dance=) så vi ska fixa fram lite myspys min lilla familj. =) Undra vem som åker ut denna vecka. Vem tror ni åker? och vem tycker ni är bäst i årets Let's Dance? Själv tycker jag som jag alltid har gjort sen de började att Laila Bagge är bäst. Tycker även att Wahlgren är bra=) Den som jag vill ska åka ut idag får väl bli Kitty, irriterande som fan är hon. Men vi får väl se vem som åker, kan bli precis vem som helst även mina favoriter och eftersom det är fredag den 13:de så vem vet, jag kanske har otur idag så 1 av mina favoriter kanske åker idag. Men nu ska jag bara torka mitt hår har precis badat i ett varmt bad, skönt innan Let's Dance och allt..=D Ha de bra alla..=)

En riktig skön kväll!

Eftersom jag har mått som jag har gjort idag, så tänkte jag att de skulle bli lite bättre med en promenad så jag tog mig en liten runda ner till havet och de va så fint där men stanade inte så länge för att de va så fruktansvärt kallt ute så nu är min ben som typ två stor isbittar.. hehe.. tänkte lägga upp lite bilder när jag va nere vid havet.







Orkar inte.!!

Förlåt för att jag är så kas på att skriva här i bloggen men just nu mår jag inte alls bra, mår riktigt jävla piss orkar inte mer. Äter juh medicin för min depression men jag känner att de hjälper inte. Funderar på att höja min medicin. Eftersom jag mår som jag gör just nu så blir de väl inte så mycket skrivande idag. Lägger väl upp något inanna Let's dance börjar. Ni får ha de så bra så länge.

Abort! Ja eller Nej?



I skolan så håller jag juh på med ett arbete om abort som jag tidigare har nämt, och när jag sitter och läser om abort på nätet så får jag massa tankar i huvudet t.ex om jag blev gravid så vet jag inte om jag skulle kunna klara av att göra abort. Jag tycker att idagens samhälle så använder dom flesta abort som ett preventivmedel och jag tycker att de är fruktansvärt fel. Visst de tillhör kvinnans kropp och är inte direkt ett foster ibörjan men de håller på att utveckla sig till att bli ett foster och de forstret har med samma rätt till ett liv som en nyödd bebis. De är så jag tycker iallafall. Jag är endå bara 17 år men jag vet inte om jag hade klarat av en abort, älskar barn så mycket så jag hade inte kunnat klara av att leva med tanken att jag har dödat ett barn. Har läste en blogg nu om en ung tjej som är 16 år och ska bli mamma i september tror jag de va, beundrar verkligen henne att hon har mod att ta de stora ansvaret. Jag följer en annan blogg dagligen är inne på den flera gånger per dag och de är på Angelicas blogg http://angelyangel.blogg.se/, jag tycker att hon är en riktigt stark kvinna. I början så trodde jag aldrig att hon skulle klara av att bli en mamma just för sin unga ålder, men hon har fått mig och jag tror flera andra att inse att bara för att man är ung mamma så är man ingen dålig mamma. Mamma är ingen ålder utan de är något man är, något man bestämmer sig för att vara.






Kokosbollar = Mums=)

Nu är de väl dags för mig att skriva något här på bloggen. Ber om ursäktt, men har haft 2 släktingar över här från klockan 3 igår tills klockan 7 idag på kvällen. Så har inte haft tid att skriva något, men tänkte att jag skulle passa på nu när jag sitter här vid datorn min och lyssnar på skön musik från AC/DC och Iron Maiden m.m..<3 Iallafall jag har färgat mitt håret eller min syrra fägade de igår på mig och gjorde de även på släktingen. Hon klippte även topparna på mig, men man ser de typ inte att jag har fixat mitt hår för de är bara lite mörkare, efter att vi hade fixat med håret vårat, så va vi sugna på att baka, så vi bakade kokosbollar. Gjorde massa roliga grejer igår, de blev juh lite sent så har varit jätte trött idag så det har inte hänt så mycket idag faktiskt. I helgen ska jag ta hål i örat med, är så sugen på att göra något nytt förutom att färga håret, så tänkte att jag ska ta hål i örat 2 hål faktiskt.=)

SovGott=)

Nu ska jag gå och lägg mig, sitter här och jäspar. Är såå hilma trött.. så vi hörs senare idag..;) haa en bra natt!!

7 månader har gått sen de hände..=(


Vacker ceremoni igår kväll.
Igår samlades ett 70-tal personer för att hedra offret. I en vacker och värdig cermoni på en blöt parkeringsplats på Marklandsgatan hölls klockan 21.20 igår en tyst minut. De närmaste stod eller satt på huk i en ring runt en samling blommor, ljus och sista hälsningar. Enligt 21-åringens flickvän började bråket med att en mobiltelefon skulle återlämnas till hennes väninna.
-Min pojkvän och de andra (de mordmisstänkta) har aldrig haft med varandra att göra innan. Men det blev en ordväxling över telefon när min kamrat skulle ha sin mobil tillbaka. Bröderna (misstänkta) hotade både mig och min pojkvän.
-Då tog min pojkvän med sig sin machete. Det var för att han kände sig osäker, inte för att han tänkte göra något mot de andra, säger hon.
Trion gick till parkeringsplatsen. Där utbröt bråket, men exakt vad som hände är oklat. Flickvännen uppfattade det som att ett skjutvapen användes.
-Jag sprang fram och såg att min pojkvän hade ett hål i halsen. Jag försökte stoppa blödningarna. Men det gick inte.
(Den här texten är tagen ur GT 12 Juli 2008.)

Dom spred askan efter deras älskade Patrik i havet. Han hade inte rest mkt i sitt liv, så nu har han sin chans att komma vart han vill i världen, där han inte känner någon, där ingen har några fördommar om honom..<3


Nu har det alltså gått 7 hela månader sen Patrik Sandberg blev mördad på Marklandsgatan av 2 bröder och sin pappa.
Patrik Sandberg blev dödad på Marklandsgatan i Göteborg den 10 juli, Och både pappan; Sardar Ahmed [1963-05-19] och lillebror; Najmadin Najmadin [1991-08-07] som också var inblandade blev befriade. Shiwan Sardar Najmadin [1989-05-15] dömdes för: "Dråp, Misshandel, Snatteri, Rån, Hot mot tjänsteman, Övergrepp i rättssak, Olovlig körning och Brott mot knivlagen". ENBART 5 ÅRS FÄNGELSE!










Efterlängtande skor<3 =P

Nu har vi kommit hem från våran lilla shoppingrunda i stan..=) vaknade klockan 9 imorse för vi skulle åka klockan 10, men pappa kom in och sa att vi skulle åka klockan halv 11 istället, men jag satt uppe och tittade på andra avenyn så länge och sen åkte vi ner till fiskhamnen i Göteborg halv 11, käkade macka och drack cola,=) träffade ett par vänner till pappa, ochsedan  åkte vi vidare till kållered och där köpte jag mina älskade efterlängtande skor=) är jätte nöjd med dom. Lillsyrran köpte också en par coola skor. Tittade lite på väskor och va inne i andra många andra affärer med. Men sen skulle min lillasyrra köpa byxor så vi åkte vidare till Kungsbacka för hon hittade inga i gbg..=P iallafall tillslut så hittade hon 2 par byxor och 1 tröja, lillasyster blev lika nöjd som jag blev..=) hihi, En kanon dag. =)

Lady GaGa - Poker Face <3

Förlåt för att jag är så dåligt på att uppdatera min blogg, =P gör annat på dagarna så jag glömmer av att skriva i min blogg..=P men de kommer bli ändringar på de nästa vecka ner skolan börjar igen, för just nu har jag lov denna vecka, så himla skönt, att bara ta de lungt och göra de jag tycker är roligt.=) och imorgon så ska jag, min lillasyster och pappa iväg, jag ska köpa ett par nya skor om jag hittar några snygga och min lillasyster ska köpa byxor.. får väl se vad vi kommer hem med imorgon. Iallafall tänk lägg upp en video, och jag vet att den är jätte gammal och uttjatad, men jag tycker att den är skit skön att lyssna på, så enjoy =) hehe


GodNatt=)

Nu ska jag göra mig iordning för att gå och lägg mig i min goa, varma nybäddade säng, ni får ha de så bra så hörs vi imorgon eller ska jag säga idag eftersom klockan är efter 12;) hehe.. sov gott=)

The 40 year-old virgin =)


Nu har jag ändrat lite till i min blogg, nu känner jag mig ändå ganska nöjd, men vem vet det kanske blir några ändringar till..=P hehe..
Ikväll så händer de väl inte så mycket. kommer typ inget bra på tv:n ikväll så jag tänkte att jag skulle ta och titta på filmen The 40 year-old virgin har den hemma men har aldrig tagit mig tid att titta på den, så jag tänkte jag kan juh passa på nu när jag inte har något att göra. Ska bara sitta och mysa och titta på filmen=) kan slänga upp ett inlägg och berätta vad jag tyckte om den sen.. ha de så bra så länge..

Sämsta uppdateringen!!

Förlåt för den sämsta uppdateringen, men har haft lite fullt upp här hemma, har städat mitt rum och byt sängkläder nu äntligen=) hehe, så just nu sitter jag här framför datorn och dricker mitt vanlija te och tänkte slänga upp ett inlägg varför jag inte har bloggat något idag..=P såå nu vet ni.. men de kommer säkert mer på kvällen, ska sätta mig nu och titta på lite film, vi höra..=)

Honor Marie!!

Jag vet att jag lägger upp mycket bilder på Jessicas söta lilla unge Honor Marie, men hon är såå otroligt söt och jag vill att alla ska se hur söt och go hon är=) så här kommer några biler på henne..






Melodifestivalen 2009!! =)


Hallå ala härliga bloggisar=) Har precis tagit en varm och härlig dusch, och nu sitter jag här med mitt varma goa vanilj te. riktigt gott=)
Som ni ser så har jag äntligen ändrat lite i min blogg, har ändrat bakgrunden på bloggen min, men jag är inte riktigt nöjd ändå, så om ni har några förslag på någon snygg bakgrund jag kan ha så kan ni väl säg till=)
Annars händer de väl inte så mycket idag, förrutom att Melodifestivalen kommer idag klockan 20:00 på svt1. De jag ska sen se på med min familj, vi ska ha en riktig liten myskväll idag och en kompis till min mamma kommr upp sen närmare när Melodifestivalen börjar, hon ska också se den med oss.=) Men nu ska jag ner och äta lite är skit hungrig har inte ätit sen 3, så måste äta nu. Men vi hörs alla bloggisar..=)

Let's Dance!! Längtar =)

Nu sitter jag här och väntar som bara den på att Let's Dance ska börja=) Enligt mig så tycker jag att Laila Bagge ska vinna. Vilket par tycker ni ska bli vinnaren av Let's Dance 2009?
Idag har de varit en ganska lugn dag, va hemma från skolan pg.a att jag va lös i magen imorse och vill inte gå till skolan och sitta där när man är lös i magen liksom, så jag va hemma, tänkte att jag kunde arbeta med min artikel om abort som jag håller på med i svenskan, har kommit en bitt nu =) får se vad läraren tycker. Men nu ska jag fortsätta att skriva om abort, så hörs säkert efter Let's Dance, ha de så länge...=)

Beroende!!


Har varit så fruktansvärt sugen på cola idag. Är beroende av Cola och Zero ska de vara..=D om jag inte får de så blir jag på ett jävla humör har jag märkt.. inte bra. Köper juh cola zero varje dag typ men inte idag, tänkte att jag måste lugna ner mig lite. Men istället blev det juh att jag och min lillasyster köpte lite godis och mumsade i oss medans vi tittade på våran favorit serie One tree hill som jag har alla säsongerna av=) hihi.. Men nu ska jag dra mig till sängen är jätte trött och måste orka upp till skolan imorgon sista dagen innan lovet..=) gött med lov, då blir de att jag SOVER UT=D Men vi hörs imorgon.. Godnatt!!


Saker jag vill ha just nu!!




Arg!!!


Förlåt för den dåliga uppdateringen, hade fullt upp igår kom hem typ vid 9 och skulle duscha, äta m.m, och idag så slutade jag så sent och har varit på ett jävla dåligt humör, har varit skit arg. De började på svenskan vi hade vikarie idag och alla satt och tjötade och jag kunde verkligen INTE koncentrera mig, blev så jävla sur för vi gick igenom gramatik som jag verkligen behöver hjälp med eftersom jag va sjukskriven i 3 månader från 8:an så missade jag en hel del av svenskan, så satt dom och sabbade lektionen dålig respekt mot vikarien hade dom med. Orkade iallafall inte vara med på svenskan i för sig så va de typ bara en halv timme kvar på svenskan men sen va de engelska och jag pallade inte me de, va på sånt dåligt humör, så jag satte mig nere i kafét och jobbade, fick så jävla mycket mer gjort där en vad jag skulle ha fått på dom lektionerna. Plus att jag vet att min mens är på G och då är jag inte rolig att ha i närheten. Hehe;)

Slår lätt Bondinbellas blogg..!!


Ska snart dra mig till sängen, men innan de så vill jag bara säga till Angelica Larsson att din blogg http://angelyangel.blogg.se/ slår lätt Bondinbellas blogg http://blondinbella.se/ ...hehe..=) va bara tvyngen att säga de..=) Ha de bra alla.. =)


Teater!! =)


Idag har de väl varit lite bättre än va de va igår med min förkylning är inte lika snorig idag. Har varit fruktansvärt uttråkad idag och blir sååå jobbig när jag är de. Hehe.. men men, gick till kungsmässan en stund efter skolan och hittade ett par jätte fina örhängen som jag har velat ha ett tag nu som jag äntligen har hittat.


Angående teatern så har vi nu kommit igång och snart ska vi börja träna inför vecka 20 då vi ska spela upp pjäsen längtar.=) Men just nu håller vi på med att fixa manus, ljus/ljud, scenografi och kostym/mask. Vi har blivit indelade i grupper så jag håller på att fixa fram ljus/ljud och vi får väl se vad jag och min partner kommer fram till. Våran teater ska handlar om att "våga vitna" bara så ni vet..;) hehe.. Tänkte nu sätta mig och titta lite på One tree hill=) ni får ha de bra..

På G att bli sjuk!!!


Jaha, då börjar man bli sjuk då ja.. fan..=( har snorat hela dagen idag och nyst som bara den.. inte roligt att vara förkyld, får juh också ont i halsen när jag nyster så mycket. Men men vad ska man göra. Tänkte gå och lägg mig i sängen och spela lite tetris nu innan jag somnar, fast måste vänta tills min syrra har fått sina bilder hon skulle lägga in bilder från kameran till hennes dator men de funkade inte så hon la in bilderna på mig dator så nu får jag sitta här och vänta medans alla 100 bilderna är klara.. =S  Iallafall få se om jag får någon sömn inatt eller om jag bara ligger och nyser hela natten. Har i och för sig  tagit 2 allergi tabletter för att de kliar så fruktansvärt i näsan och de brukar hjälpa och plus nässpray har jag nu tagit. Får se om jag kan somna. Ni får ha de toppen.. Hörs imon..

Fan!!!


Fan asså, jag vet inte vad jag ska göra längre. Hjälp mig något. Varför kan inte bara dessa känslor och tankar försvinna ur mig. Jag orkar inte mer, orkar inte leva och ha de så här mer. Fan

RSS 2.0